Годината на плъха: Какво ни очаква?

Снимка на gingertea от Pixabay

Снимка на gingertea от Pixabay

Автор: New Me

14 Януари 2020

Според китайския зодиак 2020-та ще е Годината на плъха. Като първия от 12-те знаци, плъхът носи новото начало и промените. Ако търсите голямата любов, планирате нови начинания в работата или се стремите към увеличаване на богатството, то 2020 определено ще ви поднесе много възможности за това. 

Китайската нова година започва на 25 януари, така че вижте какво ви е подготвила Годината на плъха според китайския ви зодиакален знак.

Плъх - родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Символ на независимост и упорит труд, Плъхът ще се радва на множество възможности за развитие и печалба през 2020 г. Не пренебрегвайте обаче близките си хора, те ще имат нужда от вашето внимание и подкрепа. Цветовете, които ще ви помагат през тази година, са розово и синьо, а късметлийските ви числа ще са 5 и 8. 

В личен план ще ви се поднесе всичко онова, от което сте имали нужда. За целта обаче ще трябва да се потрудите и вие - дръжте съзнанието си отворено за положителните промени в любовта и работете за задълбочаване на взаимоотношенията с човека до вас. 

По отношение на парите бъдете внимателни, не се поддавайте на изкушението да прибягвате до заеми. Ще успеете да се справите и сами. Здравето ви ще е добро, но си позволете да намалите темпото и да се грижите повече за себе си.

Бик - 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Това ще е особено добра година за Бика. Ще добие повече увереност, ще постигне вътрешен баланс, ще се радва на щастливи моменти в любовта, както и на положително раздвижване в работата. За да получите всичко това обаче, вие трябва да сте активните и да провокирате промените, вместо да стоите на едно място и да чакате.

При вас също ще бъде отворена нова страница в живота ви с немалки промени. Вашите цветове ще са зелено и лилаво, а късметлийските числа - 3 и 9. В любовта обвързаните ще се радват на засилване на връзките с партньора, а необвързаните ще имат шанса да изживеят голяма страст.

С парите бъдете внимателни и не ги пилейте необмислено. Сега е времето да сложите ред във финансите си, за да постигнете онова, което искате. През новата година отделете достатъчно време и да се погрижите за здравето си, важно е.

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

Какво трябва да остави всяка зодия в старата година?

Тигър - 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Новата година крие изключително много шансове и възможности за печалба, личностно развитие и успехи. Най-важното за родените под знака на Тигъра е да не бъдат колебливи през 2020 г. Ако искат да постигнат нещо, да си вярват повече и да действат решително и смело.

Въпреки че криете силата на Тигъра в себе си, нужно е да сте по-деликатни в отношенията си с околните в следващите месеци. Бъдете добронамерени и опитвайте да помогнете, когато можете. Вашите цветове са бяло и сиво, а късметлийските числа 4 и 7. 

В любовта ще има много хармония и чувственост. Бъдете всеотдайни и изисквайте същото. По отношение на работата и парите, фокусирайте се върху алтернативни източници на доходи. Със здравето няма да липсват някои предизвикателства, затова се грижете добре за себе си.

Заек - 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Новата година ще донесе пари, успех и късмет на родените под знака на Заека. Предизвикателства може да има пред здравето ви, затова водете балансиран начин на живот още от началото на 2020 г. Ако се притеснявате за събития, свързани с работата, недейте. 

Ще ви се открият много нови възможности, така че ще имате голямо поле за изява. Цветовете ви са синьо и жълто, а късметлийските числа 4 и 9. В любовта нещата ще ви се получават лесно, но не натоварвайте партньора си с прекалено големи очаквания и изисквания.

Колкото до парите - очакват ви големи придобивки, но ще трябва да се запасите с търпение и да се потрудите упорито. Не се отказвайте от това, което искате.

5 зодии, които ги очакват големи промени през 2020

Дракон - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

През новата година ще успеете да се докажете пред останалите, ще станете по-уверени и ще вярвате повече във възможностите си. Това ще ви отвори нови врати, особено в работата. Избягвайте крайностите във всяко отношение, златната среда е ключът към всеки ваш успех.

Също така през новата година ще се освободите от стари неща, които ви дърпат назад и ви пречат да се развивате - без значение дали са хора, емоции или задължения. Не се страхувайте да пуснете всичко старо и да започнете на чисто. Късметлийските ви числа ще са 2 и 6, а вашите цветове - червено и сребристо. 

За хората с нагласа за сериозна връзка, периодът ще е много обещаващ, придържайте се към целите си в личен план. Колкото до парите - ще имате повече постъпления, но трябва да опитате да сложите ред в разходите си.

Змия - 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Настоящата година ще е съдбовна за представителите на този знак. Година на много големи промени и избор на нов път в една или повече сфери от живота. Ще израстнете в доста отношения, ще откриете нови интереси и ще осъзнаете по-добре накъде да поемете. 

Важно е да не се отпускате за ценните за вас неща и да не ги приемате за даденост. Бъдете концентрирани и запазете фокуса си върху приоритетите си. Щастливите ви числа ще са 3 и 7, а цветовете, които ще ви носят сила и хармония, са черно и зелено. 

В личен план новата година ще е добра за зачеване и раждане на дете, в любовта няма да липсват изпитания, но сте готови да ги посрещнете и да се справите с тях. С парите поставете правилно целите си и не се изкушавайте от ненужни неща.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Кон - 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Годината ще е пъстра за родените под този знак - ще има и здраве, и успехи, както и някои предизвикателства. Като цяло обаче 2020 година ще е добра и щедра. На няколко пъти ще се изправите пред големи изненади. Не се страхувайте от промените - колкото по-бързо се пригодите към тях, толкова по-голям успех ви чака.

Въпреки промените, с които ще се сблъскате, не предприемайте твърде големи рискове в живота си през този период, не залагайте всичко на една карта и не се вкопчвайте твърде упорито в идеи, хора или места. Щастливите ви числа ще са 1 и 9, а вашите цветове ще са лилаво и жълто.

В любовта се стремете към задълбочаване на взаимоотношенията, а ако не срещате разбиране от отсрещната страна, потърсете промяна. Не изпадайте в мрачни настроения, ако целите ви с парите се разминават от реалността. Ще имате своите върхове и спадове, но нищо няма да е фатално.

Коза - 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Много пътувания, просперитет и късмет ще има за родените под този знак през новата година. Предстоят ви благоприятни промени в областта на работата и социалния ви живот, приветствайте ги и не се бойте от тях. Ще наблюдавате някои необичайни събития около вас, опитайте да не се поддавате на негативни мисли и страх.

В любовта проявете търпение в този период, може не всичко да се получава от първия път и точно по начина, по който сте го планирали, но с постоянство ще постигнете най-важните си цели. Щастливите ви числа ще са 2 и 4, а късметлийските ви цветове - бяло и синьо.

Опитайте се да разчупите навиците и да бъдете по-спонтанни и смели през 2020 година, иначе рутината може да се окаже най-големият враг на развитието ви в личен и професионален план. За финансите си мислете в перспектива, проучете възможностите за инвестиции.

Защо Джейн Остин никога не се омъжва?

Маймуна - 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Очаква ви една спокойна и благословена година, ако подходите правилно към събитията, които предстоят в живота ви. Ще се наложи да поработите здраво, за да получите онова, което искате, но това едва ли ще ви уплаши.

Основното, от което трябва да се ръководите, е да действате, вместо да изчаквате пасивно проблемът да се реши сам, както и да сте много самоуверени. Щастливи числа през предстоящия период ще са 5 и 7, а цветовете, които ще ви зареждат положително, са сиво и златисто.

В личен план ще се наложи да защитите позициите си и да пазите отношенията си от трети хора и злонамерени действия. С парите нещата няма да са винаги лесни, но ако сте активни и смели, ще намерите решение на проблема.

Петел - 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Със сигурност не ви чака скучна или супер лесна година. Ще минете както през много спадове, така и през доста големи успехи. От вас зависи на кое ще дадете приоритет и ще позволите да бележи вашата 2020. Нагласата и начинът ви на мислене ще окажат голяма роля за случващото се около вас, така че се пазете от негативни настроения.

Важно е да запазите фокуса си върху правилните приоритети, а в случая това ще са взаимоотношенията ви с по-близките хора и с партньора ви. Не изпускайте нещата от контрол в личен план, намерете златната среда за себе си и онези, на които държите. Щастливи числа ще са ви 3 и 8, а цветовете ви ще са златно и черно.

Погрижете се добре за здравето си през годината, не пренебрегвайте нито един симптом, колкото и маловажен да ви се вижда. С парите ще се справяте сравнително лесно - помислете си за по-добър финансов план.

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Месецът на раждане разкрива какъв си

Куче - 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Няма да имате особено много причини да се оплачете през новата година, така че се подгответе за по-скоро успешна 2020. По-предпазливи трябва да бъдете по отношение на работата си в този период - подхождайте с търпение и опитвайте да се пригодите по-бързо към промените от останалите, това ще е ключово за успеха ви.

Не допускайте амбицията да ви заслепява, ще постигнете немалка част от целите си, но е нужно да подхождате дипломатично и да сте винаги готови за преговори и някои компромиси. Щастливите ви числа ще са 6 и 8, а цветовете, които ще ви носят баланс - розово и оранжево.

В любовта опитайте да бъдете по-спонтанни и да правите повече нови неща, подарявайте си непознати изживявания и нови емоции, това ще е ключът ви към щастието. За парите бъдете по-внимателни обаче, пазете се от трудни моменти и харчете с мярка.

Прасе - 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

2020 ще бъде особено щастлива и късметлийска година за родените под знака на Прасето. Хаосът, с който сте се сблъскали в някои аспекти, ще остане назад, а нещата ще ви се случват доста по-лесно. Това обаче не бива да приспива вниманието ви - имате още уроци за научаване, така че отворете съзнанието си за нови неща.

Ще ви се поднесат много възможности в предстоящия период, а вие ще имате привилегията да избирате какво искате и не искате в живота си на този етап. Ще се сблъсквате с негативна енергия от някои хора в обкръжението си, не допускайте това да ви влияе и запазете позитивната си нагласа. Щастливите ви числа ще са 1 и 5, а цветовете ви ще са жълто и сиво. 

В личен план намерете начин да внесете повече страст във взаимоотношенията си, не допускайте рутината да се загнезди в живота ви. Колкото до работата и финансите ви - не предизвиквайте късмета си с необмислени действия, годината няма да е най-подходящата за драматични промени. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща