Седмичен хороскоп (2 – 8 октомври)

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

02 Октомври 2017

Овен

Ще сте силно фокусирани върху детайлите в началото на седмицата, но е добре да гледате малко по-отгоре на нещата и да сте малко по-спокойни. В сряда и четвъртък бъдете по-активни по задачите, които ви вълнуват най-силно – независимо дали става въпрос за работата или личния живот. В дните от петък до неделя енергията ви няма да е толкова голяма, но пък използвайте това време, за да си починете добре и да се заредите положително.

Телец

Емоционалната ви страна надделява в началото на седмицата и нещата в романтичен план започват да се нареждат много добре за вас. Възползвайте се от това. В сряда вече ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на работата си. Внимавайте обаче да не се претоварвате със задачи в следващите дни, защото ситуацията със здравето ви може да е малко деликатна в момента. Романтиката се завръща с пълна сила след петък. Пазете се от сцени на ревност.

Близнаци

Внимавайте в общуването с роднините и приятелите, не е добре да оставяте нещо недоизказано или зле разбрано между вас. Около сряда и четвъртък действайте смело, но умно, обмисляйте ходовете си. Направете сметките си добре през периода от петък до неделя, за да не се появят сериозни финансови проблеми.

Рак

Вдъхновени сте в началото на седмицата, а плановете ви се изпълняват сравнително лесно и отмятате задачите си с лекота. Бъдете внимателни с хората около вас в сряда и четвъртък. Не всеки може да е добронамерен и е важно да имате едно наум. Използвайте времето от петък до неделя, за да се поглезите и да направите това, което е най-добро за вас.

Лъв

Ще се радвате на помощ за текущите си задачи в началото на тази седмица. Така ще можете да се фокусирате върху основните си приоритети. Концентрацията и аналитичното ви мислене са на наистина добро ниво, така че да можете да се справите с всичко, което захванете. Романтични изживявания ще подобрят настроението ви в сряда и четвъртък. Кипите от енергия от петък до неделя, използвайте и интуицията си във вземането на решения.

Дева

Никой не може да се мери с вас в началото на тази седмица. Каквото и да си набележите, действайте и покажете на останалите на какво сте способни. В сряда и четвъртък ще ви се наложи да вземете трудно решение. Консултирайте се с близък човек, ако не можете да прецените сами какво да предприемете. Имате нужда да планирате нещо различно за себе си в периода от петък до неделя.

Везни

Обръщайте повече внимание на детайлите в началото на седмицата, защото те могат да ви изиграят лоша шега, ако не сте достатъчно концентрирани. Към сряда и четвъртък е време да забавите малко темпото и да се отдадете на романтика. Следвайте желанията и сърцето си и няма да сбъркате. Ако нещо не се получи от първия път или така, както сте го обмисляли, не унивайте. Ще бъдете компенсирани подобаващо в дните от петък до неделя.

Скорпион

Постарайте се да бъдете по-добри към околните през тази седмица – ако приятел или колега се нуждае от помощ, дайте му я. Въпреки че сте решителна личност, около сряда и четвъртък ще ви предстои трудно решение, за което ще сте силно разколебани. Не прибързвайте и не притискайте обстоятелствата, защото това само може да влоши ситуацията. Проявете повече търпение в петък, а през уикенда е възможно да събудите чувства у някого.

Стрелец

Имате важни и отговорни задачи? За съжаление, няма да можете да разчитате много на помощ от околните за тях, така че се въоръжете с търпение и решителност, и действайте. В сряда и четвъртък вече е време да засилите социалните си контакти, заложете и на нови запознанства. След петък сте вдъхновени и много креативни. Намерете все пак и малко време за почивка през уикенда.

Козирог

Ситуацията около вас ще се промени, затова трябва да действате умно и да се адаптирате към новите условия максимално бързо. Едновременно с това е добре да се погрижите и да положите малко повече усилия за личния си живот. В сряда и четвъртък общуването ви с околните може да е малко по-трудно. В събота и неделя обаче отново сте в настроение и кипящи от енергия. Оставете си неделя за обмисляне на новите ви идеи.

Водолей

Седмицата започва малко странно за вас. Възможно е да имате леко спречкване с някого, но то бързо ще отшуми, ако не му отдавате голямо значение. В сряда и четвъртък връзката ви с някого ще премине на по-високо ниво и отношенията ви ще се задълбочат. Ако получите покана, не бързайте да я откажете. Емоциите вземат превес след петък. Все пак се вслушвайте и в съветите на хората около вас, няма да са ви излишни.

Риби

Интуицията и аналитичното ви мислене работят на пълни обороти в началото на седмицата. Това ще ви е особено полезно в работата. В сряда и четвъртък е време да се откажете от нещо в миналото, което продължава да ви дърпа назад – дали ще е приятелство или бивше гадже – зависи от вас. Не си правете твърде много планове, а след петък си осигурете един уютен и спокоен уикенд. В неделя късметът е на ваша страна.

Вижте още:

Невероятните неща, които тялото ни прави всеки ден

Ефектът „Дънинг-Крюгер”

Тези психологически трикове ще променят живота ти

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща