Не на негативната енергия у дома

Автор: New Me

27 Септември 2017

Ако домът ти е пълен с негативна енергия, това може да даде отражение на целия ти живот. Добрата новина е, че не е невъзможно да влияете на вибрациите във вашия дом. Освен това след като веднъж усетите разликата, можете редовно да прочиствате дома си.

По-трудно е да се изчистят от негативната енергия домовете, които не са добре поддържани. След като вашата къща е физически чиста, можете да продължите и да я изчистите и от негативната енергия.

За целта:

1. Вземете тамян. Доверете се на интуицията си и използвайте колкото прецените. Минете с тамяна през целия дом. Нека ароматът изпълни всички стаи.

2. Докато обикаляте с тамяна, изричайте "Чо Ку Рей, Чо Ку Рей, Чо Ку Рей ......" Символът Cho Ku Rei работи добре за изчистване на пространства.

3. Отделете повече време на местата, които не се проветряват често . Обърнете внимание на пространствата зад завесите, вътрешните гардероби и килера.

4. След като обиколите с тамяна, поставете останалото в държач за тамюн. А него сложете на централно място в дома. Ароматният му дим ще продължи да тече през къщата, като по този начин изчисти остатъчните енергии.

5. Никога не забравяйте да изразите своята благодарност към тамяна и Рейки, че ви помага да почистите дома си. След като направите изчистването на дома си, ще усетите позитивната енергия в дома си.

Лекотата, радостта и мирът, които идват в живота и дома ми ще ви направи фенове на прочистващия ритуал. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща