Кои са зодиите, склонни да изневеряват?

Автор: New Me

20 Февруари 2018

Много хора дори и след като намерят точния човек, често поглеждат встрани и имат забежки. Въпреки че сме с някой, който ни кара да се чувстваме напълно спокойни, сякаш имаме нужда от още някой в живота си. Това са четирите зодии, които трябва да бъдат особено внимателни и да не се поддават на изкушението. Защото в природата им е заложено да срещат често сродни души.

Близнаци

Близнаците имат няколко  аспекта на личността си и това означава, че те вероятно ще бъдат привлечени към повече от един човек в даден момент. Те не са непременно моногамни същества и могат да бъдат романтично настроени към двама души едновременно. Според астролозите един Близнак може да бъде привлечен от двама много различни души по много различни причини.

Вижте още: Чертите, които ви правят неотразими

Везни

Те са по-отворени към повечето хора. Търсят баланс в живота си, но заради любовта са склонни да захвърлят всичко. В природата им е да търсят любовта в различни посоки, затова и понякога са склонни на изневяра. Могат да намерят много съмишленици, а след това крачката е много малка. Склонни да потъват дълбоко в отношенията си, но винаги оставят вратичка към още хора.

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат мистериозни и да се отдръпват леко понякога, но са отдадени в любовта. Те копнеят за страст и опознават хората на духовно ниво.  Това обаче не означава, че Скорпион не може да изпитва две различни любов. При търсенето на души те могат да намерят двама души, които ги интересуват, защото се страхуват, че могат да загубят нещо специално. Това ги отваря към повече възможности да виждат двама или повече души.

Вижте още: Мъжете, които се женят за умни жени, живеят по-дълго

Риби

Теорията на астролозите за Рибите и техните многобройни привързаности е очарователна. Те са по-склонни да намерят някой, който е идеален за тях. Но вярват, че различните хора са полезни за тях по различни причини. Поради това са по-склонни да държат очите си отворени за хора, които напълно се вписват в идеалните им представи. По пътя обаче могат да се оплетат в романтични връзки.

Вижте още:

ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Каква половинка си според зодията?

10 книги, които трябва да прочетете поне веднъж

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща