Седмичен хороскоп (18 - 24 септември)

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

18 Септември 2017

Овен

Новата седмица ще ви доближи до изпълнението на важни за вас цели. Действайте уверено и динамично. Още по-хубавото е, че ако се нуждаете от помощ за нещо, ще има кой да се отзове. Ако изникнат проблеми тази седмица, те ще са малки и ще се появят около сряда и четвъртък. Важното е да се фокусирате върху решението на проблемите, за да излезете по-бързо от ситуацията. В събота и неделя е време да бъдете спонтанни. Отидете или направете, каквото ви хрумне на момента.

Телец

Замислете се дали не буксувате в началото на седмицата и не се опитвате упорито да направите нещо по начин, който очевидно не работи за вас. Потърсете по-гъвкави решения. В периода от сряда до петък отношенията ви с околните и с партньора ще са повече от прекрасни, ако подхождате с добра дума и усмивка. В края на седмицата ще е добре да обсъдите идеите и плановете си с доверен познат, преди да действате.

Близнаци

Тази седмица ще сте в стихията си, ако решите да действате мащабно. Не е казано обаче, че с всичко трябва да се нагърбвате сами. Намерете кой да отметне част от задачите – така ще ви бъде по-лесно, а и по-забавно. Внимавайте с общуването с околните в дните след сряда. Възможно е дори най-безобидната реплика да бъде разбрана погрешно и да стане причина за по-сериозен конфликт. Ако ви гложди някаква идея, обмислете я по-сериозно през уикенда, тогава ще сте в страхотна форма за нови начинания.

Рак

В началото на седмицата ще ви е много трудно да балансирате нещата по отношение на сърцето и разума. Понякога твърде емоционалната ви страна прави лоша услуга и ви отдалечава от целите ви. Затова сега е важно да запазите хладнокръвие и да обмисляте нещата. Ако към сряда се чувствате объркани или в лошо настроение, вижте се с приятел, това веднага ще ви разведри. Нещо ново ви очаква в четвъртък и петък. Уикендът ще е време за равносметки.

Лъв

Самочувствието и увереността ви са нещо прекрасно по принцип, но в началото на седмицата ще е добре да не подхождате твърде надменно и агресивно. Това не е печелившата формула в момента. Около сряда се заредете с търпение, възможно е околните да реагират пресилено на думите и действията ви. Запазете спокойствие и отиграйте ситуацията със страхотното си чувство за хумор. Наблегнете на усъвършенстването си в края на седмицата. Уикендът ви поднася романтично изживяване.

Дева

Ако имате желание да рискувате, да пробвате нови тактики или да се забавлявате, просто го направете. Ще трябва да сте доста внимателни по отношение на малките детайли в дните от сряда до петък, за да можете да се справите с проблем, който ще се стовари отгоре ви неочаквано. Подгответе се за вдъхновяващ и приятен уикенд, избягвайте да се впускате в излишни спорове.

Везни

В първите дни на новата седмица всичко ще се подреди страхотно за вас – емоционално, в работата, а ако решите, можете да се отдадете и на романтично изкушение. В четвъртък и петък обаче ще е добре да се запасите с резервен план, защото нещата няма да се случат така, както сте очаквали. Не бъдете докачливи през уикенда, хората не могат да четат мислите ви. Ако искате нещо, просто кажете.

Скорпион

Изключително важно е да се вслушвате в думите на хората около вас в началото на седмицата. Това ще ви помогне да се справите отлично с евентуални трудности и проблеми, а и ще ви отвори врата към нови постижения. Любовта ще е в центъра на вниманието ви след сряда. Все пак бъдете нащрек в събота и неделя, защото отношенията ви с някого ще стигнат до конфликт. Опитайте се да го разрешите бързо.

Стрелец

Невероятно креативни ще сте в началото на седмицата. Идеите ви ще се приемат много лесно от околните и ще ви превърнат във всеобщите любимци. В дните от сряда до петък нещо от миналото ще изникне отново. Припомнете си как сте се справили със ситуацията предишния път и действайте смело. Събота и неделя ще ви предложат романтично изживяване, възползвайте се и се забавлявайте.

Козирог

Следете внимателно какво се случва около вас в началото на седмицата и как събитията могат да се отразят на самите вас. В сряда, четвъртък и петък е време за по-сериозни равносметки за личния живот и работата. Дали всичко е така, както искате или има какво да направите, за да подобрите ситуацията? Уикендът обаче идва с редица възможности за забавления и приятни срещи. Не ги пропускайте заради сериозните мисли, които са ви налегнали.

Водолей

Не изпитвайте твърде много съмнения и колебания за външния си вид в началото на седмицата. Абсолютно пленителни сте в очите на околните и всички се наслаждават на доброто ви настроение и усмивката ви. В четвъртък и петък се опитайте да не поставяте целите и желанията на другите над своите. Вие най-добре знаете какво искате да направите и как да излезете по-деликатно от ситуацията.  Пригответе се за един нестандартен уикенд с много нови изживявания.

Риби

Не бъдете твърде критични и не се съдете прекалено строго в началото на седмицата. Може би просто се нуждаете от почивка. В сряда нещата ще започнат да се оправят и настроението ви доста ще се подобри. Четвъртък и петък са дни за романтика и забавления. През уикенда нещо ще ви обърка, не се притеснявайте да питате за това, което ви вълнува.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща