Нямате бъдеще, ако прави това...

Автор: New Me

21 Март 2018

Може би си мислите, че връзката ви просто минава през труден момент, но ако партньорът ви прави тези неща, не става дума за труден момент, а за връзка без бъдеще.

1. Крие телефона си

Част от доверието минава и през момента, в който стоите на масата, лежите в леглото или просто сте един до друг и той крие телефона си. Това е нещо, което лесно се забелязва, но трябва да му се обърне внимание.  Ако отиде в другата стаята и винаги го носи със себе си, може да се притеснява, че ще го потърсят или ще му пишат. И явно има какво да крие.

2. Не се интересува от вашите хобита

Нямаме предвид, че вашият човек трябва да присъства на всеки курс по йога или семинар с вас, но трябва да проявава интерес към вашите страсти. Той трябва поне да покаже подкрепа и насърчение. Ако вашият приятел просто блуждае всеки път, когато се опитате да проведете разговор за вашите цели или желания, очевидно той има  други приоритети и вие не сте един от тях.

Вижте още: Храни за сексуално желание

3. Не сте му приоритет

Не сте се виждали няколко дни и всичко, което искате, е да се гушнете в партньора си и да гледате филм заедно, да си говорите или просто да помълчите и да усетите мига. Но... той не може да бъде открит никъде. Звучи ли познато? Ако е така, трябва да продължите напред. Вие заслужавате човек, който ви поставя в горната част на списъка, а не някъде в дъното.

4. Приятелите ви не го харесват

Ако вашите приятели не го харесват по някакви причина, това е индикация, че нещо не е както трябва. Това казва нещо. Вашите близки приятели имат способност да виждат нещата отстрани, а и ви познават доста добре. Така че можете да им се доверите.

5. Прекарва вного време в социалните мрежи

В забързаното ежедневие минутите един за друг са почти лукс. Това са моментите, в които би трябвало да изпитвате нужда да се отдадете един на друг. Не трябва да се конкурирате с телефона му.

Вижте още: 7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

6. Прави си снимки сам

Снимките са готини, няма спор. Но ако той отделя доста от времето си да си прави снимки и почти винаги вас ви няма на тях, това трябва да ви сигнализира, че нещата не са добре. Двойките имат съвсем различно поведение. По всичко личи, че той е играч, за който не сте от първостепенно значение.

7. Неговите нужди са пред твоите

Любовта често се изразява през даването на другия, но и приемането от него. Ако партньорът ви умее само да взима, но по никакъв начин не показва старание да дава, явно поставя собствените си нужди на първо място. Най-добре го пуснете още сега, защото така или иначе няма да продължи дълго.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс...

8. Не говори за бъдещето

Не е идеята да говори за сватби и пръстени, но ако има проблем да се ангажира за пътуване след месец или вечеря с роднините ви, то вие сто процента си губите времето. Явно за него сте еднодневка, така че спокойно го поставете на място и продължете към бъдещето сами.

9. Не те кара да се смееш

Животът често е труден и партньорът ти трябва да се стреми да те прави щастлива. А щастието минава през усмивката. Ако човекът ви не може или не иска да ви помогне да се усмихнете, особено в най-лошите ви дни, тогава просто може да не сте съвместими заедно. Смехът е лечението и ако няма дозата, трябва да продължите сама.

10.  Занимава се с други момичета

Естестевно е да се загледа в дупето на страшно готиното момиче, което минава през ресторанта. Но това е съвсем различно нещо. И той е човек в края на краищата. Но ако винаги улавяте скитащите му очи, снима се с момичета и шерва снимките във фейсбук и постоянно търси компанията им, този човек не е вашият. Изобщо не се колебайте.

Вижте още:

14 правила на щастливата връзка

Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

5 знака, че сте един за друг

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща