Каква половинка си според зодията?

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

08 Януари 2018

Ако сте в по-сериозна връзка или вече сте намерили любовта на живота си, ще ви е любопитно и забавно да видите каква половинка сте, ако се ръководим от зодията.

Овен

Вие сте от дамите, които умеят да правят по много неща наведнъж. Едва ли не - супержена. Ходите на работа, спортувате, грижите се за дома, правите повечето планове във връзката ви - бюджет, почивки и пр. Въпреки че сте се врекли във вярност на човека до вас, държите и на личното си пространство и нямате против да прекарвате малко време сами и да си позволявате дребни удоволствия без партньора. Имате чувството, че енергията ви е неизчерпаема, но няма да е зле да си давате пълноценна почивка от време на време. Макар да сте доста принципни като цяло, не е изключено да прибегнете до изневяра, ако имате чувството, че връзката ви върви на зле.

Вижте още: Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Телец

Обичате да създавате топлина и уют у дома за любимия си човек. Понякога имате проблеми с изготвянето на бюджета и отпускате края на разходите. Затова може да поработите върху този иначе дребен детайл. Изключително предани и отдадени сте в семейството и когато сте се врекли в любов и вярност на някого, държите на думата си. И все пак не сте склонни на компромиси, ако усещате, че другият ви кара да изневерите на себе си и принципите си. Също така не ви е много приятно, когато с партньора ви сте на различни мнения. 

Вижте още: Какво очаква всяка зодия през 2018-а?

Близнаци

Вие сте от хората, които обожават разнообразието и винаги са готови да пробват нещо ново и различно. Именно затова не можете да изкарате дълго със скучен за вас партньор. Също така често сменяте мнението си - днес може да ви вълнува нещо, но утре вече да сте на различна вълна. Затова имате нужда човекът до вас да разбира желанието ви за промяна и разнообразие. Обожавате дългите разговори с половинката и да можете да общувате помежду си, както с никой друг.

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Рак

Безкрайно всеотдайни сте и често може да поставите нуждите на човека до вас и на семейството си над своите. Силно интуитивни сте - сякаш усещате от какво имат нужда околните и им го давате. Когато човекът до вас има нужда от помощ, знаете как да го утешите и мотивирате. Не обичате да поемате рискове, особено в отношенията си, затова и не  сте особено склонни на крайности във връзката си.

Вижте още; 8 закона на кармата

Лъв

Вие сте от жените, с които всеки мъж би се гордял да бъде. Изглеждате винаги уверени и сякаш знаете какво и кога е най-подходящо да направите. В компания няма да изложите партньора си и ще се превърнете бързо в много интересен и приятен събеседник. Често обичате да сте доминиращи в отношенията си заради силния си характер и трябва да сте с човек, който не ви отстъпва по качества, но и е наясно с "царствения" ви нрав.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Дева

Достатъчно смели и решителни сте, когато става въпрос за личния ви живот и човека до вас. Така че често може да взимате инициативата, независимо дали става въпрос за битовизми или за по-сериозен проблем. Пратньорът ви знае, че винаги може да разчита на вас и да ви има пълно доверие. В същото време знаете как да го зарадвате винаги с креативните си идеи. Малки глезотии и сладки изненади - жестовете ви към любимия сякаш са неизчерпаеми.

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Везни

С вас половинката ви никога няма да скучае - толкова сте забавни и духовити, че с вас животът е лесен, щастлив и пълен с усмивки. Където и да отидете двамата, се превръщате в любимци, най-вече заради вашия чар, и бързо ставате душата на компанията. Обичате баланса и хармонията в отношенията, а с вродената си дипломатичност успявате да убедите партньора си за доста неща. Важно ви е човекът до вас да е стабилен, за да може да ви бъде опора и да ви дава съвет, когато се чувствате нерешителни или разколебани.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Скорпион

Изключително темпераментни сте, а кръвта ви направо ври и кипи. Интригуващи и съблазнителни - на човека до вас винаги ще му е трудно да ви устои. Умеете да накарате партньора си да се чувства невероятно в компанията ви. Но ако се вбесите, сте способни да го накарате да съжалява, че се е родил. Знаете си цената и не сте склонни да правите компромиси, когато противоречат на принципите ви. 

Вижте още: ТЕСТ: Метлата те издава

Стрелец

Вие сте наистина интригуваща личност. Изглеждате смели, широкоскроени, обичате новите неща и изживявания, приключенията. Именно това обожава половинката ви във вас. Често поемате инициативата във връзката ви и знаете точно как да поддържата огъня и интереса на партньора си. При вас едва ли има вариант отношенията ви да се изчерпат, защото поднасяте винаги нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте още: Искате щастлива връзка? Стойте далеч от тези хора!

Козирог

С класата и търпението си правите партньора си по-добър човек и заедно вървите винаги напред. Вие будите възхищението не само на околните, но и на половинката си - винаги толкова чувствени, забавни, но също така сте стабилни партньори и сте страшно трудолюбиви. Силно държите на семейните ценности и често сте склонни да правите компромиси в тяхно име. Знаете как да направите един дом уютен и щастлив.

Вижте още: 4 неща издават нарцисиста

Водолей

С половинката ви сте не само мъж и жена, но и най-добри приятели. Умеете да си създавате общи интереси и се забавлявате истински през времето, което прекарвате заедно. Обичате да отделяте и по малко време само за себе си - за нещата и хората извън семейството, които са ви близки. Знаете къде минава границата обаче и не допускате моментите, прекарани отделно, да ви отдалечават от партньора. Напротив, след това връзката ви е още по-силна.

Вижте още: 10 нагласи, които ще преобърнат живота ти!

Риби

Вие сте изключително романтични и нежни натури. Обожавате да правите малки изненади за половинката си и да я карате да се чувства специално. Неуморно търсите начини да поддържате искрата помежду ви, но това изобщо не ви тежи, даже ви е приятно. Виждате света по ваш си начин - партньорът ви е специален, връзката ви е специална, и всячески го демонстрирате. За вас е важно да прекарвате свободното си време двамата заедно и не понасяте да сте далеч от половинката си за по-дълго.

Вижте още:

Вижте още: Как да запомняме лесно?

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

Вижте още: Очите те издават

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща