Момичето на пролетта

Автор: New Me

13 Март 2018

Температурите се покачват, дните стават по-дълги, вечерите по-топли, а след едва няколко дни ще местим и стрелката на часовника. По всичко личи, че пролетта се настанява в живота ни и няма никакво намерение да отстъпва повече място на студените дни. А с нея се размечтахме и за пролетната ни визия. Не, не мечтаем, а планираме. Ще обогатяваме козметичната си чантичка и споделяме новите си фаворите. А за да е още по-хубаво, няма да натовари бюджета ни. Хайде, пролет, готови сме!

И преди сме казвали, че харесваме естественото излъчване. Затова тази пролет залагаме на малко, но качествени продукти, с които дадете път на натуралната си красота. Прибавяме само усмивката и сме готови.

1.jpg

Основа и фон дьо тен

Тази основа ще събуди свежия ви тен. Леката основа с фини светлоотразяващи пигменти освежава всяка кожа и премахва несъвършенствата. Грижи се за кожата ти с витамини и боровинкова вода.Може да се използва самостоятелно или като основа, която помага фон дьо тена да издържи по-дълго.

Ако прибавите този фон дьо тен, сияйният тен ви е в кърпа вързан. Свеж и здрав сияен тен за секунди. Леката текстура с фини светлоотразяващи пигменти прави кожата ви абсолютно безупречна и оставя здравословна свежест! 

 

3.jpg

Хайлайтър

Събрахме всички слънчеви лъчи за теб! Хайлайтърът съдържа фини холографски частици в розово и златисто, осигуряващи блясково покритие на скулите. Във формата на стик с лека текстура, лесен за нанасяне и смесване – по всяко време и навсякъде.

2.jpg

Спирала

Името казва всичко: „геройската сила на обемно черно“ – бъди с дързък обем, с изразителни черни мигли! Новата спирала се фокусира върху ефекта за голям обем и напълно разгърнати мигли. Пласмасовата четчица помага за създаването на обем, подчертавайки всяка мигла.

8.jpg7.jpg9.jpg6.jpg

Ах, тези устни

Най-изразителните устни, които някога ще видиш! Най-приятното усещане! Благодарение на силно пигментираната течна текстура и ергономичния апликатор, червилото се нанася лесно и прецизно на устните. А цветове има за всякакви поводи, само повод си намери.

4.jpg

Това се казва финал

На крачка преди да излезем залагаме на фиксиращия спрей за грим с блестящи частици. Фиксира грима и веднага създава лъчезарен вид със своите светлоотразяващи пигменти. Нежният ефект изравнява дори и малките неравности по кожата. 

Дами, вие сте на ход!

Вижте още: Засияй тази пролет

 

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща