Към какво се пристрастява всяка зодия?

Автор: New Me

10 Април 2018

Някои хора са пристрастени към адреналина, други към нездравословното хранене, трети – към шопинга. Ето към какво е пристрастена всяка зодия?

Овен

Да правиш всичко със 100 км/час.

Искат всичко да се случи на мига. Подхождат към нещата с очаквания да ги свършат за нула време. Толкова са припряни, че понякога могат да изгорят в действията си. Освен това обожават силното кафе. Ако искате да ги спечелите, дайте им тройно еспресо.

Телец

Неконтролирани калории

Телецът има мания за храна. Представителите на тази зодия обичат да си угаждат, да се наслаждават на качествени деликатеси. Умеят да изпитат удоволствие от всичко - от пържена нездравословна храна до фини френски сирена.

Близнаци

Знание

Близначите имат мания за натрупване на знания. Те постоянно търсят истината и се радват да видят вселената по различен начин. Те са дълбоко мислещи хора, така че не се изненадвайте, ако станат напълно обсебени, когато се натъкнат на нова тема, която ги интересува.

Вижте още: Любимото число никога не е случайно

Рак

Всичко да бъде премислено

Много често Ракът се улавя, че премисля всичко от всички страни. В някои случаи обаче това може да доведе до излишна самокритичност и търсене на вина на места, на които няма такава. Понякога може да ви бъде от полза да направите крачка назад - ако позволите на притесненията да избухнат, може да се побъркате.

Лъв

Самите те

Понякога лъвовете са толкова обсебени от егото си, че не могат да видят света наоколо. Те могат да бъдат обсебени от стремежа да останат млади. Това не е голям проблем, ако го държат под контрол - но ако не внимават, може да излезе от рамките на нормалното.

Дева

Хигиена и чистота

Девите държат всичко да бъде на мястото си. Ако влязат в неподредена стая, се чувстват длъжни да почистят и подредят. В по-голямата си част това е безвредно, но ако стане прекалено обсебващо, като нищо да им пречи да общуват нормално. Ако отидете на гости в Дева, най-добре не размествайте нищо.

Везни

Шопинг безкрай

Везните са известни с пристрастяването си към пазаруването. Ако нещо не върви по план, намират начин да се разтоварят чрез бърза обиколка по магазините. Няма по-добра терапия от чифт нови обувки.

Вижте още: 4 неща, с които нараняваме другите

Скорпион

Секс

Скорпионите са страстни същества със зависимост от физическия контакт и удоволствията. Те са известни със своята любов към експериментите в спалнята. Когато наистина са с някого, са безкрайно отдадени. Едно нещо е сигурно - запознаването със Скорпион никога не е скучно!

Стрелец

Рискове

Стрелецът има рискова природа. Но понякога това може да доведе до обезпокоителни зависимости, когато са свързани с хазарт. Независимо дали става въпрос за покер, залагате на коне или се опитват да заложат на следващия победител в световното първенство по футбол – те просто обичат играта. С умереност е напълно безвредна, но трябва да внимават да не прекалят.

Вижте още: Каква е тайната на щастието?

Козирог

Работохолици

Козирозите са продуктивни, но често прекаляват в работата си. Те са известни като работохолици, които се потапят във всяка работа, която вършат, докато не бъде завършена. Но понякога се налага да внимават да не прекалят до точката, в която изгарят.

Водолей

Напитка или?

Когато Водолеят се уморява да слуша гласовете в главата си, той се удавя в напитка ... или две. Като водна зодия се наслаждава на всичко - от висококачествени алкохолни напитки до евтини червени вина. Когато се чувстват наистина зле, могат да прекалят с алкохола.

Риби

Не дискриминират нищо

Към какво не са пристрастени рибите? Това е въпросът. Когато се чувстват зле, могат да посегнат към всичко – дали към нездравословната храна, пиенето или нещо друго. Те имат склонност да се пристрастяват към всичко и лесно да засмукват лошите навици. Не са известни със самоконтрола си.

Вижте още:

Кои са трите най-готини жени за брак?

7 древни ритуала за ново начало

Защо интелигентността е наистина секси?

 

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща