Невинна картинка разкрива скритите страхове

Автор: New Me

19 Юли 2017

Погледнете картинката...Кое е първото нещо, което забелязвате?

Един от първите и основни инстинкти, които имаме, е страхът. С годините се научаваме да преодоляваме или да живеем с това чувство. Понякога страхът е дълбоко закодиран в съзнанието ни, дори и да отричаме или да не го осъзнаваме. Този тест много лесно ще ви покаже какви са скритите ви страхове. Просто преценете кое е първото нещо, което ви прави впечатление на снимката.

Малко момиче

Ако първото нещо, което дойде в ума ви, е малкото момиче, то вашите потиснати емоции са закодирани в детството. Преценете добре дали имате травми в ранните години, защото при това положение със сигурност ще дадат последствия в зряла възраст.

Има много поводи, които могат да бележат съзнанието на детето и ако те не се третират с повишено внимание, най-вероятно ще бъдат изтеглени в зряла възраст и ще имат последствия.

Пеперуда

Ако вниманието ви е било насочено към пеперудата, много е вероятно да изпитвате силна нужда да намерите път към душата си или тази на хора, които вече не са близо до вас. Това може да се дължи и на чувство на изгубено доверие или на страх от смърт.

Ягода

Ягодата е представена като символ на любовта. Ако първата фигура, която забелязахте, е тази на ягодата, то това, което търсите, е в сърцето ви. Най-големият ви страх е да не преживеете любовна връзка, която да свърши зле, или да се влюбите в някой, който да не отговори на чувствата ви.

Череп

Ако първото изображение, което видяхте е череп, много вероятно страховете ви да са свързани най-вече с разочарования. Те могат да са свързани с отношенията ви с другите хора, но и издава страх от смрътта.

Дървета

Дървото е символ на нашите корени и в този случай, вероятно ще означава, че вътре в нас има конфликт, който все още не сме в състояние да решим. В тези случаи най-добрият вариант е да се консултирате с външен човек, който да ви насочи към източника на страха и да потърсите заедно решение на проблема.

Вижте още:

Най-лесният начин да се преборим с бръчките

Бюти хитринки? Твърде добро!

7 начина да станем по-красиви, докато спим

11 суперхрани за кожата (1 част)

11 суперхрани за кожата (2 част)

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща