Най-добрите филми за любовта! (1 част)

Photo by Jeremy Yap on Unsplash

Photo by Jeremy Yap on Unsplash

Автор: New Me

29 Юни 2017

Трудно можем да поберем в една класация всички невероятни филми за любовта, които са докоснали милиони зрители по цял свят. Ще отделим обаче някои, които десетилетия наред са емблематични и продължават да се гледат и до днес.

Ето и първата част от тях.

Титаник

Едва ли има някой, който да не е гледал филмите за драматичната съдба на този великолепен кораб. Може би най-обичаният от тях е този с Леонардо ДиКаприо и Кейт Уинслет, пресъздал не само историята на Титаник, но и вплел в сюжета си една любов, по-силна от смъртта.

Тетрадката

История, показваща, че истинската любов е по-силна от всичко, включително от времето и смъртта. Филм, който ще ви накара да се смеете и да плачете, ще спира дъха ви с невероятен обрат и няма да ви омръзне да го гледате отново и отново.

Наистина любов

Няколко истории за любов се преплитат в този филм. Всяка вълнуваща зрителя по различен начин. Ще ви се иска да проследите докрай съдбата на всеки един от героите и какво ще се случи с любовта им. Няма да останете разочаровани.

Мръсни танци

Класика! Тотална класика! Обичан от няколко поколения филм. Невероятни актьори, красива любов и бонус – страхотни танци с емблематични сцени.

Отнесени от вихъра

Книгата е велика, но и филмът не е никак за пренебрегване. Макар и от началото на миналия век. Невероятни актьори, а историята дори няма нужда да бъде коментирана.

Брилянтин

Любов, страхотна музика, малко танци и невероятна комбинация от актьори. Заслужава си да се гледа поне веднъж. А песните са обичани от хиляди хора дори и днес.

Вижте още:

Отсам екрана: Петте най-добри филма по книгите на Стивън Кинг

Отсам екрана: Кои са най-успешните анимации на Холивуд?

Отсам екрана: Нещата, които не знаехте за „Карибски пирати“

Отсам екрана: „Пазители на галактиката“ – успех, напук на логиката

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща