Най-странните професии в света

Автор: New Me

05 Ноември 2017

Няма как поне веднъж да не ти е писвало дотолкова, че да се замислиш дали да не смениш работата. Е, има хора, които имат меко казано странни професии, а заплатите им никак не са лоши. Тези хора не познават офиса и работно време 9-5. И със сигурност ще ви изненадат.

Професионален прегръщач

Ако имате нужда от прегръдка, то отговорът може да бъде доста неочакван. Ще се изненадате да разберете за няколко компании, които предлагат най-приятното и отпускащо професионално преживяване. Можеш да прегърнеш някого и да ти плащат между $ 60 и $ 80 на час! Имайте предвид: нищо повече от прегръдки.

Събирач на топки за голф...под вода

Ако се наслаждаваш на гмуркане, ти си перфектен кандидат за тази необичайна работа. Голф водолази са отговорни за събирането на всички топки за голф от дъното на езерата. Звучи лесно и приятно! Е, истината е, че много езера не се поддържат добре така че не  е само цветя, рози и заплата.

Вижте още: Очите те издават

Дегустатор на храни за животни

Домашните любимци са нашите приятели и трябва да се погрижим да ядат вкусни и питателни ястия. За целта има специалисти, които опитват и преценяват дали храната е достатъчно питателна и вкусна. Никой не заслужава лоша храна, особено любимият член на семейството.

Тестващ легло

Има хора, които тестват легла, матраци и възглавници за фирми и хотели. Точно така, плащат ти да спиш на работа. Звучи като мечтана работа! В действителност обаче това е трудна работа. Защото трябва да знаеш как да легнеш, няма спад и че краищата на леглото са достатъчно устойчиви.

Проверяващ хартиени кърпички

Всички хартиени кърпички или миришат приятно, или почти нямат миризма. Това не е съвпадение, а плодовете на упорита работа на проверяващи хартиени кърпички. Не се вълнувай излишно, защото буквално е по-лесно да получиш работа като мозъчен хирург, отколкото тази работа.

Вижте още: Родопите - планината с душа

Проверяващ лицата на човек

Тези специалисти работят за компании за грижа за кожата. Те не произвеждат продукти, но трябва да почувстват лицата на хората, докато се опитват да намерят нови продукти, за да видят дали има някакво подобрение. Нуждаете се от сериозни способности и познания, за да усетите разликата, и е голяма отговорност да одобрите или отхвърлите определени продукти въз основа на вашето чувство за преживяване.

Тестер за плъзгане на вода

Това е 5-ти ден от вашата семейна ваканция, а децата ви подлудяват. Време е за аквапарк, ден, в който децата ви да освободят цялата си натрупана енергия. Перфектният воден парк е забавен (за деца) и безопасен (за възрастни). Отговорността на тестващия се състои в пускането по пързалките, за да види колко вода е нужна, колко бързо можете да стигнете до дъното и колко безопасно и забавно е това. Каква трудна работа!

Събирач на змийска отрова

Змийската отрова може да се използва за много неща, но най-важното е използването й в медицината. В резултат на това всяка година има голямо търсене на змийска отрова. Тези истински герои, които събират отровата, буквално спасяват животи чрез доене на змии.

Модел на частта на тялото

Излиза, че не е нужно да сте красиви и да имате невероятно тяло, за да бъдете успешен модел. Ако имаш привлекателни ръце или красиви крака, светът те очаква. Освен това някои продукти имат нужда от грозни крака или ръце. Успешните модели на тялото са добре платени, така че винаги има начин да стигнеш до мечтата си.

Вижте още: Кафето не е само за пиене!

Събирач на червеи

Една проста работа, която изисква да обожавате да бъдете на открито. Когато някой отива на риболов, се нуждае от червеи, които си набавя от магазина. Чудили ли сте някога как червеите влизат в магазина? Събирачите на червеи са отговорни за това.

Гол модел

Тези модели правят всичко в името на изкуството. Не е нужно да имате най-красивото тяло, но имате нужда от увереност и способност да държите поза за часове.

Миришене на мишниците

Миришещите подмишниците работят за производителите на дезодоранти, за да осигурят качеството на продукта. Как се извършва проверка на качеството? Тези специалисти прекарват дните си в гореща стая или на открито, понякога подушвайки до 60 мишница на час. Целта им е да се определи ефективността на дезодоранта. Те пишат доклади и помагат на света да мирише по-добре.

 

Вижте още:

Дявол или ангел си?

Нещата, за които ще съжаляваш, когато остарееш

Секси чертите на всяка зодия

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща