Дневен хороскоп: 8 ноември

Photo by Neal Kharawala on Unsplash

Photo by Neal Kharawala on Unsplash

Автор: New Me

08 Ноември 2019

Овен

Вървете уверено по пътя си, няма кой да ви се изпречи днес. А нещата, които искате, са само на една ръка разстояние. Настройте се за почивка и помислете как да направите нещо за себе си през уикенда. Вечерта намерете малко време за равносметки, имате нужда да осмислите някои неща, които отдавна отлагате, но моментът за тях е дошъл.

Вижте още: Това е Любовта!

Телец

Някой, който досега е поддържал основно приятелски отношения с вас, ще поиска да бъде допуснат по-близо и да се опознаете по-добре. Не бъдете резки, но ако не сте на тази вълна, не се притеснявайте да кажете "Не". На този етап дайте приоритет на своите желания и помислете от какво се нуждаете в момента. Не е време за компромиси с вас самите.

Близнаци

Недоброжелател ще се опита съвсем целенасочено да ви изкара от равновесие и да ви представи в лоша светлина. Не се връзвайте и подминете с усмивка опитите за провокация. От евентуална конфронтация ще изгубите най-вече вие и то от времето, енергията и доброто си настроение. Бъдете фокусирани върху по-големите си цели и няма да забележите дразнителите.

Вижте още: Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Рак

Ще получите отказ от някой, на чието съдействие сте се надявали. Това обаче не трябва да ви отчайва - единственият начин да не получавате откази е да не поемате никакви рискове. А това едва ли ви устройва. Вместо да унивате, измислете резервни варианти, за да постигнете онова, което искате. Никой не е казал, че хубавите неща стават от първия път.

Лъв

Имате навика да се опитвате да наставлявате и да предпазвате от грешки онези, на които държите. Понякога обаче всички губите от това - в сегашната ситуация е най-добре да оставите близък до вас човек сам да научи уроците си. Фокусирайте се повече върху себе си и по-малко върху другите, и ще сте много по-продуктивни.

Вижте още: Болезнените истини за връзките

Дева

Наблюдавайте другите около вас - ще научите как да избегнете някои грешки във взаимоотношенията си. А освен това може да намерите неочаквано добър вариант за работа в екип. Оглеждайте се за човека с добрите и смели идеи. Имате нужда да се обградите от хора, които ще ви помогнат да израснете в работата си, обединете сили с тях.

Везни

Днес работата с околните ще се превърне в истинско предизвикателство за вас. Ще ви е трудно да се владеете на моменти, но най-добре запазете самообладание и използвайте своята дипломатичност, за да излезете от ситуацията. Потърпете още малко напрежението, защото вечерта и уикендът, за сметка на всичко останало, ще са повече от добри.

Вижте още: Нещата, които той тайно иска да правиш

Скорпион

Сега е моментът да покажете повече самоувереност. Успехът ви може да не дойде мълниеносно, но е напълно сигурен. Просто вършете работата си, както досега, и си вярвайте повече. В комуникацията с околните изразявайте мнението си по-категорично и нещата ще се получат точно така, както вие искате. Нужна ви е само малко вяра в собствените сили.

Стрелец

Напоследък не сте в кондиция, чувствате се малко разочаровани от определени хора и ситуации. Това обаче не трябва да е причина да унивате. Ако не сте удовлетворени от сегашното си обкръжение, направете нещо по въпроса. Излезте и се запознайте с нови хора. Или общувайте с хора около вас, на които не сте обръщали толкова внимание. Ще се изненадате приятно.

Вижте още: Изненадите, за които жените умират

Козирог

Вдъхновението е навсякъде около вас. Трябва обаче да имате желание и готовност да го видите. Не се лишавайте от излизания и нови контакти, следващата ви муза за нещо велико не е никак далече. Помислете да направите нещо за себе си, имате нужда да се поглезите с приятно занимание, любимо хоби или просто в компанията на добри приятели.

Водолей

Периодът е повече от ползотворен за вас, не отклонявайте предложенията и поканите, свързани с работата и по-нататъшното ви развитие. Не губете фокуса си и останете концентрирани върху големите си приоритети. В личен план също се задава раздвижване, но бъдете готови за промените, за да не пропуснете важен момент.

Вижте още: Нямате бъдеще, ако прави това...

Риби

Дори нещо да не е съвсем наред в живота ви в момента, близките и приятелите ви ще дадат малко баланс и хармония в ситуацията. Обградете се с хората, които ви карат да се чувствате добре, и намерете време и за положителни емоции. Сега не е моментът за мрачни мисли и тъга, фокусирайте се върху добрите неща, които се задават пред вас. А такива има.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща