Какво те очаква през октомври?

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Photo by Atikh Bana on Unsplash

Автор: New Me

03 Октомври 2018

Овен

В дните около 10-ти ще получите нов старт за нещо, което отдавна искате. Тази промяна ще ви донесе така търсения баланс в живота. Не се колебайте да приемате помощта на хората около себе си, когато ви я предлагат. До края на първата половина от месеца не е изключено да стигнете до пререкания с приятел или колега, ако другият се почувства застрашен от вас. Въпреки че не се страхувате от битки, бъдете внимателни да не се увличате и да не се стига до грозни скандали. 

След 15-ти октомври работете усилено за това, което искате да постигнете - преговорите ви ще са успешни и ще убеждавате лесно околните в думите си. До края на месеца действайте уверено, но не без план. Обмисляйте добре стъпките си.

Вижте още: Датата на раждане те издава

Телец

Вашата планета Венера ще е ретроградна от 5 октомври. Тогава няма да е подходящ момент за започване на нови начинания. Ако имате планове за ново начало или по-сериозни промени, забавете ги за малко. В дните около 10-ти обърнете повече внимание на личния си живот, защото там могат да възникнат някои проблеми. Слънцето навлиза в Скорпион на 23 октомври, така че е възможно да не се чувствате съвсем в кондиция или да сте леко объркани. Отделете повече време за себе си в края на месеца - малко равносметки и храна за душата няма да ви се отразят никак зле.

Вижте още: Най-краткият IQ тест – само три въпроса

Близнаци

Не действайте прибързано в началото на месеца, радикалните стъпки и промени може да не доведат до желания резултат точно в момента. В дните около 10-ти ще паднат някои маски и ще видите истинската същност на хора от обкръжението си. Дръжте очите и ушите си отворени. В периода около 19-ти не позволявайте на никой да ви притиска и да влияе на решенията ви. Важно е да направите сами своите избори, без да бързате. Краят на месеца е благоприятен за завършването на проекти и задачи, както и за заемането с нови.

Вижте още: 5 мощни психологически трика, които ще подобрят живота ти

Рак

Венера е ретроградна на 5 октомври, така че задръжте вземането на важни решения за малко. Добре е да обърнете повече внимание на личния си живот - дали нещата там вървят, както трябва, или сте се пуснали по течението? Около 12-ти ще ви се иска да контролирате нещата, но може да се стигне до конфликти на базата на его. Бъдете сигурни, че премервате думите си и не влизате твърде остро в скандал с хора, от които зависите - родители или шефове. След средата на месеца се отдайте на романтични удоволствия - време е да се погрижите и за себе си, не само за другите. Добри новини ще ви зарадват в края на октомври. Помислете как ще ги отпразнувате.

Вижте още: Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Лъв

Този месец се постарайте да бъдете по-балансирани, водете преговори дипломатично и не притискайте другите, за да получите онова, което искате. Предстоят ви трудни решения през първата половина на месеца - ако се колебаете, просто претеглете плюсовете и минусите. В периода около 12-ти не се старайте на всяка цена да разкриете нещо, което гложди любопитството ви - това, което откриете, няма да ви хареса, по-добре е да го оставите просто така. След 20-ти емоциите ви ще вземат връх и ще е лесно да ви разстроят или ядосат, ако останалите не подхождат правилно към вас. Опитайте все пак да овладеете малко силните чувства. Краят на месеца е идеален да поработите върху връзките си с околните.

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Дева

Изключително решителни сте в началото на този месец и сте готови да използвате всякакви средства, за да постигнете целите си. Внимавайте обаче по пътя си да не стъпчете важни за вас взаимоотношения. За баланс, средата на месеца идва с добри възможности за вас, особено в личен и романтичен план. Не се лишавайте от положителни емоции и се насладете на хубавите мигове, които животът ви поднася. Около 22-ри не се поддавайте на чуждото въздействие и слушайте интуицията си, що се отнася до вземането на решения. Вие най-добре знаете от какво имате нужда точно в момента. В края на месеца ще сте оптимистично настроени и определено има защо - предстоящият период ще е светъл за вас.

Вижте още: Любимото число никога не е случайно

Везни

Ретроградната Венера в началото на месеца ще ви даде възможност да преосмислите някои неща и да промените действията си, където се налага. Направете добре равносметката си. След 5-ти идва положителен период по отношение на личния ви живот и парите, но и вие трябва да се задействате. Използвайте първата половина на месеца, за да дадете старт на нови проекти, увеличете и контактите си. Срещата с точните хора ще помогне за успеха ви. След 20-ти ви предстои трудно решение - дали не е време да пуснете някой да продължи по пътя си без вас - приятел или партньор. Понякога хората не остават до нас за цял живот. Погрижете се за себе си в края на месеца.

Вижте още: Кои са трите най-готини жени за брак?

Скорпион

Овладейте емоциите си в началото на месеца, комуникацията ви с околните може да върви малко по-трудно от обикновено. Не се поддавайте на провокации и приемайте хладнокръвно поведението на дразнителите около вас. Оглеждайте се за романтично изживяване в дните около 10-ти, има шанс да прерасне и в по-дълбоки отношения. Средата на месеца ще ви свари неподготвени и ще ви сблъска с трудна ситуация. В първия момент няма да знаете как да реагирате, но ако си дадете време и малко спокойствие, ще се справите безпогрешно. Слънцето навлиза във вашия знак на 23 октомври и потенциалът ви се разгръща мощно, а увереността ви очарова другите и ги привлича силно към вас. В края на месеца ще приключите успешно важно за вас начинание.

Вижте още: Тайният страх на всяка зодия

Стрелец

Проявете търпение, защото в първите дни на октомври Венера е ретроградна и ще е хубаво да позабавите темпото. Макар да сте огнен знак, който обича действието, опитайте да запазите спокойствие. През първата половина на месеца ще трябва да се занимаете с финансови въпроси, ако искате да избегнете някои парични проблеми по-късно през октомври. Вглеждайте се повече в детайлите, въпреки забързаното си ежедневие, за да не пропуснете някои важни за вас знаци. В периода около 19 октомври мерете думите и действията си, за да не стигнете до тотална катастрофа в общуването с другите. В края на месеца се отдайте заслужено на почивка и забавления.

Вижте още: Внимавайте в любовта с тези зодии!

Козирог

Първата половина на месеца няма да е безоблачна и безпроблемна за вас. Важно е обаче да не губите самообладание и да насочите енергията и усилията си в развитие в работата и на способностите ви. Бъдете по-внимателни в близките си взаимоотношения в дните около 10-ти и не допускайте малки проблеми да развалят връзките ви. Няма да липсват трудности в личния ви живот, но ако слушате интуицията си и не се предоверявате на трети хора, ще овладеете ситуацията. През втората половина на месеца ще ви предстои вземането на някои важни решения, свързани с бъдещето. Не бързайте и обмислете внимателно ходовете си. В края на месеца ще постигнете поставените цели, ако действате решително и следвате плана си.

Вижте още: 6 мита, в които да не вярваш

Водолей

Ще трябва да обмислите неща, с които не ви е съвсем приятно да се занимавате в момента, но е важно да ги отметнете, за да не прераснат в по-сериозни проблеми. Бъдете по-целенасочени през първата половина от месеца и не се хвърляйте напразно от една идея на друга. Резултатът няма да ви хареса, а и ще изхабите много енергия излишно. Не се страхувайте да потърсите помощ, ако ви е необходима. В дните около 19-ти са възможни сътресения във важна за вас връзка. Опитайте да запазите безпристрастен поглед върху нещата и се вслушайте и в думите на другия човек. В края на месеца ви очаква нещо наистина вълнуващо.

Вижте още: 4 сигнала, че връзката ни се проваля

Риби

Ретрогадната Венера няма да се отрази особено добре на начина, по който се чувствате, а суровата действителност може да ви изненада неприятно. Въпреки това опитайте да използвате този период за нещо градивно и за собственото си развитие. Възможно е да се сблъскате с някои неприятности в дните около 12-ти. Ако не можете да се справите със ситуацията сами, потърсете помощ от някой близък. Отдайте се на нови занимания и създайте нови контакти - периодът около 20-ти е отличен за ново начало в някои сфери от живота ви. Дошъл е моментът да бъдете открити с някой от обкръжението ви и да кажете честно нещата, които ви тормозят. Краят на месеца идва с промяна в личния ви живот - дали е за добро или лошо, времето ще покаже.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща