Очите те издават

Автор: New Me

02 Ноември 2017

Сигурно сте чували, че очите са прозорец към душата. Цветът ги прави уникални. Всъщност той е генетична характеристика, която зависи от количеството меланин в очите. Ирисът е отговорен за цвета на очите, защото решава колко светлина ще премине през него.

Е, оказва се, че той може да определи и личността ни.

1. Черни очи

Хората, които имат такива очи, са отговорни. Те са отличници при пазенето на тайни. Също така са отдадени на работата си и не поемат излишни рискове.

2. Кафяви очи

Кафявият цвят на очите е най-разпространеният в света. Тези хора са уверени, положителни, независими, учтиви, грижовни и обичат нови приятелства. Тези хора са готови да направят каквото е необходимо за онези, които обичат.

3. Пъстри очи

Хората, притежаващи този цвят на очите, който е смес от зелено и кафяво, са забавни, любящи, обичат приключенията, а ежедневните неща ги отегчават. По тази причина често не могат да контролират гнева си.

Вижте още: Ако не сте пили кафето си така, сте пропуснали много!

4. Сиви очи

Тези хора са родени лидери. Те са доминиращи и много уверени. Но в същото време хората със сиви очи са нежни, грижовни и страстни в работата си. Те винаги се опитват да направят всичко възможно в любовта. Тяхната сила ги прави победители във всяка ситуация.

5. Сини очи

Това е много ярък цвят, който привлича вниманието. Хората, които имат сини очи, са енергични и винаги се стремят да направят другите щастливи. И още една положителна характеристика – готови са да направят всичко за партньора си.

6. Зелени очи

Тези хора са решителни, твърди и имат силни чувства. Те са ентусиазирани и енергични и обичат да живеят живота си в най-голяма степен. Тъй като зеленият е жив цвят, гледането в зелени очи може да ви накара да се почувствате малко изгубени. Една слабост е, че тези хора лесно могат да станат негативни. Но пък бързо им минава и отново стават безкрайно позитивни.

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

7. Виолетови очи

Въпреки че този цвят на очите е рядък, хората, които го имат, са благородни и изискани. Също така те са родени лидери и в постоянно търсене на духовна истина. Те са магнетични, харизматични, творчески личности и притежават отлични умения за визуализация.

8. Червени очи

Тези хора всъщност притежават цвят на очите, който се дължи на медицинско състояние. Те са смели, дейни, дори аргесивни хора. 

Вижте още:

Дявол или ангел си?

Нещата, за които ще съжаляваш, когато остарееш

Секси чертите на всяка зодия

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща