Какво ще ти се случи през май?

Photo by Ana Francisconi on Unsplash

Photo by Ana Francisconi on Unsplash

Автор: New Me

02 Май 2019

Овен

През този месец е важно да бъдете по-концентрирани по отношение на приоритетите си. Обмисляйте добре действията и бъдещите си ходове, защото постигането на целите ви ще е заложено на карта. Колкото до отношенията ви с другите, сега не е моментът да премълчавате истината - ако има нещо, което ви кара да се чувствате зле, споделете го. През първата половина на месеца е добре да обмислите финансовите си въпроси - какво може да направите за доходите и спестяванията си, за да не изпаднете в сложна ситуация? След средата на май нещата ще се получават далеч по-лесно. Увереността ви е голяма, а в романтичен план се очертава много щастлива промяна за вас - работете в тази посока. В края на месеца не се отпускайте и гонете докрай задачите си.

Телец

Новолуние във вашия знак на 4 май ще ви даде силата и енергията да се заемете с важните за вас неща през този месец. Без значение дали е свързано с работата или с близките ви хора, повече няма да отлагате и само ще спечелите от това. Към средата на месеца фокусът ви вече трябва да се промени - сложете себе си на първо място и си направете някои равносметки - от какво не сте доволни и щастливи, и как може да се промени това? След 14 май може да попаднете в ситуации, в които да се чувствате недооценени - ако някой не ви третира по начина, по който заслужавате, реагирайте и променете това. Към края на месеца е време за споделяне и сваляне на маските, свържете се с човека, на когото държите, на по-дълбоко ниво. Действайте, а не бъдете пасивни.

Тайни: 6 прически, които ще властват през 2019

Близнаци

Няма да е най-лесният за вас месец, но ако сте постоянни и упорити, ще се справите с трудностите. В дните около 6 май се въздържайте от излишни спорове и не допускайте злонамерени хора да ви извадят от равновесие. Вместо това се дистанцирайте от тях и се отдайте на по-приятни емоции. В средата на месеца е време за равносметки и може би промяна в подхода ви спрямо онова, което искате да постигнете. Слънцето навлиза във вашия знак на 21 май, така че се подгответе за сила и енергия, с които да вървите уверено напред. А най-хубавото е, че ще откриете всички онези отговори, които търсите от известно време. Краят на месеца идва с приятно раздвижване в любовния ви живот.

Рак

Меркурий навлиза в Телец на 6 май и това ще ви отрезви силно - няма да сте толкова подвластни на непредвидимите си емоции и ще сте по-фокусирани върху важните си приоритети. Все пак, не прекалявайте с колебанията. На 15 май време във вашия знак ще прекара Марс, което ще ви направи и по-подвластни на емоциите, отколкото на разума. Ако в работата ви е трудно да вземете определено решение, потърсете съвет от колега. В дните около 18-ти настроението ви е по-палаво от обикновено, чувствате се секси и готови за нови приключения. Подгответе се обаче да навлезете в по-бурни води. В края на месеца се поглезете и си вземете нещо, което отдавна искате - заслужавате го.

Photo by Kara Eads on Unsplash

5 растения, които трябва да имате в спалнята си

Лъв 

В първите дни на месеца ще сте доста емоционални и това може да ви даде основание да приемате по-навътре и да интерпретирате погрешно някои ситуации. Дали някой или нещо не ви дърпа назад - време е да потърсите отговори. След 10 май приоритет ще е работата ви, разгърнете потенциала си и се насочете към онова, което ви вълнува най-силно в тази сфера. Към средата на месеца опитайте да овладеете егото си и да не го оставите да натежи в общуването ви с другите. Заложете на самоувереност, но в умерени дози. След 21 май се доверявайте повече на интуицията си и не прекалявайте с обмислянето и колебанията. Имате мащабни планове в края на май, но помислете добре върху всеки детайл, за да проработят идеите ви.

Дева

Осезаема промяна ви предстои през този месец. Колкото и да обмисляте новите ситуации около вас, няма как да сте подготвени за всичко, така че просто приемете събитията такива, каквито ви се поднесат. След 6 май ще сте изпълнени с безброй добри идеи, но не бързайте да ги споделяте с всички наоколо, нали не искате някой да се възползва от вашата креативност? Дори да имате нужда от съвет, доверявайте се само на най-близките си и проверени хора. Около средата на месеца сте в творчески подем и с каквото и да се захванете, ще ви върви. Фокусирайте се върху важните за вас задачи. На 21-ви слънцето навлиза в Близнаци, така че бъдете готови да научите много нови неща и да се възползвате от тях. В края на месеца обръщайте повече внимание на детайлите и следете изкъсо парите си - необмислените разходи не са добра идея.

Как да презаредите връзката тази пролет?

Везни

Заредете се с повече търпение през този месец. Особено в първата половина на май не е изключено нещата да не се случват така, както сте ги планирали, а очакванията ви да не се оправдаят. Помислете как да промените подхода си, за да получите все пак онова, което искате. Ще получите сериозно предложение около 14 май, не бързайте да го приемате, а обмислете добре действията си. В началото на декември ще ви се открие по-добра възможност в тази област. През втората половина на месеца обърнете повече внимание на личния си живот - там определено има нужда да предприемете някои действия. В края на май приветствайте промяната и опитвайте нови неща - няма да съжалявате.

Скорпион

Хармония и успех ще доминират за вас през този месец. Използвайте набраната инерция, за да постигнете някои от целите си - късметът определено е на ваша страна. Обърнете внимание на финансите си към 10-ти. Не искате да останете неприятно изненадани след празничните дни, нали? Не отделяйте твърде много време и внимание за възникнали спорни ситуации в работата или у дома - не всичко е черно и бяло, нещата ще се наредят, ако си дадете малко време. В средата на май любовта е навсякъде около вас, предстоят ви много красиви емоции, така че им се насладете максимално. В края на месеца насочете усилията си да достигнете до информация, която ще ви е от полза за постигането на определени цели.

Photo by Rakicevic Nenad on Unsplash

Нещата, които трябва да забравите

Стрелец

Използвайте всичките си сили и умения, за да доведете до успешен край важен за вас проект в началото на месеца. Бъдете балансирани, но уверени в преговорите с другите, подбирайте добре думите си, за да не останете разочаровани. В дните около 10 май ви очаква приятно раздвижване в любовта, бъдете подготвени и следвайте вълната. В средата на месеца бъдете балансирани - по-добре за вас ще е да обмислите добре защитна позиция, отколкото агресивна и настъпателна. Моментът не е дошъл все още, така че не притискайте нещата, за да получите нещо, което искате. Не се страхувайте да потърсите помощ от приятели, ако се налага. Втората половина на месеца ще е по-спокойна и продуктивна, а около 30 май следвайте новите си идеи.

Козирог

Вашата планета Меркурий е ретроградна в началото на месеца, но това не означава непременно катаклизми и сериозни проблеми. Бъдете по-концентрирани и заложете на сигурно. Около 11 май ще получите признание за труда и усилията си, насладете се на мястото си под прожекторите - напълно заслужено е. След 15-ти отново е време да се захванете здраво със задачите си - ако не напредвате, има шанс да ви измести конкурент. Около 20-ти ще ви тормози рутината в даден аспект от живота ви. Опитайте да си направите някои равносметки и да промените нещата, които не ви удовлетворяват. Наглеждайте зорко парите и личния си живот - там ситуацията сякаш е на кантар да ви се изплъзне. Краят на май е време за действие - бъдете уверени и покажете размах.

10 филма, които непременно да гледате през 2019-а

Водолей

Месецът крие добри възможности за финансови постъпления, няма да е лошо да планирате по-добре бюджета си и да помислите за бъдещето си. Около 10 май ще сте във вихъра си, а идеите ви няма да свършват. Възможно е да срещнете критики или завист, но не обръщайте внимание, а следвайте пътя си. В средата на месеца сте забавни, освободени и привличате околните като магнит - във всеки смисъл. Ще имате възможност и за романтично изживяване, от вас ще зависи дали ще му се отдадете докрай. След 20 май се задават някои по-големи промени, така че обмислете какво искате на този етап и едва след това преминете към действия. В края на месеца бъдете спонтанни и освободени, рутината само ще ви затормози излишно. 

Риби

В първата половина на този месец няма да можете да разчитате на едно от големите си оръжия - общуването с околните. Думите ви няма да звучат искрено и убедително на останалите, така че се заредете с търпение. Друг проблем е затвореното ви съзнание в момента, сякаш сте зациклили в една и съща ситуация, сред едни и същи хора, а изходът не се вижда. Дайте си време за обмисляне и равносметки, иначе проблемите ви ще се задълбочат. В средата на месеца ще сте подвластни на настроенията си, но опитайте да не взимате решения, базирани на тях. В края на май се обградете с хора, на които можете да се доверите. Огледайте се за нови проекти, в които да се включите, иначе може да изтървете добър момент.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща