Как се влюбват жените?

Photo by Brodie Vissers from Burst

Photo by Brodie Vissers from Burst

Автор: New Me

19 Март 2019

Различни проучвания са опитвали да изяснят какво кара хората да се влюбят. А когато става въпрос за жените, задачата става малко по-сложна. Оказва се, че много фактори играят в това една жена да се влюби истински.

Ето кои са те най-често.

Характерът

Макар и много жени да посочват, че приличната външност съвсем не е за пренебрегване, много дами обясняват, че могат да се влюбят в мъж, само заради характера му. Така че кавалерското поведение, интелектът и чувството за хумор са много ценно оръжие за мъжете, ако искат да спечелят сърцето на една жена.

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Защо хората се целуват?

Емоциите

Както всеки знае, жените са по-емоционални и със сигурност ще предпочетат мъж, който им създава широк спектър от приятни емоции. 

Сексът

Колкото е важен за мъжете, толкова е и за жените. Макар и много жени да посочват, че размерът няма толкова голямо значение, повечето държат на това партньорът им да не е егоист в леглото и да се опитва да достави не по-малко удоволствие и на жената. Това със сигурност е още един път към женското сърце.

7 мита за секса

Жестовете

Някои мъже доста се успокояват, след като спечелят любовта на жената и приемат, че не трябва да полагат повече усилия, за да я задържат. Истината обаче е, че любовта трябва да се подклажда всеки ден с малки жестове. Дори не става въпрос за нещо материално. Една прегръдка, нежна целувка, мил комплимент или бележка с "Обичам те" вършат чудеса.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща