Какво те очаква през август?

Photo by Ben White on Unsplash

Photo by Ben White on Unsplash

Автор: New Me

01 Август 2019

Овен

Вниманието ви е насочено към близките хора, искате да ги накарате да се чувстват добре и това ви кара да оставите себе си на заден план за момента. Късметът ще е на ваша страна, така че се възползвайте от възможностите, които ще се появят пред вас. Вашата планета Марс навлиза в Дева на 18-ти август, така че трябва нещата случват с лекота и ще успеете да постигнете поставените цели. След 21 август е време за повече романтика в живота ви. Отдайте се на приятни занимания с любимия човек или дайте шанс на нова връзка. Не се страхувайте да поемате рискове в дните около 28-ми. Вслушайте се в интуицията си и бъдете смели.

Телец

Комуникацията ви с някои хора е била по-трудна през последните седмици. Това обаче ще се промени този месец, ще общувате с лекота и ще успеете да убеждавате околните в това, което искате. Позицията на вашата планета Венера спрямо Юпитер около осми август ще донесе благоприятно раздвижване в живота ви. Ще сте настроени по-оптимистично, а нещата ще се подреждат по-лесно за вас. Възползвайте се от този момент, особено в работата. Марс навлиза в Дева на 18-ти, което ще внесе повече ред и хармония около вас. Бъдете фокусирани, направете си план и го следвайте. Внимавайте да не сте прекалено разточителни в дните около 21 август, в този период не е добра идея да харчите прекалено много. В края на месеца ще откриете нещо ново, което ще ви повлияе силно. Използвайте го добре.

Кой филм си според зодията?

Близнаци

Вашата планета Меркурий се изправя директно срещу чувствителния Рак. Това ще ви помогне да сложите малко ред в мислите и емоциите си. Намерете сили да направите първата крачка към човек, с когото сте се скарали или сте прекъснали взаимоотношенията си. Ако имате нужда от промяна в дадена сфера от живота ви, сега е моментът да помислите върху нея. Пазете се от зложелатели и негативна енергия в средата на месеца. Дръжте далеч от себе си хора, които не ви зареждат позитивно. След 21 август нещата отново се нареждат добре за вас. В професията бъдете постоянни и фокусирани в целите си. Сериозната работа ще ви се отплати. Наблегнете на ораторските си умения в края на месеца, ще е важно да казвате правилните неща и да убеждавате околните.

Рак

През този месец комуникацията ви с околните ще е много добра, ще успявате да убедите лесно другите в нещата, в които вярвате. Важно е да запазите оптимизма си и да вярвате повече във възможностите си. Около осми август ще получите яснота относно въпрос, който ви е вълнувал дълго време. Подгответе се за приятни изненади. В средата на месеца действайте по-смело и не допускайте негативни мисли и ниско самочувствие. След 20-ти сложете малко ред във финансов план. Поставете си цели и ги следвайте. Не е добра идея да давате пари назаем в този период. В края на месеца е време за почивка, заслужили сте я.

Photo by Lucrezia Carnelos on Unsplash

7 признака за висока емоционална интелигентност

Лъв

Късметът ще е с вас следващите седмици, ще успеете да постигнете поставените цели. Ще общувате много по-лесно с околните и благодарение на добрата комуникация, нови врати ще се отворят пред вас. В средата на месеца обстановката ще е малко по-спокойна, така че е време за заслужена почивка. Имате нужда да презаредите, да изчистите съзнанието си и да дадете път на новите идеи. Интуицията ви ще работи силно след 20-ти, така че се вслушвайте внимателно във вътрешния си глас. Ако чувствате че не трябва да правите нещо, не се насилвайте.

Дева

Меркурий навлиза в Рак в началото на месеца, така че се подгответе за недоразумения и проблеми с комуникацията. В средата на месеца бъдете малко по-търпеливи и отворени за компромиси. Ако смятате че сте прекалили спрямо някого, по-добре е да се извините, за да не задълбочавате конфликтите си. След 18-ти се фокусирайте върху работата си, там предстои важен период и е необходимо да давате 100% от себе си. Само добрата организация ще ви помогне. Към края на месеца е време за романтика, послушайте сърцето си и се насочете към най-правилния за вас човек.

Трикове: Как да бъдеш супер продуктивен?

Везни

Моментът е подходящ задълбочаване на взаимоотношенията ви с хората. Общувайте на по-дълбоко ниво, опитайте се да разберете човека срещу вас. Ако се колебаете или имате нужда от съвет, обърнете се към близък приятел, той ще ви помогне. Не е изключено да се появят някои трудности в работата, но Използвайте ситуацията, за да извлечете най-доброто от нея.  след средата на месеца пазете добре здравето си, не прекалявайте с вредните навици и се погрижете за себе си. След 23-ти е вашият момент да блеснете и да покажете на всички на какво сте способни.

Скорпион

В началото на месеца нещата ще ви се получават много по-лесно, проблемите ще са по-малко и няма да се ядосвате толкова с хората около вас. Не бъдете мнителни и си позволете да се доверите на нов човек, когото ще срещнете. Може да се почувствате малко разколебани в средата на месеца, но се доверете на интуицията си и ще излезете бързо от това състояние. Не позволявайте на негативните мисли да ви завладеят. След 18-ти е подходящ период да сложите ред в живота си. Буквално и преносно изхвърлете всичко ненужно, което ви тежи и ви дърпа назад. В края на август е време за нови идеи и нови цели.

Снимка на David Mark от Pixabay

Мистерията Сиена

Стрелец

Ще можете да си отдъхнете след трудна ситуация в началото на август. Ако не сте сигурни накъде да хванете, просто се вслушайте в сърцето си и действайте. Не се страхувайте да сближите дистанцията с човек, на когото държите. Няма да е лошо да си направите някои равносметки в средата на август. Бъдете благодарни за нещата, които са ви се случили, защото те ще ви отворят вратата към нови възможности и положителни промени. В личен план ще срещнете някои трудности около 21 август, опитайте да не се обезкуражавате прекалено бързо, за да можете да ги преодолеете по-лесно. В края на месеца упоритият труд ще ви се отплати и ще постигнете онова, към което се стремите.

Козирог

Имате отчаяна нужда от промяна, без значение дали в личен или в професионален план. Отдавна не сте се откъсвали от добре познатата ви обстановка. Бъдете спонтанни и следвайте желанията си. В дните след 10-ти бъдете по-смели и изразявайте позицията си по-категорично. В противен случай околните няма да се съобразяват с вас и няма да се вслушват в мнението ви. Разчистете всичко ненужно около себе си, отворете пространство за нови хора и нови изживявания. Потърсете си ново хоби излизайте повече, разнообразието определено е нещо, което ще ви се отрази добре. В края на месеца ще ви се отдаде възможност, каквато досега не сте срещали. Бъдете смели и не се страхувайте от непознатото.

Photo by Ashton Bingham on Unsplash

Навиците на губещите в живота

Водолей

Не се отчайвайте от препятствията, могат да ви се изпречат в началото на месеца. Не хвърляйте вината единствено върху себе си и не се обвинявайте, ако нещо не върви съвсем, както трябва. Насочете енергията си към нещо позитивно, което ще ви накара да се чувствате добре. След средата на месеца не отлагайте повече нещо, което сте оставили настрани от доста време. В периода след 20-ти си позволете да поемате повече рискове, това ще ви се отплати. Действайте Уверено и с размах. Време е да покажете на света на какво сте способни. В края на Месеца нещата бавно започват да се подреждат.

Риби

Меркурий навлиза в Рак, така че за вас ще е по-лесно да намирате правилните думи за хората около себе си. Ще имате възможност да започнете отначало нещо, към което сте подходили зле в предходните няколко месеца. Дори и да съжалявате за определена ситуация, това не е причина да се съдите твърде строго, помислете какво бихте могли да направите, за да подобрите нещата. В средата на месеца отворете съзнанието си за нещо ново, което ще се изпречи на пътя ви. Бъдете по-смели в решенията си и приемете предизвикателствата. Имате нужда от голяма промяна в живота ви. След 20-ти август ви предстои раздвижване в романтичен план, ще изживеете невероятна любовна история.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща