Най-скандалните звездни изневери

True lies movie poster (1994)

True lies movie poster (1994)

Автор: New Me

14 Ноември 2019

Да си известен, богат и винаги във фокуса на медийното и обществено внимание, не те предпазва от грешки. Дори напротив - всяка стъпка накриво е в пъти по-подсилена и преувеличена. Особено пък когато става въпрос за изневери. Тогава скандалът е огромен...

Вижте звездите, които бяха хванати в крачка и съжаляваха жестоко след това.

Арнолд Шварценегер

Любимият ни Терминатор буквално беше разкъсан от медиите, когато стана ясно, че се развежда със съпругата си Мария Шрайвър след 25 години брак. Смятаната за перфектна преди това двойка хвърли истинска бомба, когато се разбра, че нещата не са такива, каквито изглеждат на повърхността. Впоследствие стана ясно, че бракът им е бил разкъсван от изневерите на Арнолд с бившата им икономка, която дори е родила дете от Шварценегер.

Хю Грант

За мнозина Елизабет Хърли беше нарицателно за женственост и сексапил в предходните две десетилетия. А с един от най-обичаните британски актьори Хю Грант изглеждаха като перфектната двойка. Двамата дори бяха сгодени, когато Грант беше арестуван от полицията с чернокожа проститутка в колата си, на която платил за орален секс. Това се случи през далечната 1997 г. И въпреки че Хърли сякаш му прости и двамата останаха заедно за още няколко години, все пак връзката им приключи с не особено топли чувства.

Джъд Лоу

Красивият актьор попадна в класическа ситуация, когато изневери на половинката си с бавачката. Това разпространи самата тя чрез пресата, а на Лоу не му остана нищо друго, освен да се извини на годеницата си Сиена Милър отново чрез медиите. След огромния скандал и изтеклите неприятни подробности за изневерите на актьора, двамата с Милър се разделяха и събираха отново в следващите години. През 2011 г. обаче сложиха окончателно край на връзката си, въпреки децата и старата си любов.

Дейвид Летърман

Емблематичният водещ трябваше да признае дългогодишните си афери, въпреки 20-годишната си връзка със своята половинка. И всичко излезе наяве, само защото бивша любовница изнудваше Летърман за няколко милиона долара срещу мълчанието си. Разбира се, водещият предпочете да даде гласност на скандалните си изневери с негови служителки и асистентки, вместо да се раздели със значителната сума. Изненадващо все пак, половинката му намери сили да му прости и двамата заживели щастливо след скандала...

Джак Никълсън

Точно когато холивудският любимец Джак Никълсън изглежда като перфектната половинка, отдала 17 години от живота си на харизматичната актриса Анджелика Хюстън, става ясно, че нещата са доста по-сложни и неприятни, отколкото изглеждат. Причината? Изневерите на Никълсън и новината, че има дете от друга актриса - Ребека Брусард. Това накара Хюстън да си тръгне от него, този път завинаги.

Уди Алън

Когато стана ясно, че ексцентричният и свръхталантлив Уди Алън е започнал връзка с осиновената си дъщеря, светът беше шокиран, отвратен и разтърсен. Всички говореха само за това, а от филмовата гилдия масово се обърнаха срещу Алън и определиха постъпката му като извращение. Всичко започва с връзката му с Миа Фароу, която е осиновила момиченце. Следват скандални отношения, обвинения в сексуално посегателство и накрая - бракът между Алън и избраницата му, като той се оправдава с простото "сърцето си иска своето"...

Принц Чарлз

Тази сага едва ли има нужда от представяне. Чарлз се превърна в най-мразения принц на всички времена заради грозното му отношение към прекрасната Даяна. Дългогодишните му изневери с Камила Паркър, скандалните му изказвания и последвалия му брак с бившата му любовница отврати абсолютно всички и дори принуди кралица Елизабет да се задържи максимално дълго на трона въпреки настояванията на Чарлз вече да му отстъпи короната. Утехата ни е, че когато и да стане това, управлението му ще е кратко и незапомнено, и ще остане в историята по-скоро с грозните си изневери, отколкото със свършеното като крал.

Мег Райън

Изневерите съвсем не са присъщи само на силния пол, но може би дамите успяват да се прикриват по-добре. Не така стои случаят с Мег Райън обаче, която беше хваната в афера с актьора Ръсел Кроу. Това сложи край на 10-годишния й брак с Денис Куейд, също известен актьор. Години по-късно Мег Райън опита да се оправдае с това, че Куейд също не й бил напълно верен, но така или иначе репутацията й пострада сериозно от скандала и така и не се възстанови след това. 

Брад Пит

Актьорът беше женен за Дженифър Анистън, когато започна връзка с фаталната Анджелина Джоли, малко след като двамата участваха в "Мистър и Мисис Смит". Така или иначе тази афера беше простена до голяма степен, защото Джоли и Пит останаха 12 години заедно и имаха куп деца - собствени и осиновени, а отстрани изглеждаха като перфектното семейство. И все пак, нека не забравяме, че любовта им започна като извънбрачна връзка и предателство към Анистън. Така или иначе и бракът на Анджелина и Брад не просъществува дълго, така че може би има някакъв баланс в случая.

Тайгър Уудс

Брилянтният спортист, който отстрани изглеждаше като прекрасен съпруг, всъщност се оказа доста неверен и порочен тип. Всичко, което започна с новината за изневяра с една жена, доби страховити размери, когато се разбра, че Уудс е абсолютен хищник по отношение на жените и се е отдавал на забранени удоволствия десетки и дори стотици пъти зад гърба на съпругата си. Последствията от този скандал все още не могат да бъдат преодолени, а репутацията на спортиста беше срината до основи.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща