Любимото число никога не е случайно

Автор: New Me

07 Февруари 2018

Има ли някаква връзка между това, което представляваме – като характер, житейска нагласа, манталитет или дори начин на мислене – и любимото ни число? Нумеролозите не бързат да кажат „не“. Предлагаме ви тяхното мнение:

ЛЮБИМО ЧИСЛО 1

По природа любителите на числото едно са стабилни хора, същевременно обаче чувствителни и раними. Неизвестностите ви притесняват и само тогава евентуално можете да се усетите несигурни, ето защо не сте склонни да поемате неоправдани и непремерени рискове. Не обичате самотата, но я предпочитате, ако връзките ви не са стабилни. Поначало сте добри хора, на които другите винаги могат да се опрат, но ядосате ли се, най – често го отнасят най – близките ви.   

ЛЮБИМО ЧИСЛО 2

Хората, които харесват числото две, контролират отлично емоциите си, поради което нерядко са смятани за непукисти, но това съвсем не е така. У вас всъщност врят и кипят много и най – различни емоции. Голямото ви преимущество е хладнокръвието, което ви спасява във всякакви гранични ситуации. Поведението ви вдъхва респект и сигурност, освен и че трудно можете да рухнете в каквато и да е ситуация. И независимо от това, не е задължително винаги да сте хладнокръвни, човешко е.

Вижте още: Каква половинка си според зодията?

ЛЮБИМО ЧИСЛО 3

Любителите на числото три са вътрешно уверени, душевно свободни и доблестни хора, които винаги говорят истината, каквото и да им струва това. Хорското мнение поначало не ви засяга, за вас е важно само това, което вие мислите и правите. Не пестите нито чувствата, нито действията си, когато става въпрос за другите, и особено за хората, които обичате. Но и на чужди, и на близки не позволявате да ви се качват на главата. И като характер, и като присъствие сте впечатляващи хора.

ЛЮБИМО ЧИСЛО 4

Ключовата дума за любителите на числото четири е стабилност. Поставяте си задачи, упорито ги преследвате и доволно ги отбелязвате като изпълнени, независимо дали става въпрос за спечелването на сърцето на любим човек, създаването на семейство, напредването в службата или купуването на жилище, защото това всъщност е вашата представа за стабилност. В същото време обаче нерядко сте прекалено педантични, което ви прави и тревожни. Понякога преувеличавате проблемите си - това ви пречи да се насладите на простите неща в живота.

ЛЮБИМО ЧИСЛО 5

Харесващите числото пет са силни и уверени хора, на които винаги може да се разчита. Авторитетът ви е безспорен, думата ви тежи. Притежавате ясен ум и нелоша интуиция. Това ви помага да развиете у себе си лидерски качества и ако някой се опита да играе нечестно с вас, просто губи играта. Имате високо самочувствие и по тази причина нерядко се раздавате за другите повече, отколкото трябва, защото това не ви коства никакви усилия. По принцип е ок, но невинаги си заслужава.

ЛЮБИМО ЧИСЛО 6

Любителите на числото шест са нестандартни, неординерни хора. Мислите по различен от другите начин, действате по различен от другите начин, изобщо, различни сте. Хората се стремят към вас, защото с вас винаги е интересно – няма значение дали ще поднесете на някого необичаен подарък, или ще направите за него нещо, което ще го изненада приятно. В любовта сте и верни, и пълни с нестандартни изненади, което ви прави отличен партньор.

Вижте още: Мъжете, които се женят за умни жени, живеят по-дълго

ЛЮБИМО ЧИСЛО 7

Хората, чието любимо число е седем, са темпераментни, но и принципни. Няма нещо, което може да ви накара да пристъпите принципите си, дори да е в името на любовта. Поначало сте взискателни и към себе си, и към другите, поради което не общувате, или по – скоро избягвате да общувате, с хора, които не ви „съответстват“. Нямате никакъв проблем със самотата, вие просто сте си самодостатъчни. Справяте се отлично с всякаква дейност, стига да не ви се месят в нея и да не се опитват да ви командват. Родени сте да бъдете лидери.

ЛЮБИМО ЧИСЛО 8

„Феновете“ на числото осем са хора на комфорта, които си угаждат във всичко, без значение дали става въпрос за дреха, храна или каквото и да е друго. Имате трезв ум, който ви подсказва, че парите са много важно условие за хубав живот, но само защото ще ви дадат свободата да се наслаждавате на удоволствията в него. Трудно е да бъде спечелена любовта ви, а и вие трудно се влюбвате, защото смятате, че емоцията си е емоция, но партньорът или партньорката ви непременно трябва да притежава и качества.

ЛЮБИМО ЧИСЛО 9

Любителите на числото девет притежават отлични способности за анализ и синтез, целеустремени и последователни са, имат живо чувство за хумор и перфектни комуникативни умения, но нерядко са и непредсказуеми. В интимен план оформят две диаметрално противоположни категории. В едната влизат хора, които сексът за една нощ не ги привлича, те държат да извървят всички традиционни стъпки, защото само така накрая насладата им е пълна. В другата категория влизат хора авантюристи, които така бързо сменят гаджетата си, че нямат време дори да им запомнят имената, а за сериозна връзка дори не си и помислят.

Вижте още: Чертите, които ви правят неотразими

ЛЮБИМО ЧИСЛО 0

Всеки би казал, че не е възможно да има хора, чието любимо число да е 0, но се оказва, че се срещат и такива. Ако не се опитвате само да оригиналничите, вие живеете с усещането, че превъзхождате другите, но това е само вашето лично мнение. В действителност сте социално неуверени хора и предпочитате да наблюдавате живота, вместо да го живеете, ето защо ако се опитате да се адаптирате към другите, а не обратното, няма да е никак зле. 

ЛЮБИМО ЧИСЛО С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ЦИФРА

Ако любимото ви число се състои от повече цифри, просто ги съберете до получаване на едноцифрено число. Да приемем, че любимото ви число е 33. Събирате 3 плюс 3 и получавате 6, което ще рече, че за вас отговаря описанието на любимо число 6.

МНОГО ЛЮБИМИ ЦИФРИ

Ако пък имате много любими цифри, според нумеролозите ви сте хора, които пускате тото, при това винаги с едни и същи числа.

Вижте още:

ТЕСТ: Избери си аромат и разбери каква си

Каква половинка си според зодията?

10 книги, които трябва да прочетете поне веднъж

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща