Най-ужасните неща, намирани в храните (2 част)

Автор: New Me

18 Септември 2018

Бързите храни са толкова удобни понякога. Но не винаги са безпроблемни.  Представете си да намерите коса в пържените пилешки крила. И това може да се окаже слаб пример. Вижте какво друго са намирали клиенти в храната си...

Най-ужасните неща, намирани в храните (1 част)

Мишка

Клиентите на ресторант в метрото в Линкълн Сити, Орегон, може би не знаят, че ядат неща, имали съприкосновение с мъртъв гризач. Държавният здравен отдел заявил, че случилото се не е поставило никого в опасност да се разболее, но със сигурност е повлияло върху името на мястото. Мат Джоунс, който открил мъртвото животно в сандвича на приятеля си Джей, направил и снимка на находката. Джей поискал да му се сложи спанак в сандвича и точно там се натъкнал на части от гризача.


Човешка кожа

Докато ядял сандвич от ресторанта на Арби в Тип Сити, Охайо, Дейвид Шейдинг открил парченце кожа върху него.  Медицинските инспектори от окръг Маями са разговаряли с мениджъра на ресторанта. Той обяснил, че е разрязал пръста си, докато раздробявал марулята. Вероятно по този начин парче кожа е попаднало върху яденето.

Човешка кръв

Една жена от заведение за бързо хранене твърдяла, че е открила петна от човешка кръв в цялата й поръчка. Управителят на ресторанта потвърдил истиността на думите на клиента. Обяснението - кръвта е дошла от служител, който е срязал пръста си, докато приготвял храната.

Игли

Кларк Бартоломей, пенсиониран войник, седнал да хапне в Бъргър Кинг в Хонолулу. Въпреки че бързо усетил нещо странно, което да го пробожда, продължил да яде. Така се стигнало до поглъщане на игла. Естествено, решил да съди веригата за бързо хранене, но постигнал извънсъдебно споразумение.

Обезболяващи

През 2010 г. двама клиенти намират загадъчно синьо хапче в ястията, които купуват от "Бъргър Кинг" в Джаксънвил, щата Флорида. Оказва се, че сините хапчета са хидрокодон, болкоуспокояващо средство. След интензивно разследване полицията научава, че служител на име Уди Бернар Дюкло е подготвил сандвичите. Той бил арестуван и признат за виновен по две обвинения в отряване на храна с намерение да убие или да нарани някого.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща