Несексът и неградът: Какво разбират мъжете под неангажираща връзка?

12 Октомври 2017

Ако мислите, че това е секс, лъжете се. Въобще даже никъде не става дума за секс.

След една поредица от битови неуредици,  прозрях истината и колко дълго, ние жените сме се заблуждавали и обиждали на мъжете като ни кажат, че искат неангажираща връзка.

Та...

Първо се запуши мивката в банята. След като излях два препарата за отпушване на канали, установих, че съвсем се е запушила. Звъня на един приятел, а той отсича, че сега не може да се занимава с мен, да си купя някаква спирала за отпушване на канали. Успях да разбера само, че го пъхаш в тръбата „ей така чики-чики въртиш и се отпушва“.

Купувам металното чудо и започвам да въртя „чики-чики“ и...нищо.

Звъня на друг приятел, обяснявам какво правя, а отсреща ми казват: „вкарваш и ръц наляво, а после ръц надясно въртиш“.

И започнах аз къде „чики-чики“, къде „ръц-ръц“, отпуши се мивката.

На другият ден изгоря устройството за каналите на кабелната. Сменям го в офиса на оператора, а момчето ми казва, че устройството нямало скарт. „Скарт кой???“, питам.

Пак звъня на приятел, пак не могат да ми обърнат внимание, да съм отидела до компютърен магазин и да си купя. Купувам скарт кабела и на принципа на пробата и грешката връзвам устройството към телевизора.

След ден се прецака патронът на бравата. Не се обадих на никого. Просто купих нов и го смених след подробно изгледан клип в ютюб.

Та това разбират мъжете под неангажираща връзка. Не са ангажирани с нашата мивка, бушон, крушка, защото сексът е до време,  а битовизмите – ежедневие.

А сексът при мъжете е като свободата на Дон Кихот, на върха на копието е, не е в дупката на мивката...

Та мили жени, при неангажиращия секс внимавайте къде изхвърляте презерватива, защото все пак сте в неангажираща връзка и за мивката и канала отговаряте вие...

 

Вижте още:

Несексът и неградът: Мобилният оператор праща на мъжа ми нощем SMS-и и се смее
 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща