Несексът и неградът:Заради едни 30 секунди

09 Ноември 2017

Комуникацията ми, макар и рехава, продължаваше вече втори ден, т.е. според съвременните разбирания за взаимоотношения, имах си гадже. Освен това момчето беше интелигентно. Пишеше на кирилица, а не като повечето досадници “Zdr. Kosiprai6”. Задаваше смислени въпроси. Първият ден ме попита “Как е настроението?”, а вторият: “Как мина денят ти?”.  На третия ден ми изпрати емотикон с очички сърца, демек нещата ставаха сериозни и ние имахме тридневна връзка с добри перспективи да се превърне в дълготрайна едномесечна. Даже за три дни нито веднъж не написа: “Вечеря?Кино?Секс?”

Бях впечатлена, защото не “сърчна” нета за акордите на “Песен на песента ми”, когато попитах дали я е слушал. Знаеше, че е поезия. Освен това се възмущаваше, че у нас хората пият вода с уран и казваше, че това е аферата Уотъргейт, демек някакъв си воденгейт. Значи е и социално ангажиран, не му е безразлично какво става около нас.

Вижте още: Несексът и неградът: От какво се интересуват мъжете при запознанство

Няма да е кафе, казах си, направо ще е вечеря!

Преди заветната среща отделих един час за фризьор и още толкова за маникюр и педикюр. Минах през магазина за бельо, защото разбира се, като всяка жена и аз няма какво да облека от всичките десетки сутиени и прашки. Още един час обличане и събличане на различни дрехи и позиране пред огледалото. Половин час за грим и още половин последен поглед пред огледалото…За някакви пет часа се спретнах за срещата.

Той дойде с тениска по която личаха още ръбовете, по които е била сгъната в опаковката. Попита ме за къде така съм се нагласила. Предложи да купи дюнери и да ходим в тях. Докато мигах срещу френския си маникюр, се озовахме с найлонка пълна с дюнери и картофи у тях.

Вижте още: Несексът и неградът: Мобилният оператор праща на мъжа ми нощем SMS-и и се смее

След “дюнерите, които никога не си яла” преживях и секса, който “никога не си видяла”. И беше прав!  Мислех, че само рекламите са по 30 секунди….

Та...не му вярвайте на оня французин дето твърдеше, че любовта траела три години. Ама тя въобще не може да стигне до три години. Или поне до три години с един и същ.

Любовта трае (поне) пет часа при жената и 30 секунди при мъжа...

Ама като се замисля, има реклами и по 15 секунди…..

Та мили жени, сексът е секс, когато времето за използване на презерватива е повече от времето за закупуването му.

Вижте още: Несексът и неградът: Какво разбират мъжете под неангажираща връзка?

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща