Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Photo by Timothy Paul Smith on Unsplash

Photo by Timothy Paul Smith on Unsplash

Автор: New Me

02 Януари 2018

Според китайския хороскоп през февруари 2018 г. започва Годината на кучето. Това е 4715-тата година от китайския календар. Като елемент кучето е изключително свързано със земята, затова и годината ще е важна за всички, които ще предприемат стъпки по линия на недвижими имоти, земеделие и др.

Важно е в Годината на кучето да бъдем по-добри и състрадателни, да избягваме конфликтите, за да не ни споходят излишни трудности и проблеми. 

Смята се, че Годината на кучето е идеална за промени в начина на живот - смяна на жилище, отказване от цигарите, по-здравословен живот и пр.

Вижте още: Какво очаква всяка зодия през 2018-а?

А ето и какво ще донесе тази година за различни знаци в китайския хороскоп.

За родените в Годината на плъха - 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008 (ако все пак сте родени преди 4 февруари, вашият знак според китайския хороскоп е прасе, а не плъх), ето какво може да очаквате. 

По отношение на работата, годината ще е добра. Успехът ще съпътства знака ви през тази година и има опции за повишение в работата и увеличение на заплатата ви. Добри възможности се откриват и в личен план. Ако все още не сте срещнали подходящ партньор, през 2018-а това може да се случи, така че следвайте желанията и целите си смело. Колкото до здравето ви, поставете си за цел през новата година да намерите време за повече физическа активност.

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Ако сте родени в Годината на бика - 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 или 2009 (ако сте родени преди 4 февруари, вашият знак е плъх), това е за вас. Елементът на този знак, както при кучето, е земя. Затова и не би трябвало да имате напрегната и проблемна година в работата. Ако все пак сте решили, че е време за промяна в това отношение, Годината на кучето е подходящ момент за нови начинания. 

Ако все още търсите любовта си, трябва да сте по-търпеливи през тази година. Намирането на точната половинка няма да е лесно. Затова не се лишавайте от излизания и нови срещи, включително през познати на роднини и приятели. Ако пък сте обвързани, ще трябва да положите повече усилия за връзката си, за да не изстинат чувствата ви. По отношение на здравето, всякакви инициативи, свързани със земята - походи в планината, почивки и пътувания, ще ви се отразят перфектно, както емоционално, така и физически. 

Вижте още: Женските реплики, които мъжете мразят

За родените в Годината на тигъра - 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010 (ако сте родени преди 4 февруари, вашият знак е бик), ето какво могат да очакват през тази година. Много силна в професионален план се очертава 2018-а. 

Финансово също ще сте удовлетворени, не е изключено да получите повишение или да намерите допълнителен източник на доходи. Възможни са някои затруднения в личен план, но ако положите повече усилия, връзката ви ще стане по-хармонична. Ако сте необвързани, има добри възможности да си намерите партньор. Ако сте дама, огледайте се в професионалния си кръг, дали случайно вашата половинка не е там? Внимавайте за възможни здравословни проблеми със стомаха и бъбреците.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Родените в Годината на заека - 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011 (ако сте родени преди 4 февруари, вашият знак е тигър), ето какво ви очаква през тази година. Налице са всички шансове за изграждането на успешна кариера. 

В Годината на кучето е най-добрият момент да заложите на подобряване на уменията си, да инвестирате в себе си и професионалното си развитие. Ако ви се открие нова възможност за работа, възползвайте се, приходите ви ще се увеличат. В личен план годината ще е прекрасна. Необвързани сте? Оглеждайте се за човек, роден в Година на кучето, нищо чудно да се окаже сродната ви душа. Ако сте обвързани, годината може да ви донесе годеж или сватба. Ако пък сте женени, връзката ви с любимия човек може да стане още по-силна с малко старание. В никакъв случай обаче не пренебрегвайте здравето си за сметка на работата.

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Ако сте родени в Годината на дракона - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 и 2012 (родените преди 4 февруари са със знак заек), вижте какво носи новата година.

Няма да сте особено фокусирани върху кариерното си развитие през тази година, но това не означава, че няма да се радвате на успехи в работата. Когато ви е най-напрегнато и трудно, ще се намери някой, който да ви помогне и да ви подаде ръка. В личния живот няма да има чак толкова страст и фойерверки, колкото ви се иска, но не е изключено да срещнете човек, с когото си допадате, ако сте необвързани. Подходящи партньори за вас са такива, родени в годините на петела и заека. Ако имате човек до себе си, бъдете по-търпеливи през тази година. Избягвайте скандалите за дреболии, защото могат да застрашат излишно връзката ви.

Колкото до здравето ви, внимавайте повече със захарта през тази година.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

За родените в годината на змията - 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 и 2013 (ако сте родени преди 4 февруари, значи сте дракон), се очаква следното. 

Ще имате страхотно поле за изява в работата през тази година и добри възможности за професионален успех. И все пак нещата няма да ви се случат лесно, а само ако сте упорити и следвате целите си. 

В любовта нещата ще се развиват по-бавно през тази година. Може дори да имате чувството, че сте в застой в дадени моменти. Ако сте постоянни и знаете какво искате обаче, ще го постигнете. Необвързани сте? Ще трябва да сте по-активни и да се опитвате да общувате с колкото се може повече хора, за да срещнете някой подходящ. За обвързаните е добре да се заредят с търпение през тази година. Нещата с партньора няма да се развият особено, но това не означава, че връзката ви няма да издържи.

По отношение на здравето, погрижете се за себе си, правете повече упражнения и внимавайте за проблеми с уринарната система.

Вижте още: ТЕСТ: Метлата те издава

Ако сте родени в годината на коня - 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014 (родените преди 4 февруари са под знака на змията в китайския хороскоп), ето какво може да очаквате. Годината ще е относително спокойна, що се отнася до работата ви. Това не означава, че няма да имате определени по-големи успехи. По-осезаемо раздвижване очаквайте в края на 2018-а, когато се очертава и по-сериозна промяна в професионален план. 

В сферата на любовта нещата ще са повече от добри. Ако сте необвързани, имате огромен шанс да срещнете половинката си през тази година, така че се оглеждайте наоколо и не се лишавайте от социални контакти. За дамите не е изключена любовна авантюра с по-млад мъж. Ако пък сте сериозно обвързани, отношенията ви ще се развиват прекрасно и ще изградите много по-хармонична връзка с партньора си.  

Вижте още: Защо изневеряваме?

Родените под знака на овцата - 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 и 2015 (родените преди 4 февруари са към Годината на коня), да имат предвид следното. Елементът на този знак е земя, точно като при кучето. Това означава, че в Годината на кучето успехът и късметът често ще са на ваша страна. 

В работата няма да гоните голяма кариера през 2018-а, но определено ще разрешите някои проблеми, които са ви тормозели досега. Ще имате и сигурност по отношение на доходите си, особено ако си помагате с човек, роден в година на кучето. 

В личен план нещата също няма да са много огнени през тази година. Ако сте сами и търсите своята половинка, много малко вероятно е да я срещнете сред познатите си, затова не се отказвайте от нови контакти. Ако сте обвързани, не е изключено отношенията ви с партньора малко да забуксуват, предимно заради многото задачи и на двамата, които не ви оставят време един за друг.

Вижте още: Искате щастлива връзка? Стойте далеч от тези хора!

Ако Годината на маймуната е вашата - 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 и 2016 (родените преди 4 февруари са към знака на овцата), имайте предвид следните неща. В работата няма да имате особен успех, ако не спрете за малко и не подредите целите и приоритетите си. В момента, в който си дадете сметка какво искате, успехът в професионален план ще се появи. Ако ви е нужна допълнителна квалификация, осигурете си я, а след това ще дойдат и новите предложения за работа.

В любовта нещата няма да вървят съвсем гладко. Възможно е в някакъв момент да имате нужда от сигурност и стабилност, така че потърсете малко по-зрял партньор, ако сте необвързани. Ако вече сте във връзка, не притискайте човека за себе си. Насила няма да постигнете това, което желаете. Ако не сте удовлетворени, потърсете друг вариант.

Вижте още: Как да запомняме лесно?

За родените в Годината на петела - 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017 (родените преди 4 февруари са към знака на маймуната), може да се очаква това... В професионален план не трябва да бъдете пасивни и да чакате възможностите да ви намерят. Напротив, сами трябва да ги търсите и искате, за да имате по-сериозен успех, включително финансов, през тази година. Просто положете повече усилия и ще постигнете целите си.

В личен план възможностите, които ви се откриват, са повече от прекрасни. Ще се радвате на много положителни емоции в любовта. За необвързаните добрата новина е, че ще се превръщат лесно във фокус на вниманието през тази година. Ако сте мъж, избягвайте да влизате във връзка с по-възрастни дами през 2018-а, нещата няма да свършат добре и за двамата. Дамите, които са необвързани, могат да се огледат за партньор, роден в година на кучето, но трябва да се пазят от удари от конкуренцията. За обвързаните любовта ще е приказка през тази година. 

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

Родените в Годината на кучето - 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 (родените преди 4 февруари са под знак на петела според китайския хороскоп), трябва да си имат едно наум през 2018-а. 

В работата обаче ще намерите съмишленици и дори приятели, с които ще си помагате и ще си пазите гърба взаимно. В даден момент не е изключено обаче да се почувствате застрашени за позицията си в работата през тази година. Опитайте се да покажете, че уменията ви са за точното място. 

В любовта също ще имате по-трудни периоди през тази година. Ако сте необвързани, огледайте се за партньор сред родените в годините на заека, коня, тигъра и петела. За обвързаните връзката ще е относително стабилна, но ще са необходими и немалко компромиси и търпение в дадени моменти. По отношение на здравето - обърнете си внимание на хранителния режим през новата година.

Вижте още: Очите те издават

За родените в Годината на прасето - 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 (родените преди 4 февруари са към знака на кучето), новата година няма да мине без някои особени трудности. В работата ще се изправите пред голямо предизвикателство. Ако положите много усилия и не се отказвате обаче, успехът ще е голям. Възможностите за професионално развитие ще дойдат с много препятствия, така че бъдете мъдри и мислете с няколко хода напред.

В любовта годината ще е трудна за изграждане на нова сериозна връзка или за задълбочаване на сегашните, но няма да е невъзможно. Ако сте необвързани, пробвайте да излизате в по-големи компании и да се запознавате с повече хора. За обвързаните ще е по-трудно да подсилят връзката си, а женените хора под този знак може да имат някои притеснения и съмнения относно партньора си. Прекарвайте повече време заедно и поговорете открито за проблемите си.

Вижте още: 

3 кризи на възрастта и как да се справим с тях

Тези имена са забранени по света

Това издава колко чаровни сме всъщност

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща