Какво ще ти се случи до края на годината

Photo by Alice Moore on Unsplash

Photo by Alice Moore on Unsplash

Автор: New Me

05 Декември 2018

Овен

Ретроградният Меркурий в началото на месеца няма да ви отклони от целите ви. Уверени и решени сте да следвате пътя си. Малки препятствия в неподходящия момент може да нарушат баланса ви за кратко. Не позволявайте на негативните мисли да ви завладеят. Новата луна навлиза в Козирог към средата на месеца - ако усещате, че губите част от мотивацията си, отдайте се за кратко на нещата, които ви правят щастливи. Енергията ви се завръща с пълна сила в дните около 17-ти декември и ще успеете да отметнете доста от планираните задачи. Слънцето навлиза в Козирог след 21 декември - това слага началото на продуктивен за вас период. Ще ви харесат резултатите, които постигате.

Вижте още: Всяка зодия трябва да направи това до края на годината

Телец

Няма как да се измъкнете от неприятностите, които вещае ретроградният Меркурий в Скорпион в първите дни на декември. Бъдете по-внимателни и наблюдавайте отблизо ситуациите, за да можете да реагирате преди проблемите да ескалират. Новолуние в Стрелец на 7-ми внася повече вълнение и приключения в живота ви. Дайте си повече свобода и се отдайте на нови занимания и нови изживявания. В периода около 21-ви е добре да си дадете малко почивка, стресът може да ви дойде в повече и да се отрази зле на психиката и здравето ви. Не позволявайте на катастрофалните сценарии да се прокрадват в ума ви. В дните около 28-ми е подходящ момент за създаването на по-дълбоки връзки и изграждането на стабилни взаимоотношения. Възползвайте се.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Близнаци

Вашата планета Меркурий навлиза в Скорпион в началото на декември. Използвайте интуицията си, за да се справите с проблемите, които изникват пред вас. След 6-ти овладявате ситуацията и се справяте с комуникацията с другите без особени затруднения. Около 10-ти ще се разбунтувате срещу някои установени правила и няма да подминете с лека ръка нещата, които ви ограничават. Неочаквани, но добри новини ще ви зарадват в дните около 21-ви и ще сложат началото на положителен за вас период, който ще продължи и през празничните дни. Насладете се максимално на момента.

Вижте още: Професията за теб според зодията

Рак

Не сте в особено добра кондиция в началото на месеца. Този период ще приключи след 6 декември, но използвайте интуицията си, за да се справите с последствията от него. В дните след 7-ми следвайте изцяло мечтите и надеждите си, не позволявайте на зложелатели да ви разколебаят и отклонят от пътя ви. Бъдете уверени в действията си. След 20-ти започва видимо раздвижване в работата ви, продължавайте в същия дух и нещата ще ви се получават. Луната навлиза в балансираните Везни на 28-ми и започва изключително продуктивен за вас период. Влизате в новата година с огромни перспективи пред себе си.

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Лъв

Началото на декември е тест за вашия характер и търпението ви. Около вас е пълно с провокатори, които ще се опитат да ви извадят от равновесие, но не бива да се поддавате. В дните след 5-ти ви е трудно да запазите мотивацията си. Не се отдавайте на черни мисли и подценяване, вярвайте в себе си и ще постигнете онова, което желаете. След 12-ти навлизате в много по-благоприятен етап от живота ви. Онова, което ви е било трудно да кажете или направите, вече няма да е проблем. Щастието се изпречва с пълна сила на пътя ви около 21-ви, не го изпускайте. Имате шанс да направите нещо голямо до края на годината.

Вижте още: Сигналите, че сте емоционално изтощени

Дева

Очакват ви силни емоции и наситени взаимодействия с околните в първите дни на декември. Разочаровате се по-лесно и бързо от обикновено, ако нещата не се случат така, както искате, но да се предадете сега не е опция. След 6-ти нещата се обръщат и ще ви е много по-лесно да се справяте със ситуациите. Въпреки че ви е доста по-спокойно, не правете нищо през пръсти, за да няма негативни за вас последствия. През втората половина на месеца ще усетите силна нужда от промяна, решете в какво направление да е тя и действайте, животът е твърде кратък, за да сте нещастни. В края на декември е време за нови цели и мечти - бъдете смели.

Вижте още: 10 златни правила, които е добре да следваш

Везни

Важно е да обърнете внимание на връзките си с по-близките за вас хора в началото на месеца. Имате ли нужда от промени в личен план? Преценете сами. След 6-ти комуникацията ви с околните се подобрява, няма да има непремерени думи и засегнати. А дори не всичко да е по мед и масло, ще можете да се извинявате и съответно да получите извинение. В дните от 13 до 15 декември ще проявите голямото си сърце, ще помогнете на някой, който се нуждае от вас, ще бъдете добри и щедри в помощта си. След 21-ви слънцето навлиза в Козирог, амбицията ви се усилва и сте по-фокусирани да постигнете целите си. 

Вижте още: Правилата на самураите - ще преобърнат живота ти

Скорпион

Дори да изникнат някои предизвикателства за вас в първите дни от месеца, интуицията ще ви помогне да се справите с тях безпогрешно. Въпреки че сте рационални и здраво стъпили на земята, дайте воля на фантазиите си този път - в периода около 6-ти това ще ви помогне много и ще доведе до промяна в личен или професионален план. Подгответе се за сериозно съревнование в средата на месеца за нещо, което силно желаете. Ако сте достатъчно фокусирани и наистина искате нещо, ще го постигнете. Около 21-ви човек или ситуация от миналото ви може да изникне отново - сами решете дали искате да направите това част от настоящето си. В края на годината нещата изглеждат обещаващи за вас и смело пристъпвате в 2019-а.

Вижте още: Мистерията при река Хъдсън - нелеп инцидент или неразкрито убийство?

Стрелец

Задава се раздвижване в любовния ви живот през този месец. Готови сте да достигнете нов етап във взаимоотношенията си. Дръжте очите и ушите си отворени, за да не пропуснете важна информация, която ви касае и ще ви даде предимство. Около 7-ми се отваря възможност за развитие и промяна - дали не е време да помислите за ново работно място или смяна на професията? След 16-ти измислете как да прекарате повече време с близките и приятелите си, имате нужда от повече приятни изживявания и дори романтика. След 24-ти бъдете по-премерени в действията и изказванията си, не реагирайте остро и не се вкарвайте в излишни неприятности.

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

Козирог

Началото на месеца идва с дилеми в личен план. Решете за себе си какво точно искате в момента и се насочете към него. Не се страхувайте да си отговорите на някои по-дълбоки въпроси, именно от тях ще получите най-важните отговори. Намерете баланса в дните до 10-ти. Дори да обичате реда, понякога не всичко се случва, както искате. Това обаче не е причина да губите равновесие. След 21-ви, когато слънцето навлиза във вашия амбициозен знак, пътят пред вас е открит и можете смело да следвате целите си. Около 24-ти внимавайте за проблеми в комуникацията. Краят на месеца е време за равносметки и избори.

Вижте още: Любимото число никога не е случайно

Водолей

Този месец вашата планета Уран е ретроградна. Емоциите ви ще са много по-силни, а събитията ще са наистина наситени. Промени в областта на любовта или парите са неизбежни, а новините невинаги ще са добри и ще работят във ваша полза. В периода около 10-ти трудностите намаляват и пътят ви към целта бавно се изчиства от големите предизвикателства. Време е да действате. Нещо ново и интересно се задава в дните около 20-ти - може да ви се наложи да излезете за малко от зоната си на комфорт, но определено ще си струва. В дните след 21-ви, когато слънцето навлиза в Козирог, най-правилно ще можете да зададете средносрочните и дългосрочните си цели. Ред е да определите приоритетите си в живота. 

Вижте още: Тайният страх на всяка зодия

Риби

Интуицията ви работи силно и във ваша полза в началото на месеца. Няма да липсват трудности, но ще успеете да се справите с провокациите, отправени към вас от зложелатели. Любовта се носи във въздуха около вас до средата на месеца - отдайте се на приятни изживявания и романтика. Ако сте необвързани в момента, подгответе се за приятен флирт, а защо не и нещо повече... Емоциите ви ще са малко в повече след 13-ти, опитайте се да ги овладеете, в противен случай може да направите погрешна стъпка и да съжалявате. В периода след 21-ви опитайте да давате повече на другите - внимание, любов и съдействие, когато е нужно. В края на годината се насочете към онази сфера, в която сте били най-малко удовлетворени в последните месеци. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща