Какво крият успешните хора?

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

22 Май 2018

За да постигнеш успех в работата си, определено има причина за това. И невинаги опира само до способностите и уменията ти. Иска се и умно поведение. Ето какво няма да чуете успешните хора да казват...

"Мразя тази работа"

Ако нещо не ви харесва, просто го променете. Ако само се оплаквате от работата си, вместо да си намерите нова и да се махнете от средата, която ви потиска, реално нищо не променяте. Успешните хора ще потърсят решение на проблема и ще действат, няма да си губят времето в празни приказки.

Вижте още: 5 начина да превърнеш мечтите си в реалност

"Търся си нова работа"

Умните и успешни хора ще си подреждат нещата тихо и с финес, и чак тогава казват, че ще напуснат. Ако само тръбите, че си търсите нова работа, без реално да имате алтернатива още за утре, рискувате да си навлечете омразата и гнева на сегашното ви ръководство, което да опита да ви изцеди "на изпроводяк".

Вижте още: Жестоките истини, които често забравяме

"Доста си поживях на младини"

Колкото и да са широкоскроени днес хората, има неща, които не е редно да се говорят, ако искаш да имаш успех в работата и с бизнес партньорите си. Бурният младежки живот и ексцесиите от него са тема, която нито вълнува колегите ви, поне не и от добра гледна точка, нито пък ще ви помогне за по-успешна кариера.

Вижте още: 15 вечни поговорки за живота

"Как се напих снощи"

Още по-лошият вариант на предишния е да изтъквате лошите си навици пред хора, свързани с успеха ви. Едва ли искате да ви сметнат за лековати, ненадеждни и с нисък морал. Дръжте пикантните истории далеч от работата и пътят към успеха ви ще е една идея по-лесен.

Вижте още: 10 неща, за които да благодариш на най-добрия си приятел

"Печеля по .... на месец"

Самохвалството по отношение на парите е нещо, за което трябва да забравите, ако искате да сте наистина успешни. Изтъквайте постиженията си, напредъка си, добрите си резултати в работата, но не и сумите, които получавате всеки месец. Това може да бъде сметнато за пошло и да подразни бизнес партньорите ви.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща