Отсам екрана: Най-нелепите смъртни заплахи към актьори

Behaving Badly (2014) Poster

Behaving Badly (2014) Poster

29 Ноември 2017

Звездите може и да живеят охолно, но със сигурност не и спокойно. Особено в днешно време, когато чрез социалните мрежи всеки може да ти остави съчувствено послание – от това колко те обича до това, че е решил да те претрепе … защото последната ти песен тотално и ужасно не струва!? 

Приготвили сме ви пет звезди, към които бяха отправени смъртни заплахи по всякакви причудливи причини.

Вижте още: Топ 10 комедии на века 

Елън Пейдж

Елън се предполага да предизвиква силни емоции предимно у мъжете, но уви и от нежния пол не остават безразлични към младата звезда на Холивуд. Писмени заплахи по неин адрес са накарали полицията в Лос Анджелис да приеме нещата достатъчно сериозно, за да проведе разследване.

Причината за смъртните заплахи? Снимка на Пейдж със звездата Александър Скарсгард, породила слуха, че двамата имат интимна връзка. 

Вижте още: Най-мрачните тайни на Холивуд

За някои дами това означавало, че заради тая пуста Елън момчето вече няма да е със статус „сингъл“ и това си заслужава да се накаже най-тежко. Туитовете в мрежата гласели неща като „Ще убия Елън Пейдж. Мъртва е!“ и „Елън, ако продължаваш да излизаш с Александър, ще те убия на публично място… може да е в някой клуб, ресторант или докато подписваш автографи!“.

Не, че е от значение, но за историята – Пейдж и Скарсгард не били гаджета.

Анна Гън

Анна Гън е популярна най-вече с ролята си в „Обувките на Сатаната“, където играе жената на главния герой – Уолтър. Феновете обожаваха шоуто, но повечето смятаха, че нейният персонаж е убийствено дразнещ.

Вижте още: Най-великите роли на Леонардо ди Каприо

Скайлър, както се казва героинята, все врещи нещо по бедния си мъж, докато човечецът се опитва честно и почтено да пласира наркотици и да си гледа семейството. И публиката, естествено, бе изцяло на негова страна. Някои обаче решили, че където сериалът, там и истинският живот, и решили да отправят заплахи за живота на горката Анна Гън.

Актрисата с право била доста изплашена и по-късно написала в обръщение, публикувано в Ню Йорк Таймс – „как е възможно нехаресването на един персонаж да доведе до такъв гняв към актрисата, която го играе?“.

Ако ви се струва, че всичко това е безсмислено, причината е, че си е безсмислено.

Селена Гомес

Селена е от онези нови звезди, под които пише „актриса, модел, певица …“ и т.н. и т.н. Не казваме, че не е дразнещо, но някои хора стигат твърде далеч. Тийн звездата била обект на куп атаки в Туитър. Защо не ги вземаме насериозно ли? Ами, заради правописа предимно.

Вижте още: Забранените сериали!

Селена Гомес не пречила на никой с кариерата си на модел, актриса, певица и т.н и т.н., обаче нещата сериозно се променили, когато се разбрало, че ходи с Джъстин Бийбър, който милиони малки момиченца по цял свят смятали за свой бъдещ съпруг.

И резонно в скоро време в мрежата се понесли заплахи като „Ако Селена Гомес разбие сърцето на Джъстин Бийбър, аз ще и разбия физиономията. Ще я убия без никаква милост“ и „Селена е опасно близо до дълга, бавна и мъчителна смърт“. Не искаме да излезе, че се забавляваме с неграмотните заплахи, които са полетели из мрежата, но как да реагираш на „Ще тА убия през нощта под твоето мирише легло“?

Прощавайте за превода, ако е неточен, но нямаме идея какво е искал да каже авторът.

Хю Боневил

Боневил е звезда в популярния "Имението Даунтън". Това е сериал, който ти се струва, че не би трябвало да привлича интереса на чак такива ненормалници, но ето на.

Вижте още: Модерните ситкоми, по които всички полудяха

Хю играе Лорд Грантъм, който нещо сбъркал работата и това довело до смъртта на собствената му дъщеря. Феновете на сериала много се разстроили от тая грешка на лорда, която коствала живота на любим техен персонаж.

След излъчения епизод Хю Боневил не само, че получил имейл, изпълнен с обиди, но и купища заплахи по Туитър за бърза смърт, че дори и бомбен атентат.

Боневил, като истински британец, обявил, че е „истински комплимент, че хората ги е грижа толкова много“.

Бренок О'Конър

Бренок може и да не ви говори нищо, затова ще ви припомним – това е актьорът, изиграл малкото момченце от „Игра на тронове“, което помогна да убият Джон Сноу (те после го съживиха, де … ).

Вижте още: Най-великите ситкоми на всички времена

Там е работата, че трябва да си бая смахнат, за да изровиш кой е актьорът, изиграл малкия Оли, да го издириш из социалните мрежи и да тръгнеш да му обясняваш как ще го убиеш, защото заради него наръгали Джон Сноу.

О'Конър приел нещата не особено насериозно и просто написал „Много е смешно как някои хора намират шоуто за толкова реалистично, че чак да пращат съобщения на някой, който всъщност не е наистина героят. Намирам го за доста забавно“.

Вижте още:

''Лигата на справедливостта''… или защо не трябва да ви пука за тъпи оценки

Ужасите, които промениха всичко

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща