Модните трендове тази есен

Photo by Jon Ly on Unsplash

Photo by Jon Ly on Unsplash

Автор: New Me

26 Септември 2018

Готови ли сте да бъдете неотразими тази есен? Веднага ви предлагаме няколко модни тренда за есен 2018, а вие изберете онези, които ще ви стоят най-добре и пасват най-много на стила ви.

Животински принтове

Без да се налага да одират десетки животни заради модата, можете да изглеждате секси и дръзки с малко животински принтове - зеброво, леопардово и каквото още ви допадне. А е и много актуално тази есен.

Каре

Винаги стилно и абсолютна класика, можете да привличате погледите в следващите месеци и да сте модерни и шик.

Големи палта

Обемът определено се цени тази година, особено при палтата. Колкото повече, толкова по-добре...

"Горещо" червено

Един от силните цветове за есен 2018. Заложете поне на няколко червени дрехи през студените месеци и вкарайте малко огън в сивотата на ежедневието.

Цветя

Флоралните мотиви са много актуални тази есен - дали ще е рокля, пола или секси риза - изборът е огромен и изцяло ваш. Така че не пропускайте да заредите гардероба си с поне един флорален мотив.

Полъх от 80-те

Черно кожено яке, секси черни панталони или пък кожена пола с красива риза за ежедневието. Дизайнерите са взели малко вдъхновение от 80-те и го предлагат тази есен в доста по-модерна и стилна версия.

Дължината има значение

Тази есен подберете нещо по-дълго за себе си. Дали ще е палто или рокля, дължината определено ще има значение в следващите месеци. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща