Какво те очаква през август?

Photo by Bryce Evans on Unsplash

Photo by Bryce Evans on Unsplash

Автор: New Me

02 Август 2018

Овен

Подгответе се за нещо ново в живота ви около 5 август - може да е началото на романтична връзка или обещаващ нов проект. Насочете усилията си в тази посока, за да се получи всичко максимално добре. Предстои ви изпитание във финансово отношение. Но ако се справите с него, ще се радвате на стабилни доходи в следващите месеци. Енергията около вас е добра, използвайте я, за да постигнете целите си.

Вижте още: 6 признака, че сте срещнали сродната си душа

Телец

Задават се доста отговорности и задачи в този период, бъдете подготвени и се заемете с тези, които могат да ви донесат най-много позитиви. Помислете си дали не е време да обърнете малко повече внимание на себе си и да поставите приоритет върху вашите цели и виждания за нещата. Ще настъпят промени в личен план, не се съпротивлявайте, а ги приемете като време за ново начало. Не забравяйте и малките удоволствия, които ще ви заредят положително и ще ви помогнат да бъдете по-балансирани.

Вижте още: Какво разкриват дрехите ти за теб?

Близнаци

Поставете си като приоритет общуването и засилването на връзките с околните. Имате нужда от пътувания, от време за себе си, но и от стабилни и здрави връзки с близките ви хора. Опитайте да качите комуникацията си с тях на ново ниво, правете повече неща заедно и си споделяйте, няма да съжалявате. Периодът е подходящ за нови приятелства. Помислете и за самоусъвършенстването си - обучение, нов курс или нещо, което да ви обогати и зарадва истински. В трудни моменти потърсете утеха в семейството си.

Вижте още: 6 неща издават токсичните хора

Рак

Предстои ви раздвижване във финансов план, бъдете подготвени и не изпускайте възможностите. Ако преследвате целите си, може да поставите началото на период от няколко години, в който да се радвате на завидно положение по линия на парите. Към средата на месеца е време да се погрижите за дома си, за да се чувствате по-добре и презаредени. Обновяне, ремонт - всичко е по ваша преценка. Не допускайте да отивате в крайности, що се отнася до отношенията ви с близките.

Вижте още: ТЕСТ: Избери си око и разбери повече за себе си

Лъв

Предстоят ви промени в личен план. Или може би вие ще промените отношението си към някои хора в близкото ви обкръжение. Сега е моментът да се фокусирате върху собствените си цели и желания и да следвате начертаните планове. Ще поставите началото на 2-годишен цикъл, в който ще се изправите пред изпитания, ще имате повече отговорности и ще научите ценни уроци. Следващите 6 месеца са време за действие. Целите ви са ясни, следвайте ги неотлъчно и ще пожънете успехи. Внимавайте с парите, не е добра идея да влизате в излишни харчове.

Вижте още: 5 мощни психологически трика, които ще подобрят живота ти

Дева

След кратък период на застой и някои колебания, през втората половина на месеца ви очаква промяна, ще ви се иска да сте заобиколени от хора, а общуването ви с другите ще е лесно и приятно. Ще сте спокойни и склонни на повече компромиси, околните със сигурност ще търсят компанията и мнението ви. Чарът ви ще работи на пълни обороти, възползвайте се от това, за да постигате с лекота целите си. Сега обаче не е моментът да се нагърбвате с куп задачи наведнъж, съставете си план и го следвайте методично.

Вижте още: Признаците, че на нея просто вече не й пука

Везни

Другите виждат във вас стабилност и опора, така че не се изненадвайте, ако ви търсят по-често за съвет и помощ в трудни ситуации. Не отказвайте да помогнете, когато имате възможност, а добрата карма ще ви се върне още след средата на месеца, когато ви очакват щастливи промени, а късметът ще е с вас неотлъчно. Не се поддавайте на провокации от страна на зложелател, който се опитва да се намеси грубо в личното ви пространство. Излезте спокойно, но уверено и твърдо от ситуацията, като запазите баланса си.

Вижте още: Най-добрият камък за всяка зодия

Скорпион

Ще имате възможност за ново начало и да обърнете нова страница в живота си по отношение на работата и позицията си пред хората. Действайте премерено и мъдро, защото от решенията ви ще зависи финансовият ви просперитет в следващите няколко години. С амбиция и добра подготовка ще можете да започнете период на успех в професионален план. Опитайте се обаче да намерите достатъчно време и за личния си живот, за да не бъде едно за сметка на друго. Не позволявайте на егото ви да надделее във връзките - без значение лични или професионални, намирайте взаимни компромиси, защото ще имате нужда от партньори по пътя си.

Вижте още: 7 черти на секси жената

Стрелец

Моментът е подходящ за поемане в нова посока, промени в личен или професионален план, съставяне на нови планове. Не пренебрегвайте и пътуванията, които толкова обичате, ще ви заредят положително и ще дадат воля на въображението и новите ви идеи. Не бягайте дълго от задълженията и отговорностите си, защото в един момент може да се натрупат прекалено много и да ви затормозят излишно. В работата помислете дали е добра идея да работите в екип или предпочитате да сте по-самостоятелни. От това ще зависи удовлетворението ви в следващи периоди.

Вижте още: Знакът, че си пада по теб (според зодията)

Козирог

Не е изключено да имате нови придобивки, които сте искали отдавна. Работете в тази посока и усилията ви ще се увенчаят с успех. Подбирайте внимателно обаче, за да не се вкарате в излишни харчове и да затрудните положението си. Оглеждайте се за нови възможности, свързани с работата ви, шансовете няма да са за изпускане. На моменти през този период може да се чувствате уморени и ще ви е трудно да се концентрирате и да останете дисциплинирани по отношение на задачите си. Намерете начин да премахнете напрежението - чрез хоби, почивка или кратко пътуване.

Вижте още: 5 знака, че плашите другите

Водолей

Задават се промени в личен план - нова любов или преоткриване на старата, настройте се за положителни емоции. Задължения спрямо роднините ще ви натоварят за кратко, но ако запазите спокойствието си, ще можете да ги преодолеете бързо. Като цяло ви очаква щастлив период, свързан с дома и любовта. Поработете за засилване на връзките и подобряване на взаимоотношенията с околните - гарантирано ще имате успех. Ако имате нужда от промени в дома си, за да се чувствате по-добре, направете ги.

Вижте още: 10 признака за негативна енергия наоколо

Риби

В този период трябва да обърнете внимание на три неща - работата, храната и здравето си. Задават се някои промени в професионален план, така че е добре да сте подготвени и да имате резервни варианти. Помислете си дали не сте неглижирали здравето си в последно време и дали не е най-подходящият момент да водите по-добър начин на живот - правете повече упражнения, излизайте сред природата и си почивайте пълноценно. Преценете и как да се храните по-здравословно, да се отървете от излишните кила, ако имате такива, за да се чувствате още по-добре и да сте здрави. Начинание, което отдавна се опитвате да завършите, най-накрая ще се увенчае с успех.  

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща