Какво трябва да остави всяка зодия в старата година?

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

Photo by Vinicius Wiesehofer on Unsplash

Автор: New Me

27 Декември 2019

Новата година традиционно е време за ново начало и промени както в личен, така и във всеки друг аспект от живота ви. Но защо тази година не започнете с нещо, което ще ви направи много по-щастливи, а именно - да оставите всичко, което ви товари излишно и ви пречи да вървите напред, в старата година?

Ако не сте съвсем сигурни кое точно е това нещо при вас, веднага ще ви дадем предположение според зодията. Така можете да започнете годината на чисто и далеч по-хармонично. Вижте...

Овен

Спрете да се хвърляте във всяка битка. Всеки знае, че сте изключително принципни, смели и решителни, а също така защитавате отлично мнението и позициите си, когато се наложи. Оставете в старата година обаче импулсивното влизане в различни спорове и ситуации. Подбирайте добре приоритетите си и важните за вас битки. Енергията ви е твърде ценна, за да я пилеете.

Телец

Миналото, което ви пречи да вървите напред. Без значение дали е връзка, токсично приятелство, работа, която ви потиска. Вие можете да си дадете най-добре отговор на въпроса какво е онова нещо от миналото, което често изниква в живота ви, и не позволява да продължите напред по-смели и по-щастливи отвсякога. Оставете именно него в 2019 г.

Photo by Danny Kekspro on Unsplash

Как съблазнява всяка зодия?

Близнаци

Непостоянството. Или по-скоро нагърбването със страшно много задачи и цели, които ви е трудно да осъществите докрай. През новата година сложете малко повече ред в мислите си и си дайте време да решите какво е наистина важно за вас. Не губете от ценното си време в безброй идеи и задачи, за които в крайна сметка нямате нито силите, нито страстта да ги завършите.

Рак

Очакванията другите да ви разбират. Особено ако вие сами не изразявате мислите и чувствата си. Като интуитувни и чувствителни натури, вие очаквате и от околните да долавят настроенията и желанията ви, както вие предусещате техните. Тези високи очаквания обаче само ви носят разочарования. През 2020 г. заявявайте по-смело себе си и ще видите огромната разлика в живота ви.

5 зодии, които ги очакват големи промени през 2020

Лъв

Постигането на всичко на всяка цена. Вие сте изключително дръзки, горди и решителни във всичко, което правите. Затова и приемате тежко, когато нещата не се случват по начина, по който ги искате. Това не е причина обаче да се хвърляте отново и отново в ситуация, която просто не ви е писано да стане точно в този момент или точно по този начин. През новата година бъдете по-философски настроени и не гонете една цел с цената на всичко, пренебрегвайки всичко останали.

Дева

Прекаленото мислене. Вие сте чувствителни и зрели, обичате да осмисляте всяка ситуация от всеки възможен ъгъл. Прекаленото обмисляне обаче ви пречи в някои случаи и ви прави по-нерешителни. През 2020 г. слушайте повече интуицията си и си позволявайте от време на време да вземате и импулсивни решения, имате нужда от това.

Кой филм си според зодията?

Везни

Страховете си. Всички онези, които ви пречат да се радвате на живота и на определени ситуации в него. Потърсете начин да се отърсите от всички спирачки в душата си и да се наслаждавате повече на случващото се около вас. Не мислете толкова за това, което може да се обърка, а за хубавите неща, които можете да получите, ако бъдете малко по-смели във всяко отношение. 

Скорпион

Импулсивните решения. Твърде интелигентни сте, за да оставяте емоциите да ви завладяват толкова често и да всяват хаос във връзките и взаимоотношенията ви с околните. Опитайте се да бъдете по-зрели и да мислите, преди да кажете или направите нещо. 2020 ще е година на израстване за вас, ако си позволите да извървите пътя към промените.

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Сънищата, които не трябва да подценявате

Стрелец

Емоционалния си багаж. Без значение колко много неща може да сте натрупали в предходните месеци или дори години. 2020 ще е моментът за вас да се отърсите от всичко, което ви натоварва, изтощава или натъжава. Сбогувайте се с нездравословните емоции и си позволете да изживеете много щастливи моменти с хората около вас. 

Козирог

Да се справяте винаги сами. Хубаво е, че сте от хората, които винаги могат да разчитат на себе си и вършат отлично всичко, с което се захванат. Време е обаче да си дадете малко почивка и да позволите и на останалите да отметнат малко повече работа. 2020 г. за вас трябва да е по-емоционална и насочена навътре, към самите вас. Докато останалите свършат малко работа, вие се погрижете повече за себе си.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Водолей

Недоверието към хората. Колкото и да са ви наранявали или лъгали в миналото, през 2020 г. оставете всички съмнения и страхове относно другите в миналото. Позволете си да създавате нови контакти и дори да влизате в нови връзки, ако това е, от което имате нужда. Доверявайте се без страх и ще изживеете едни от най-силните емоции през новата година.

Риби

Вредните илюзии. Макар въображението ви да е една от най-силните ви страни, през новата година трябва да умеете да отделите илюзиите от действителността. Бъдете малко по-големи реалисти, за да не останете разочаровани, вслушвайте се не само в интуицията, но и в разума си. Ако намерите точно този баланс, 2020 ще е вашата година и ще постигнете всичко, което сте си наумили.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща