Не ти се вярва? Странни признаци за високо IQ

Автор: New Me

08 Август 2017

Странното поведение може ли да издава високо ниво на интелигентност? Не винаги да си налудничав е признак на много акъл...но понякога е. Ето кога!

Интроверт

Интроверите остават далеч от шума и суетата на тълпата. Те държат да съсредоточат мислите си върху наистина важните неща. Това им дава и по-високо ниво на емоционална интелигентност, тъй като са по-наясно със самите себе си.

Емпатичните

Емпатията е поведение, придобито с мъдрост. На практика така може да се огледа внимателно всяка страна на дадена ситуация.

Комик

Много изследвания показват, че комедиантите имат по-висок коефициент на интелигентност. Те са в унисон със социалното поведение и могат да се свързват с аудиторията си на емоционално ниво. Кой би помислил, че клоунът всъщност може да е голям умник?

Отвореното съзнание

Става дума за хората, които се стремят да бъдат постоянно отворени към новата информация около тях. Вземане и анализиране на всичко около тях. Повишаване на знанията им е основен приоритет.

Нощна птица

Хората, които обичат да остават до късно или дори будни през цялата нощ, обикновено имат по-висок коефициент на интелигентност. Това датира от древни времена, когато мъдреците изследват звездите, докато всички останали са спяли.

В заключение, следващия път, в който останете до късно будни или откажете да ходите на купон, за да си подредите мислите, да знаете, че може би се дължи на високото ви IQ.

Вижте още:

8 закона на кармата

Това издава ниското самочувствие!

Скъпоценните камъни не са само бижу

Линиите на китката ти говорят...

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща