Кои са трите най-готини жени за брак?

Автор: New Me

26 Октомври 2018

Да сме наясно, това не означава, че другите ще останат сами. Погледнете на това с усмивка, но не забравяйте, че от древни времена зодиаците са имали голямо значение в човешкия живот. А жените от тези три зодии са просто мечта...

РАК

Това е жената, която не се страхува да носи емоция във всичко. Щастието на другите е най-важното нещо за нея. И тя няма да се спре пред нищо, за да може да осигури щастие на човека, когото обича. Ако имате достатъчно късмет, за да имате жена Рак в живота си, знайте, че тя ще отиде на края на света, ако от това зависи да бъдете щастлив.

Единственият недостатък на тази зодия е, че поради много емоционалната личност на Рака има голям шанс да се стига до драми, малки или големи - зависи и от вас. Въпреки това тази малка отрицателна черта не е нищо в сравнение с всички други големи качества, които такава жена притежава. Тя обича да създава домашен уют, в който да живеете. Що се отнася до децата, жената Рак ще ги постави на първо място, защото вижда в тях най-голямата ценност. Тази дама търси любов и честност в съпруга си.

ЛЪВ

Жена с меч за език. Тя не приема Не за отговор. Трябва да сте наясно, че се нуждае от силен човек за партньор. Тази жена е невероятно очарователна и независимата й природа привлича мъжете към нея.

Въпреки че може да е трудно да се разбирате понякога, никога няма да намерите по-лоялен и посветен партньор от жената Лъв. Тя знае точно каква трябва да бъде чистата, истинска любов и ще направи всичко възможно, за да я имате.

Най-доброто за тази жена е, че използва силата си, за да се бори за партньора си. Тя ще направи всичко необходимо, за да защити онези, които обича.

Без съмнение тази жена има голямо сърце с естествена вътрешна сила. В партньора ще търси силен човек, който ще уважава достатъчно, за да не го използва.

ОВЕН

Ако възнамерявате да свържете живота си с жена Овен, подгответе се за сериозна отдаденост. Тази жена е изключително упорита и много целенасочена личност.

Дори само фактът, че такава жена ви е забелязала, е комплимент за вас.  Само не забравяйте, че винаги ще трябва да поддържате интереса й жив. Тази дама е здраво стъпила на земята и очаква най-доброто от хората около нея. Като майка тази жена е много строга и няма да очаква нищо по-малко от най-доброто от децата си.  Когато става дума за мъж, жената Овен търси стабилен човек, който да отговоря на нейната сила, постоянство и целеустременост.

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща