Има толкова много момичета и толкова малко принцеси

Автор: New Me

12 Март 2019

На 12 март 1946 г. е родена неповторимата Лайза Минели. Тя е една от изкюлчително малкото актриси, печелили всичките четири най-престижни награди „Оскар“ (за кино), „Еми“ (за телевизия), „Грами“ (за музика) и „Тони“ (за театър). От 1991 г. тя има звезда на Холивудската алея на славата. И не ни остава нищо друго освен да й дадем думата....

Реших, че съм против скъпите бижута. И всички, които имам, са фалшиви. Не виждам причина да имаш истински диаманти. Хората, така или иначе, си мислят, че са истински.

За мен реалността е нещо, над което да се издигнеш.

На този свят всичко е възможно. Истински вярвам в това.

Мечтай. Позволи на ума си да види местата, които искаш да посетиш. После мисли целенасочено за това, планирай и се възползвай от възможностите. И не слушай никой, който не знае какво е да мечтаеш.

Аз не съм добра певица. Просто знам как да представя една песен.

Мъжката гей общност като че ли наистина много си пада по жени изпълнители. Може би заради самите песни. Хомосексуалните мъже са по-отворени да изразяват чувствата си. А и имат добър вкус!

Какво е хубавото на това да си стоиш сам в стаята?

Вярвам, че хората, които имат проблем с пиенето, отиват в Рая, защото на Земята вече са минали през ада.

Когато ни беше трудно, с майка ми сядахме и започвахме да говорим за проблема. И говорехме ли, говорехме, докато накрая не започвахме да се смеем. Това е едно от нещата, които наследих от родителите си: огромно чувство за хумор. И енергията, която ме носи напред.

Обожавам да откривам таланти. Хубаво е да насърчаваш хората. Всяка вечер публиката ме насърчава. Аз просто предавам усещането нататък...

Най-накрая съм изпълнена с радост и мир и с всички онези неща, които ми убягваха през последните години. Те се върнаха при мен и тържествуват.

Трябва здравата да се потрудиш. Но първо трябва да го поискаш, а след това да помечтаеш.

Съжалението за миналото и страха от бъдещето могат да те убият.

Сега в Холивуд, когато някой почине, не питат: "Остави ли завещание?", а "Остави ли дневник?"

Не спирай да се движиш... или ще животът ти ще спре. Посещавам курс по танци всяка сутрин – това е добър начин да останеш силен. Харесва ми да се чувствам здрава.

Ходя бързо. И винаги съм в движение. Винаги преследвам някаква цел. Мерилин Монро ме научи на това.

Когато някой ме попита: "Вече си правила всичко. Ако в този момент можеше да направиш нещо, както щеше да е то?", аз отговарям: "Отново бих направила всичко. Но по-добре".

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща