Какво ще ти се случи през август?

Photo by Haley Phelps on Unsplash

Photo by Haley Phelps on Unsplash

Автор: New Me

03 Август 2020

Овен

През този месец комуникацията ви с околните ще е много добра, ще успявате да убедите лесно другите, защото Меркурий навлиза в Лъв след 4 август. Важно е да запазите оптимизма си и да вярвате повече във възможностите си. Около 10-ти ще получите яснота относно въпрос, който ви е вълнувал дълго време. Подгответе се за приятни изненади. След 20-ти сложете малко ред във финансов план. Поставете си цели и ги следвайте. В края на месеца е време за почивка.

Телец

Меркурий се изправя директно срещу силния Лъв през първата половина на август. Това ще ви помогне да сложите малко ред в мислите и емоциите си. Ако имате нужда от промяна в дадена сфера от живота ви, сега е моментът да помислите върху нея. Пазете се от негативна енергия в средата на месеца. След 21 август нещата отново се нареждат добре за вас. В професията бъдете постоянни и фокусирани върху целите си. В края на август ще е важно да казвате правилните неща и да убеждавате околните.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Тест: Избери си цвят и разкрий какъв си

Близнаци

Комуникацията ви с някои хора е била трудна през последните седмици. Това обаче ще се промени този месец и ще общувате с лекота. Позицията на Венера около осми ще донесе благоприятно раздвижване в живота ви. Ще сте настроени по-оптимистично, а нещата ще се подреждат по-лесно за вас. След 18-ти ще се радвате на повече ред и хармония около вас. Внимавайте да не сте прекалено разточителни в дните около 21 август, в този период не е добра идея да харчите прекалено. В края на месеца ще откриете нещо ново, което ще ви повлияе силно.

Рак

Вниманието ви е насочено към близките хора, искате да ги накарате да се чувстват добре и оставяте себе си на заден план за момента. Късметът ще е на ваша страна, така че се възползвайте от възможностите, които ще се появят пред вас. Позицията на Венера след средата на месеца ще помогне нещата да се случат с лекота. След 21 август е време за повече романтика. Отдайте се на приятни занимания с любимия човек или дайте шанс на нова връзка. Не се страхувайте да поемате рискове в дните около 28-ми. Вслушайте се в интуицията си и бъдете смели.

Photo by Tim Foster on Unsplash

Знаците, че си победител в живота

Лъв

В първата седмица на месеца нещата ще ви се получават много по-лесно, проблемите ще са по-малко и няма да се ядосвате толкова. Не бъдете мнителни и си позволете да се доверите на нов човек, когото ще срещнете. Може да се почувствате малко разколебани в средата на август, но се доверете на интуицията си и ще излезете бързо от това състояние. След 18-ти е подходящ период да сложите ред в живота си. Изхвърлете всичко ненужно, което ви тежи и дърпа назад. В края на август е време за нови идеи и цели.

Дева

Моментът е подходящ задълбочаване на взаимоотношенията. Общувайте на по-дълбоко ниво, опитайте се да разберете човека срещу вас. Ако се колебаете или имате нужда от съвет, обърнете се към близък приятел, той ще ви помогне. Не е изключено да се появят някои трудности в работата, но използвайте ситуацията, за да извлечете най-доброто от нея. След средата на месеца пазете добре здравето си, не прекалявайте с вредни навици и се погрижете за себе си. След 23-ти е вашият момент да блеснете и да покажете на всички на какво сте способни.

Photo by Darius Bashar on Unsplash

Два лесни въпроса разкриват нарцисиста

Везни

Меркурий навлиза в Лъв след 4-ти, така че се подгответе за подем и сила в начинанията. Към средата на месеца бъдете малко по-търпеливи и отворени за компромиси. След 18-ти се фокусирайте върху работата си, там предстои важен период и е необходимо да давате 100% от себе си. Само добрата организация ще ви помогне. Към края на месеца е време за романтика, послушайте сърцето си и се насочете към най-правилния за вас човек.

Скорпион

Късметът ще е с вас следващите седмици, ще успеете да постигнете поставените цели. Ще общувате много по-лесно с околните и благодарение на това, нови врати ще се отворят пред вас. В средата на месеца обстановката ще е малко по-спокойна, така че е време за заслужена почивка. Имате нужда да изчистите съзнанието си и да дадете път на нови идеи. Интуицията ви ще работи силно след 20-ти, така че се вслушвайте във вътрешния си глас. Ако чувствате че не трябва да правите нещо, не се насилвайте.

Photo by Joanna Nix-Walkup on Unsplash

„Лошите“ навици, които засилват връзката

Стрелец

Меркурий навлиза в Лъв, така че трябва да сте по-уверени и твърди. Ще имате възможност да започнете отначало нещо, към което сте подходили зле в предходните няколко месеца. В средата на месеца отворете съзнанието си за нещо ново, което ще се изпречи на пътя ви. Бъдете по-смели в решенията си и приемете предизвикателствата. Имате нужда от голяма промяна в живота ви. След 20-ти август ви предстои силно раздвижване в романтичен план.

Козирог

Не се отчайвайте от препятствията, които могат да ви се изпречат в началото на месеца. Не се обвинявайте, ако ситуация не върви съвсем гладко. Насочете енергията си към нещо позитивно, което ще ви накара да се чувствате добре. След средата на месеца не отлагайте повече решаването на проблем, който сте оставили настрана от доста време. В периода след 20-ти си позволете да поемате повече рискове. Време е да покажете на света на какво сте способни. В края на месеца нещата бавно започват да се подреждат.

Снимка на Simon Matzinger от Pixabay

Истинско ли е проклятието на пирамидите?

Водолей

Имате отчаяна нужда от промяна, без значение дали в личен или в професионален план. В дните след 10-ти бъдете по-смели и изразявайте позицията си по-категорично. В противен случай околните няма да се съобразяват с вас. Разчистете всичко ненужно около себе си, отворете пространство за нови хора и нови изживявания - разнообразието определено е нещо, което ще ви се отрази добре. В края на месеца ще получите възможност, каквато досега не сте срещали.

Риби

Отдъхнете след трудна ситуация в първата седмица на август. Ако не сте сигурни накъде да хванете, просто се вслушайте в сърцето си. Не се страхувайте да сближите дистанцията с човек, който ви интересува. Няма да е лошо да си направите някои равносметки в средата на август. В личен план ще срещнете някои трудности около 21 август, опитайте да не се обезкуражавате прекалено бързо, за да можете да ги преодолеете. В края на месеца упоритият труд ще ви се отплати и ще постигнете онова, към което се стремите.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща