Какво задължително трябва да има една дама в гардероба си?

Автор: New Me

22 Април 2019

На този етап имате личен стил, което е чудесно. Сега става дума за внимателно избиране на елементите, в които трябва да инвестирате, вместо да се отправят сляпо към модните стелажи. Ето пет основни неща от гардероба, за които никога няма да съжалявате. Те се комбинират изключително лесно, притежават вечен стил и за нула време можете да изглеждате великолепно.

Инвестирайте в чанта

Не пестете от този аксесоар. Придържайте се към неутрални цветове, като черно, бежово, тъмно или сиво, но не пречи да си вземете една и в ярък цвят, която да бъде акцент в облеклото ви.  Качествената чанта може да направи от едни дънки и бяла тениска наистина класно излъчване. 


Тренч

Класическият стил работи за всички сезони, а какво по-класическо от тренча. Гарантира ви страхотно стилно излъчване, независимо какво сте си облекли отдолу. Естествено, препоръчваме поне един в класическия цвят охра.

Удобни обувки

Същата история, като с чантата. Не жалете средства за красиви, но и удобни обувки. Заложете на високото токче и вижте цялостния ефект, който ще постигнете. Гарантираме, че няма да има затворени врати пред вас.

Точен сутиен

Рано или късно гърдите ни претърпяват промени и няма какво да го крием. Но избирайте внимателно бельото си, старайте се да ви бъде съвсем по мярка. Проява на лош вкус е да се врязва в кожата или пък да се показва над дрехите.

Рокля за самоувереност

Една хубаво рокля е наистина задължително присъствие в гардероба на всяка дама, на която й е важно да изглежда добре. Заложете на качеството и вижте как не след дълго ще я облечете по повод и няма да останете незабелязани. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща