Дневен хороскоп: 9 октомври

Photo by Evy Jacobs on Unsplash

Photo by Evy Jacobs on Unsplash

Автор: New Me

09 Октомври 2019

Овен

Ако се съгласите да действате по определен начин днес, трябва да знаете, че няма да има връщане назад. Затова добре обмисляйте предложенията, които получавате, и не взимайте прибързани решения. Подгответе си и план Б, ако нещата все пак не се развият така, както очаквате.

Телец

Отлагали сте труден разговор или тежка задача досега? Днес е моментът да се захванете с всичко онова, което ви е плашело до този момент. Ако положите усилия, ще се радвате на успех. Вечерта е време да разпуснете и да се насладите на по-приятна атмосфера. Предстои ви нещо голямо в личен план скоро.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Как да изберем перфектния парфюм?

Близнаци

Не позволявайте думите на човек около вас да ви засегнат и ядосат. Опитайте се да бъдете над нещата и не допускайте да загубите баланса си, само ще се почувствате по-зле от това. Правете всичко по вашия си начин и не се влияйте от вмешателството на другите. Вие най-добре знаете какво е правилно за вас.

Рак

Днес ще е много забързан и зает ден за вас. Фокусирайте се върху работата си и оставете за малко забавленията и излизанията с приятели и любим човек. Предстои ви интересно раздвижване в професионален план, но за целта бъдете нащрек за всичко, което чувате около себе си. Промяната ще дойде чрез външен човек.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

7 начина да пребориш самотата

Лъв

Днес сте в стихията си. Ще сте толкова решителни и смели в действията си, че другите определено ще се съобразяват с вас. Използвайте момента и вие задайте правилата във взаимоотношенията си. Вслушайте се в това какво искате и работете в посока да го постигнете. Промените няма да се случат сами, ако вие не ги провокирате.

Дева

В последно време се захващате с много неща едновременно и това започва да ви тежи и да се изморявате. Опитайте се да сложите малко повече ред както в личен план, така и в работата. Намерете баланса, от който определено имате нужда, и нещата ще си дойдат на мястото.

Най-красивите есенни градове

Везни

При вас започват промени на няколко нива едновременно. Подгответе се за новости както в личните ви взаимоотношения, така и в работата. Това обаче не значи нещо лошо, така че не се плашете. Вместо това използвайте момента и променете всичко онова, което не ви допада и в двете сфери от живота ви. 

Скорпион

Намерете начин да постигнете мир и хармония в себе си. Отървете се от всичко това, което ви тревожи, напряга и разрушава баланса ви. Нямате нужда от негативни хора и ситуации в живота ви точно в момента. Обърнете се към нещата, които ви правят щастливи, и ще се почувствате като преродени.

Photo by Ameer Basheer on Unsplash

Зодията издава за какво си роден

Стрелец

Днес доста неща ще ви разсейват, мислите ви са другаде и не можете да се фокусирате върху всекидневните си задачи. Позволете на съзнанието ви за малко да ви отведе другаде. Ако имате нужда от нещо конкретно, направете го. Човек трябва да намира хармонията навсякъде, така че не потискайте емоциите и мислите си.

Козирог

Не се чувствате особено мотивирани точно в момента. Не се изкушавайте обаче да се пуснете по течението и да оставите някой друг да диктува правилата. Това ще има своите лоши последствия в дългосрочен план. Бъдете амбицирани да утвърдите позициите си и не допускайте да ви изместят от вашето място.

pixabay.com

13 правила в обличането, които трябва да знаем

Водолей

Не се интересувайте прекалено много от това какво се случва в чуждия живот и по-добре се съсредоточете върху своя. Така няма да ви обвинят във вмешателство и същевременно ще можете да сложите ред в мислите и ситуациите около вас. Предстоят ви сериозни промени и доста голям скок в една от сферите на живота ви.

Риби

Не се страхувайте да потърсите помощ от хората около вас за проблем, с който ви е трудно да се справите. Ще получите неочаквано голяма подкрепа и ще се чувствате много по-спокойни и уверени, че всичко ще се нареди както трябва. Опитайте да бъдете по-организирани в задачите си, за да не се трупат допълнителни затруднения.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща