Седмичен хороскоп (9 – 15 октомври)

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

09 Октомври 2017

Овен

В понеделник и вторник ще сте във вихъра си. Увереността ви ще ви помогне във всяко начинание и ще привлича хората силно към вас. Използвайте контактите си мъдро и преценете добре кой може да ви е от полза в работата по пътя към по-големите ви цели. Организирайте се през уикенда за кратко пътуване, ще ви се отвори прекрасна възможност за това.

Телец

Започвате седмицата малко по-философски настроени. Само гледайте да не се вживявате прекалено и да не бягате от реалността. Към сряда е доста вероятно нещо да ви обърка и извади от равновесие – може да е груб коментар от приятел или нещо още по-сериозно, но до няколко дни ще отшуми. В четвъртък и петък ще се справите отлично в работата, а уикендът е време за по-смели идеи.

Близнаци

Успешно начало на тази седмица за вас. В следващите дни може да бъдете приятно изненадани от финансова гледна точка. Ще постигате нещата, които сте си наумили, но за целта не трябва да се налагате твърде агресивно над останалите. След сряда ситуацията ще се промени и дори най-елементарните неща ще изискват повече време и внимание от ваша страна. В четвъртък и петък общуването с околните ще е малко по-сложно, но в събота и неделя всичко се връща към нормалния си ритъм.

Рак

В началото на седмицата ви е малко по-трудно да подредите правилно целите и приоритетите си. Внимавайте и с разходите в понеделник и вторник. В дните след сряда обърнете малко повече внимание на себе си. Правете онова, което искате, и се погрижете за физическото си здраве. Малко упражнения ще ви се отразят страхотно. През уикенда може да се ядосате на половинката или на близък приятел. Сякаш не сте на една вълна точно в момента?

Лъв

Сякаш съзнанието ви е далеч от всекидневните задачи и работата в началото на седмицата. Чувствате, че имате нужда от някакво разнообразие или пътуване. Помислете в тази насока. Отделно, не се чувствате особено във форма в последно време. Дали не е време да започнете малко упражнения вкъщи или да отидете на фитнес с приятели? Не се поддавайте на излишна суета през уикенда, защото това може да подразни околните и да предизвика излишни спорове.

Дева

Задълженията и особено отговорният ви подход към тях направо ви смазват в началото на седмицата. Дали не е време за малко почивка? Ако сега не можете да си я позволите, просто продължавайте с добрата работа и успехът ви е гарантиран. От сряда до петък се отваря възможност за малко повече разнообразие и забавления – не я пропускайте. Задава се и голяма доза романтика. През уикенда ще направите всичко, което сте си наумили, и никой няма да застава на пътя ви.

Везни

Тази седмица ще се усети сериозно раздвижване около вас. Нещата ще се развият интересно и с бързи темпове. Ще се радвате на силна подкрепа у дома и сред приятелите, което ще ви даде още повече сили да вървите напред. В четвъртък и петък ще сте малко по-емоционални и това може да затрудни част от задачите ви. За сметка на това, уикендът ще е прекрасен.

Скорпион

Според някои ваши близки поемате твърде големи рискове през тази седмица, особено в понеделник и вторник. Замислете се дали са прави и ако не – действайте смело по нещата, които сте си наумили. Около сряда е възможно да се появи проблем в личен план – дали всичко е наред във връзката ви? Краят на работната седмица ще е изтощителен – заради амбициозните ви цели и последвалата тревожност. В събота и неделя ще трябва да обърнете внимание на задачите у дома.

Стрелец

Чарът ви е неустоим тази седмица. Хората се чувстват страхотно, когато са около вас и това ви създава страхотно настроение. Това състояние на духа обаче малко ще се промени около сряда, когато по-сериозни задачи ще попарят малко ентусиазма ви. Ще ви трябва малко повече време насаме със себе си към четвъртък и петък, но уикендът носи страхотни изживявания, забавни излизания и нови запознанства.

Козирог

Пълни сте с идеи в началото на тази седмица и няма да е зле да ги обмислите по-сериозно и да видите кои от тях биха могли да се осъществят. След средата на седмицата неочакван и за вас успех ще ви зарадва много. Нагърбили сте се с доста задачи, затова намерете начин да разпуснете и да починете по-добре в събота и неделя.

Водолей

Хората са привлечени от милото ви държание и се радват да са в компанията ви тази седмица. С напредването на седмицата обаче доброто ви настроение малко ще се помрачи, защото ще изникнат няколко предизвикателства едно след друго. В сряда и четвъртък може да сте по-объркани, а в петък да загубите баланса си за кратко. Драмата приключва с настъпването на уикенда, когато ви очакват много забавления.

Риби

Не приемайте твърде навътре критиките или несъгласието на останалите с вас през тази седмица. Това невинаги означава заяждане, а по-скоро може да ви е от полза и дори градивно за вас. От сряда до петък ще демонстрирате страхотно поведение и колко широкоскроени можете да бъдете, което ще спечели симпатиите на околните. В събота и неделя е възможно някой ваш познат да се нуждае от помощта ви. Не му я отказвайте.

Вижте още:

Секси чертите на всяка зодия

Несексът и неградът: Мобилният оператор праща на мъжа ми нощем SMS-и и се смее

Плюсовете да си необвързан

Ако не правиш достатъчно секс...

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща