Най-важното в живота: добра храна, добро вино, добър секс, добър сън!

Автор: New Me

10 Август 2018

Кой не знае Антонио Бандерас, кой не  е чувал за него? На 14 години чупи крак и не става футболист, но за сметка на това бележи гол след гол в киното. Макар че почти всеки първо го асоциира с "Маската на Зоро", зад гърба си има не едва и две страхотни роли. 

Честит рожден ден, Антонио Бандерас. Думата е негова...

Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих крака. Ако бях кон, щяха да ме застрелят…Знам, че ако ми възложат да озвуча заек, той непременно ще е небръснат и миришещ на текила.

Обичам да ходя навсякъде. И обичам да започвам нови неща.

Ако се съглася да вляза с бик на една арена, то би било само с автомат Калашников в ръце.

Човек, който не иска нищо е непобедим.

Не искам нищо, което не съм заслужил, но ако ми предложат повече пари, не съм глупак да ги откажа.

Харесвам Зоро, защото той работи за хората. Това е образ, който винаги съм намирал за наистина приятен.

Може би бих искал да бъда жена — само, за да видя как изглежда светът от другата страна.

Напълно поемам риска, играта на покер, което означава да бъдеш артист и аз ще се опитам да направя филм, който точно отразява това, което е в моята глава.

Обичам разнообразието в Америка. Обичам простото, нормално чувство за хумор което американците имат. Не е извратено, като в някои държави. И също така обичам колко нова е Америка.

Конституцията на САЩ е написана преди 200 години. Къщата, в която живея в Мадрид е на 350 години! Америка все още е проект и вие работите по нея и привличате нови неща за нея всеки ден. Това е красиво за гледане.

Беше чест и привилегия да пристигна в тази държава преди 16 години почти без никакви пари в джоба. Много неща се случиха оттогава.

Мисля че Шрек оказва влияние и на по-големите хора. Има толкова много неща във филма, които не са за деца. Децата не биха разбрали някои неща.

Ако повикаш котка, тя може и да не дойде. Което не се случва с кучетата. Те са различен вид животни. Мисля, че котките са много секси в начина, по който се движат.

Има някои филми, които бих искал да забравя до края на живота ми. Но дори тези филми ме научиха на някои неща.

Остаряването е нещо напълно нормално. Доволен съм, когато хората казват за мен „Да, поостаря, побеля!

Смятам, че всеки може да прави каквото си поиска, но аз започвам да харесвам сивите коси и бръчките и да ги намирам за интересни.

В Испания имаме една поговорка за най-важното в живота: добра храна, добро вино, добър секс, добър сън.

Понякога наистина усещам умората и си казвам, че трябва да си почина, но само два дни са ми достатъчни, за да полудея у дома. Това съм правил цял живот, такова е било темпото ми на работа цял живот и не искам да живея така, сякаш вече съм мъртъв. Просто ще продължа по същия начин и ако ще трябва да умирам, ще умирам. Нищо не мога да направя по въпроса.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща