Има нещо, което би избрала пред секс...

Автор: New Me

22 Февруари 2018

Въпросът какво би предпочела една жена – секс или ядене, е малко като онзи въпрос кое е първо - яйцето или кокошката. Но ето, че вече имаме отговор. Проучаване показва, че повече жени предпочитат невероятно вкусно хапване пред страхотен секс. Резултатите не са от днес за утре, а след седемгодишни обширни проучвания.

Участниците в проучването трябвало да избират между секс или вкусно сирене. 42 процента избрали сиренето, 30% - секс, а останалите участниците не успели да изберат категорично.

Вижте още: Суперсилите на хората, преживели токсична връзка

Невероятно е да се смята, че толкова много хора предпочитат храната пред интимен момент, но се потвърждава от още едно проучване. Този път направено от Everyday Health, които разпитвали 3000 американки за различни аспекти от живота им. Така били открити някои интересни неща:

Поставят храната през нощните страсти

3000 жени, участващи в проучването, били помолени да избират между "невероятен секс" и "невероятно ядене". Може да се окаже изненада за някои, но 73% от участниците избрали храната. Защо някой може да избере едното пред другото? Има интересна теория на Лорън Щрайхер, която обяснява тези страстни храни. Тя твърди, че докато храната е надеждна, сексът понякога може да не бъде. За повечето хора вероятността да имат лошо сексуално преживяване била по-голяма, докато не много хора се разочароват от храната. В крайна сметка може да се окаже, че онези, които изберат храната като най-добрата опция, просто искат гарантирано удоволствие.

Вижте още: 14 правила на щастливата връзка

Според резултатите омъжените жени предпочитат вкусната храна. 72% от интервюираните дами са направили този избор. Жените, които не са в брак или дълга връзка, по-често избират страстния секс.

Така че не се притеснявайте – следващия път, когато мъжът ви ви прикани към спалнята, но вие предпочетете да поръчате любимото си ястие, знайте, че не сте сами.  

Вижте още:

Тези фрази издават, че любовта си е отишла

7 чести грешки при скандал с партньора

Изгради здрава връзка само за 10 минути

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща