Какво очаква всяка зодия през 2018-а?

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

19 Декември 2017

Овен

Във вашата 2018 г. ще има от всичко - трудности, успехи, ядове, но и щастие. Ще се наложи да се потрудите повече, за да се увенчаят усилията ви с наистина голям успех, но това няма да е проблем за вас. Годината ви тръгва във възходяща посока, когато слънцето навлезе във вашия знак - към края на март, и в следващите няколко месеца ще постигате целите си. По-внимателни трябва да бъдете към края на юни, когато Марс става ретрограден. Бъдете по-търпеливи и не се поддавайте на напрежението, което ще ви очаква в следващите месеци. Последните по-сериозни трудности за годината ще се появят след средата на ноември, когато се очаква разположението на Марс и Юпитер да окаже влияние. Ако съумеете да се възползвате от възможностите, които ви се откриват, ще излезете като победители от ситуацията. 

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Телец

Прицелили сте се в едно определено предизвикателство и през 2018-а няма да се спрете, докато не го преодолеете. Изключително благоприятен момент за това ще е етапът, в който слънцето е във вашия знак - към края на април. Погрижете се да подредите правилно приоритетите си и вашият личен успех да има водеща позиция. Разположението на Венера в началото на юли ще подчини немалко от времето ви в помощ на околните. Периодът ще е кратък, но затова пък ще е важно да се притечете на помощ на скъпи хора именно тогава. От началото на август до януари 2019 г. Уран ще е ретрограден за вашия знак. Ще трябва да сте много по-гъвкави, да не се страхувате да пробвате нови неща и да приемете спокойно промените, защото ще са за добро и в крайна сметка ще ви донесат успех.

Вижте още: Женските реплики, които мъжете мразят

Близнаци

Въпреки че сте от хората, които нямат особени трудности в общуването с околните, онова, за което трябва да внимавате през първата половина на 2018-а, е комуникацията. Особено в периода от края на март до средата на април, когато Меркурий става ретрограден. Тогава бъдете много внимателни и премерени в изказванията си, иначе рискувате да си навлечете проблеми, от които няма да излезете лесно. От края на май до края на юни слънцето навлиза във вашия знак и моментът ще е много плодотворен за вас. Успехът ви ще е категоричен, като едновременно с това ще откриете нов, неподозиран свой талант. Важно е в средата на ноември да запазите спокойствие и да не се поддавате на емоциите. Ако запазите оптимизма си, ще се се справите с трудностите. И винаги преценявайте най-точния момент за всяко ваше действие.

Рак

Вашият емоционален и мил характер е едно от най-отличителните и обичани неща у вас. И все пак през 2018-а ще трябва да покажете на онези около вас, които ви провокират, че не могат да изпробват търпението ви до краен предел и няма да търпите да постъпват зле с вас. В края на юни, когато слънцето навлиза във вашия знак, се постарайте да се освободите от нещо от миналото, което ви дърпа назад. Когато нещата просто не ви носят повече удовлетворение и положителни емоции, е време да ги оставите в миналото. В месеца след това отношенията ви, особено с жените около вас, ще са много силни и стабилни. Отдайте се на креативността, която носите, и се забавлявайте. Откриват ви се много добри нови възможности в началото на юли, доверете се на интуицията си за тях. А тежкият труд, който сте положили, ще ви се отплати. 

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Лъв

Обичате вниманието и да сте под светлините на прожекторите, но през 2018-а ще трябва да се докажете в някои сфери. Голямо предизвикателство ви очаква в началото на февруари, когато ще трябва да сте особено внимателни при вземането на решения. Опитайте да реагирате на тежките моменти без прекалени драми и докажете на всички колко добри сте в избирането на правилния път. Към средата на юни най-накрая ще можете да си отдъхнете от трудностите и да отделите малко повече време за забавления и приятни емоции с любимите хора. Особено силен период за вас ще е, когато слънцето навлезе във вашия знак. Успехът ви ще е голям и ще берете плодовете на усиления си труд през изминалите месеци. Бъдете по-уверени, защото възможностите ви са големи.

Дева

Бъдете по-премерени през новата година и опитайте да намерите баланса между работата и забавленията. И двете са еднакво важни, затова не пренебрегвайте едното за сметка на другото. Началото на март ще е момент за лични равносметки и полагане на повече грижи от ваша страна както за тялото, така и за емоционалното ви състояние. Слънцето във вашия знак в края на август ще изостри допълнително сетивата ви и околните трябва да се подготвят за стабилна доза критика от ваша страна. Опитайте обаче да не преминавате границата, за да не обтягате излишно отношенията си с другите. В началото на септември ще ви предстои вземането на важни решения. Вслушайте се в интуицията си, за да не съжалявате за избора си по-късно.

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Везни

Началото на 2018-а ще е добро за вас, защото ще можете да сте така балансирани в поведението и решенията си, както обичате. Общуването с околните ще е отлично, а възможностите, които ви се откриват, ще ви помогнат да вървите смело напред. Първата половина на годината ще е за вашите избори - няма да сте притиснати от обстоятелствата и ще можете спокойно да изберете как да постъпите. През септември ще трябва да обърнете малко повече внимание на себе си. Не поставяйте нуждите и желанията на другите над своите, защото това няма да ви се отрази добре и няма да успеете да презаредите след динамичните месеци преди това. Краят на октомври е момент, в който да бъдете много внимателни. Както по отношение на връзката си, така и по отношение на парите. Гледайте реалистично и на двете неща, за да не останете разочаровани в личен план и да не изпаднете във финансови затруднения към края на годината.

Скорпион

Умеете да използвате козовете си много добре и не разкривате предимствата си, докато не дойде точният момент. Това ще ви донесе успех и през следващата година. В края на януари дискретността трябва да е вашата цел номер 1. Причината е, че ще научите нещо, което ще ви се иска да споделите, но е по-добре за вас да не го правите и да използвате информацията си по най-добрия начин. В противен случай ще допуснете груба грешка, която няма да остане без последствия. Истории от миналото ще ви тормозят при ретроградния Плутон в края на април. Но е важно да спрете да живеете в миналото, което не можете да промените, и да продължите смело и уверено напред. През втората половина на октомври ще настъпи и вашият момент. Нищо няма да може да ви спре по пътя ви, а успехът ви е гарантиран. Просто не трябва да се отказвате. 

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Стрелец

Гледате на живота като на голямо приключение и със сигурност ще сте способни да покорите нови върхове през 2018 г. Разположението на Марс и Юпитер през януари ще повлияе много благотворно върху всичко, с което се захванете. Предизвикателствата по пътя ви няма да ви спрат и ще преминете през всичко успешно. През май ще се сблъскате с проблем, за който обаче няма да имате капацитета да се справите сами. Не се колебайте да потърсите съдействие от достатъчно близък и доверен човек, за да преодолеете и това препятствие. В края на ноември хармонията в живота ви е налице. Готови сте за нови предизвикателства и красиви пътувания. В края на годината обаче научете и нещо ново като умения и квалификация - ще ви е от полза малко по-натам.

Козирог

Свикнали сте да постигате всичко с много дисциплина и упорит труд. Ако продължавате в същия дух, 2018-а ще ви помогне да постигнете всичко, което сте планирали. Разположението на Марс и Сатурн в началото на април ще ви се отрази страшно добре и късметът ще е с вас в почти всяко начинание. А това ще ви донесе допълнителна увереност през годината. Плутон става ретрограден от края на април до края на септември. В този период грешки от миналото може да започнат да ви тормозят отново. Ако ви се открие възможност да поправите тези грешки, използвайте я, ще се почувствате много по-добре. Краят на декември ще е вашето време за равносметки, поставяне на приоритети и нови цели. Използвайте го мъдро. 

Водолей

Не подхождайте през новата година с лека ръка към личните взаимоотношения. Опитайте да изградите по-дълбока връзка с човека до вас. Ако успеете да се справите с това предизвикателство, ще се почувствате невероятно добре и щастливи. През януари комуникацията с околните ще е страхотна, ще се радвате на много нови контакти и запознанства, както и ще научавате ценна информация от много места. Позицията на Марс в средата на май предвещава сериозни промени, за които няма да сте съвсем подготвени и може да изгубите баланса си за няколко месеца. В края на юли не е изключено да се сблъскате с немалки проблеми в личен план и дори да се разделите с партньора си. Не обичате да ви ограничават и няма да се чувствате удовлетворени от ситуацията в дадения момент.

Риби

Макар често да пренебрегвате себе си и собствените си желания заради другите, време е да направите 2018-а вашата собствена година и акцентът веднъж да е върху вас. В края на февруари слънцето е във вашия знак и ще има от всичко - удоволствия, забавления и пътувания, така че не се ограничавайте и не се лишавайте от тях. Иначе след това ще ви е още по-трудно да се справите с тежкия 5-месечен период на ретрограден Нептун, който започва от средата на юни. Ще се чувствате в не много добро емоционално състояние и неразбрани от околните. И все пак този труден период ще е белязан и от една неочаквана хубава новина в края на август, която донякъде ще компенсира вътрешния ви дискомфорт. 

Вижте още: 

3 кризи на възрастта и как да се справим с тях

Тези имена са забранени по света

Това издава колко чаровни сме всъщност

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща