Какво издава датата ти на раждане?

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

10 Април 2018

Смята се, че датата на раждане може да покаже много за характера на човека. Предлагаме ви един много бърз и забавен тест, с който да видите дали действително е така и какво издава вашето число.

За целта трябва да съберете всички цифри в рождената си дата, докато се получи едноцифрено число. Така например, ако сте родени на 20 март 1950 г., събирате 20, 3 и 1950, с което получавате 1973. След това събирате 1, 9, 7 и 3, и получавате 20. И накрая – 2 плюс 0. Така вашето число ще е 2.

Сега пресметнете своето число и вижте отговора...

Вижте още: Какви сте в любовта според зодията?

1 – Изобретателен

Ако вашето число е 1, вие сте креативни, изобретателни, новатори. Пълни сте с нови идеи и желанието да ги осъществите. Много сте откровени и затова е добре да заложите на малко повече дипломация в някои моменти. Перфекционисти сте и това кара хората да ви смятат за властни понякога.

Имате качества на лидери и обичате да сте първи във всичко. Ценно е обаче да се вслушвате и в съветите и идеите на другите. Понякога те са не по-малко добри от вашите.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

2 – Миротворец

Родени дипломати. Усещате настроенията и нуждите на останалите. Ако вашето число е 2, вие сте интуитивни, добри сте в анализирането на ситуации и хора. Именно затова сте и безценни в конфликтни моменти. Знаете какво да направите и кажете, за да успокоите околните. Това, върху което трябва да наблегнат хората под числото 2, е да превъзмогнат вродената си стеснителност, да се научат по-смело да изразяват себе си и да отстояват мнението си.

Вижте още: Любимото число никога не е случайно

3 – Идеалист

Много социални, чаровни и отворени към хората. Обикновено се захващате с много неща едновременно, но малко от тях докарвате наистина докрай. Обичате да карате другите да се чувстват добре. Често обаче сте прекалени идеалисти, а определени ситуации и хора се налага да ви върнат към реалността.  

4 – Консервативен

Ако вашето число е 4, то вие сте по-скоро традиционалисти. Обичате реда и не ви притеснява рутината. Действате, само когато сте напълно наясно с нещата и сте сигурни, че се ориентирате добре в ситуацията. Но никога на сляпо. Постоянни сте в действията си и понякога – прекалено търпеливи. Няма да ви е излишно обаче да се научите да бъдете по-гъвкави и адаптивни, както и да действате по-смело в определени ситуации.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

5 – Неконформист

Любопитни, смели да поемате рискове, ентусиазирани за много неща около вас. Ако вашето число е 5, значи сте по-скоро от хората, които обичат новото, разнообразието и не се чувстват добре в рутината. Обичате да научавате нови неща и виждате възможности за това в почти всяка ситуация. Добре е обаче понякога да сте по-малко импулсивни във вземането на решения и да проучвате малко повече нещата, преди да скочите в дълбокото.

6 – Романтик

Обичате да се чувствате нужни за околните. Имате силна връзка със семейството и много държите на него. Верни и предани приятели сте. Чувствате се добре, когато помагате на другите. Обикновено такива хора са прекрасни учители. Обичат изкуството, музиката, книгите... Трябва обаче да сте наясно, че хората не се променят толкова лесно и да нямате прекалено високи очаквания към тях.

Вижте още: Каква е тайната на щастието?

7 – Интелектуалец

Хората, чието число е 7, винаги търсят допълнителна информация или скрит подтекст. Много са начетени и обичат да го показват. Не се осланят твърде много на емоциите, когато взимат решения, напротив. Мотото им е „Бавно и с постоянство”. Не им пречи да остават сами понякога. Нерядко си живеят в свой-собствен свят. Но е добре да се връщат и към действителността и останалите хора.

Вижте още: Защо интелигентността е наистина секси?

8 – Професионалист

Ако сте получили числото 8, вие сте от хората, които умеят да решават проблеми. Професионалисти, с добра преценка и много решителни. Имате големи планове и обичате охолния и добър живот. Понякога сте малко егоисти. Затова няма да е лошо да се съобразявате и с другите от време на време, и да не пренебрегвате напълно техните желания и нужди.

9 – Звездата

Душата на компанията, любимците на останалите. Отдава им се да забавляват околните и да ги карат да се чувстват страхотно в компанията им. Като цяло, са грижовни и щедри. Лесно се сприятеляват с другите. Но често сменят бързо настроенията и поведението си. Ако сте получили номер 9, опитайте се малко да успокоите съзнанието си и да не давате твърде много воля на емоциите, не ги оставяйте да ви владеят.

Вижте още:

Кои са трите най-готини жени за брак?

7 древни ритуала за ново начало

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща