Между редовете: Поводи за връщане

Автор: New Me

21 Февруари 2019

Колкото и някои да са предубедени към по-младите поколения, понякога те изненадват силно и могат да дадат пример на по-възрастните. В случая - пример как да се живее животът и да се насладим на всеки миг. За пътуването, но и за завръщането. 

Предлагаме ви една по-различна книга на младия и талантлив автор Або. Неговият дебют "Поводи за връщане" ще ви отвори нови кръгозори, но и ще ви накара да преосмислите някои аспекти на живота. Със сигурност любопитно и увлекателно четиво за следващите дни.

„Имал съм късмета да живея на четири континента и да обиколя над 40 държави, преди да стана на 27 години. Живял съм в Пекин, Арекипа, Финикс, Манчестър, Лондон, Самоков, София – в разбъркан ред. Обичам да се запознавам с нови култури, да научавам езиците им и да чета литературата им в оригинал. Винаги се сприятелявам с местните и винаги си оставям повод да се върна.“ - Або

Або е от поколението, родено след 1990 г., което „живее“ свободата и открива светове. Неговият герой търси себе си, пътува по непознати места, среща нови и различни хора от цял свят. Откровено споделя откритията си, опита за преодоляване на прегради и изкачване на върхове, пленяващо разказва за увлеченията и любовта. Усещането за свобода в този роман е вълнуващ повод за връщане.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща