Нещата, които той тайно иска да правиш

Автор: New Me

25 Март 2018

Често хората във връзка попадат в капана на рутината. Враимоотношенията обаче трябва да растат - и те никога не биха могли да растат, ако хората в тези отношения не полагат усилия да се променят.

Има обаче някои случаи, когато искаме партньорът ни да направи нещо за нас, но имаме проблем да му го кажем. Дами, не се изненадвайте. Не забравяйте, че момчетата не винаги ще бъдат толкова отворени и изразителни, колкото жените. Може би наистина искат да направите нещо за тях, но няма да го кажат на глас. Така че, вместо да ви молят да направите нещо, те просто ще замълчат.

Затова ви представяме кои са най-често срещаните неща, които момчетата искат, но няма да ви кажат:

1. Спри със селфитата

Или поне драстично ги намали. Разбира се, че си красива. Но не се налага постоянно да го демонстрираш в социалните мрежи. Просто зарежи телефона и спри да искаш да бъдеш в рамката, която обществото налага.

2. Отидете на спонтанно пътешествие

Той не е съвсем сигурен как ще се почувствате, ако предприемете пътуване към непозната дестинация.. Но той наистина иска да го направи, дори само за да тества силата на вашата връзка.

Вижте още: Храни за сексуално желани

3. Спрете да прекалявате с грима

Той обича как изглеждате естествено. Не винаги трябва да сте с грим, за да се чувствате привлекателни, когато сте с него.

4. Бъдете по-решителни

Нерешителността е досадна. Той не винаги иска да бъде този, който взима всички решения в отношенията ви. Иска да ви дава сила, но и да чува мнението ви.

5. Да го разсмеете

Никой никога не казва "не" на момиче, което знае как да го накара да се смее.

Вижте още: 7 груби грешки, които всички допускаме в любовт

6. Носете нещо по-удобно

Не е нужно постоянно да сте наконтени като за ревю, когато сте с него. Можеш да сте с кецове и изобщо няма да има нищо против.

7. Бъдете страстни за нещо

Може би не знаете това, но страстта е много привлекателна. И когато види, че наистина можеш да се вълнуваш за нещо извън отношенията ви, той наистина ще се впечатли. Това означава, че можете да се радвате на много аспекти в живота.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс..

8. Опитайте нови неща в леглото

Той може да е твърде срамежлив, за да ви каже, но е вероятно вашият човек да иска да опита нови неща в спалнята. Възможно е да се страхува да не ви изплаши.

9. Избягвайте клюки и драми

Драмата е сред нещата, с които всички момчета не искат да имат нищо общо. Той не желае да се занимава с чужди истории и това хич не е лошо.

10. Направете хубави подаръци

Въпросът не опира до материалната страна на нещата. Изработете му нещо малко сами и ще видите страхотна реакция от негова страна. Дори бележка с мило послание в джоба му би му показала, че мислите за него. А какво по-хубаво от това?

Вижте още:

14 правила на щастливата връзка

Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

5 знака, че сте един за друг

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща