Изненадите, за които жените умират

Автор: New Me

22 Март 2018

Без значение от колко време сте заедно, колко смятате, че познавате жената и какво казва на глас, има изненади, с които ще успеете да я трогнете. Бъдете сигурни, че жестът ви ще се оцени високо и дълго ще се помни.

Закуска в леглото

Ок, може да го смятате за клише, но е работещо клише. Всяка жена мечтае да бъде изненадана със закуска в леглото. Това показва, че ви е грижа. Събота и неделя са страхотен вариант.

Любовна бележка

Може би най-евтиният начин от всички. Оставяйки сладки бележки за нея със сигурност ще я усмихнете до уши. Тя знае, че я обичате, вие знаете, че тя ви обича, но това е много симпатичен жест.

Вижте още: Храни за сексуално желани

Спонтанен транспорт

Коя жена не обича да пазарува, това е в ДНК-то ни. Отделете време и отидете до мола, в който се разхожда, за да я приберете. Тя ще оцени високо, че сте отделили от времето си, за да можете да й спестите време и нерви в транспорт.

Любовна среща

Да, от доста време сте заедно. Толкова, че вече сте в обичаен коловоз. Какво по-добро предложение от това да бъдете спонтанни. Заведете я в уютен ресторант и си представете, че сте на първа среща.

Романтична разходка

Това може да отнеме известно време за планиране от ваша страна, но ако се постараете, романтичната екскурзия ще стопли сърцето й. Не е задължително да е екстравагантна или скъпа почивка – дори обикновено бягство за уикенда ще направи чудеса с връзката ви.

Вижте още: 7 груби грешки, които всички допускаме в любовт

Изпратете цветя на работа

Виждали сте го във филмите – той й изпраща цветя в работата, а тя просто си умира от кеф пред погледа на завиждащите колежки. Тя е направо безмълвна. Дори ако не можете да си позволите голям букет и доставката му до работата й, заложете на една роза на предното стъкло на колата й. Ефектът ще бъде уау.

Зарежете къщата за ден

Никой не е кой знае какъв фен на домашната работа. Отменете я от тези досадни задължения за ден и ще видите как ще я зарадвате.

Домашна храна за двама

Партньорът, който може да готви, винаги е страхотен бонус за всяка жена. Отделете време да планирате романтична вечеря, която да приготвите лично за нея. Не се притеснявайте за кулинарните си умения, тя ще оцени самото внимание.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс..

Покажете я

В днешно време всички прекарваме много време в социалните мрежи. Изненадайте я, като я вземете със себе си на среща с приятели. Покажете я и й докажете, че се гордеете с нея.

Разбира се, някои от тези идеи изискват повече време, но когато наистина обичате някого, трябва да не е проблем да намирате време за него. Все пак - когато тя е щастлива и вие ще бъдете щастливи!

Вижте още:

14 правила на щастливата връзка

Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

5 знака, че сте един за друг

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща