Кристалите, които привличат здраве и пари

Автор: New Me

11 Февруари 2019

От стотици години хората са търсили скрит смисъл в кристалите. Според астролозите пет камъка са способни да ни донесат здраве и пари. За целта стига дори да ги сложим в джоба си. Защо да не опитаме?

Авантюрин

Той е известен като „Камъкът на комарджията“, защото помага за увеличаване на късмета, когато става дума за финансова печалба. Какво пречи да си сложите едно камъче в портфейла?  Можете също така да го поставите там, където се съхраняват документите за вашия бизенс или да го носите, когато имате бизнес или финансови срещи.

Цитрин

Цитринът си е спечелил прякора „Камъкът на търговеца“, защото, както разказва легендата, търговците, които го държат в магазините си, са по-богати от всички останали. Смята се, че привлича пари и богатство. Не се ограничава обаче до придобиване на пари. Всеки вид материално богатство и изобилие съответстват на цитрина.

Нефрит

Смята се, че нефритът носи късмет и просперитет. В древен Китай той е ценен не само заради красивия си цвят, но и заради способността да носи късмет и богатство. Това е още един камък, който можете да използвате за привличане на изобилие. Този камък работи със сърдечната ви чакра, за да поддържате желанието си за богатство в баланс с вашите емоционални желания.

Кварц

Този камък е наистина чудесен за премахване на негативните и токсични енергии. Ако не ви върви в работата или усещате, че сте в застой, кварцът може да ви помогне.

Слънчев камък

Слънчевият камък е изцяло естествен, голям камък, които ви помага да се освободите от всякакви страхове и да действате смело. Ако не изгоните тези страхове, те могат сериозно да ви наранят и да ви пречат да вървите напред. Именно слънчевият камък е мощен съюзник за всеки зодиакален знак.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща