Линиите на китката ти говорят...

Автор: New Me

20 Юли 2017

Знаете ли, че в броя и вида на линиите на китките ни е закодирана информация за живота и бъдещето ни? Е, ако не знаете, тази статия е за вас...

Само разгледайте внимателно линиите на китката си и можете да научите доста за себе си, здравето си и дори финансовото си състояние.

Не са много хората, които имат повече от две линии на китките си. А едва малцина са тези с четири линии.

1. ПЪРВАТА ЛИНИЯ

Това е една от най-важните линии, които се намират на китката ви. Това е първата линия от китката надолу. Тя показва колко здрав и активен е човекът.  

Силната и непрекъсната линия показва, че човекът ще има дълъг живот. Една напукана линия дава сигнал, че трябва да помислите за здравето си.

Ако линията е пукната повече от 2-3 пъти, това означава, че имате някакви неизпълнени мечти.

Не се притеснявайте, ако първата ви линия не е силна и непрекъсната. Просто опитайте да преминете към по-здравословен начин на живот.

2. ВТОРАТА ЛИНИЯ

Силна и непрекъсната втора линия предполага, че ще имате щастлив и успешен живот. Наличието на лукс и комфорт е пророкуван от такава линия.

Ако имате твърде много пукнатини, това означава, че ще имате финансови затруднения в живота ви.

3. ТРЕТАТА ЛИНИЯ

Ако имате трета линия и то ясно изразена, това означава, че ще държите под контрол дома и работното си място. Този ред показва колко сте силни като човек. Вие ще имате контрол над емоциите, действиятя и всеки аспект от живота си. От друга страна, ако тази линия е с прекъсвания, това може да означава, че често ще бъдете поставяни под контрол. Сега, когато сте наясно, можете да се опитате да промените ситуацията. Всичко е във вашите ръце.

4. ЧЕТВЪРТАТА ЛИНИЯ

Тази линия е много рядка. Четвъртият ред показва, че ще имате дълъг живот с много деца. Той също така предполага да имате пълен контрол върху живота си.

Много е важно да помните, че дори ако линиите ви са огънати, счупени или несъвършени, това изобщо не означава, че нямате сили да контролирате живота си. Тези линии само ви ориентират. Всичко друго зависи изцяло от вас...

Вижте още:

Невинна картинка разкрива скритите страхове

Най-лесният начин да се преборим с бръчките

Бюти хитринки? Твърде добро!

7 начина да станем по-красиви, докато спим

11 суперхрани за кожата (1 част)

11 суперхрани за кожата (2 част)

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща