21 Март 2018
Добави в любими
Автор: New Me

Нямате бъдеще, ако прави това...

Може би си мислите, че връзката ви просто минава през труден момент, но ако партньорът ви прави тези неща, не става дума за труден момент, а за връзка без бъдеще.

1. Крие телефона си

Част от доверието минава и през момента, в който стоите на масата, лежите в леглото или просто сте един до друг и той крие телефона си. Това е нещо, което лесно се забелязва, но трябва да му се обърне внимание.  Ако отиде в другата стаята и винаги го носи със себе си, може да се притеснява, че ще го потърсят или ще му пишат. И явно има какво да крие.

2. Не се интересува от вашите хобита

Нямаме предвид, че вашият човек трябва да присъства на всеки курс по йога или семинар с вас, но трябва да проявава интерес към вашите страсти. Той трябва поне да покаже подкрепа и насърчение. Ако вашият приятел просто блуждае всеки път, когато се опитате да проведете разговор за вашите цели или желания, очевидно той има  други приоритети и вие не сте един от тях.

Вижте още: Храни за сексуално желание

3. Не сте му приоритет

Не сте се виждали няколко дни и всичко, което искате, е да се гушнете в партньора си и да гледате филм заедно, да си говорите или просто да помълчите и да усетите мига. Но... той не може да бъде открит никъде. Звучи ли познато? Ако е така, трябва да продължите напред. Вие заслужавате човек, който ви поставя в горната част на списъка, а не някъде в дъното.

4. Приятелите ви не го харесват

Ако вашите приятели не го харесват по някакви причина, това е индикация, че нещо не е както трябва. Това казва нещо. Вашите близки приятели имат способност да виждат нещата отстрани, а и ви познават доста добре. Така че можете да им се доверите.

5. Прекарва вного време в социалните мрежи

В забързаното ежедневие минутите един за друг са почти лукс. Това са моментите, в които би трябвало да изпитвате нужда да се отдадете един на друг. Не трябва да се конкурирате с телефона му.

Вижте още: 7 груби грешки, които всички допускаме в любовта

6. Прави си снимки сам

Снимките са готини, няма спор. Но ако той отделя доста от времето си да си прави снимки и почти винаги вас ви няма на тях, това трябва да ви сигнализира, че нещата не са добре. Двойките имат съвсем различно поведение. По всичко личи, че той е играч, за който не сте от първостепенно значение.

7. Неговите нужди са пред твоите

Любовта често се изразява през даването на другия, но и приемането от него. Ако партньорът ви умее само да взима, но по никакъв начин не показва старание да дава, явно поставя собствените си нужди на първо място. Най-добре го пуснете още сега, защото така или иначе няма да продължи дълго.

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс...

8. Не говори за бъдещето

Не е идеята да говори за сватби и пръстени, но ако има проблем да се ангажира за пътуване след месец или вечеря с роднините ви, то вие сто процента си губите времето. Явно за него сте еднодневка, така че спокойно го поставете на място и продължете към бъдещето сами.

9. Не те кара да се смееш

Животът често е труден и партньорът ти трябва да се стреми да те прави щастлива. А щастието минава през усмивката. Ако човекът ви не може или не иска да ви помогне да се усмихнете, особено в най-лошите ви дни, тогава просто може да не сте съвместими заедно. Смехът е лечението и ако няма дозата, трябва да продължите сама.

10.  Занимава се с други момичета

Естестевно е да се загледа в дупето на страшно готиното момиче, което минава през ресторанта. Но това е съвсем различно нещо. И той е човек в края на краищата. Но ако винаги улавяте скитащите му очи, снима се с момичета и шерва снимките във фейсбук и постоянно търси компанията им, този човек не е вашият. Изобщо не се колебайте.

Вижте още:

14 правила на щастливата връзка

Нещата в мъжа, които побъркват всяка жена

5 знака, че сте един за друг

Предишна Следваща