По ръцете ще познаеш истинската дама

19 Март 2018

Всяка уважаваща себе си жена полага грижи, за да запази максимално дълго красотата и свежестта на лицето си. Вече се научихме, че грижите не трябва да свършват дотук, а да бъдат полагани и за шията и зоната на деколтето. Но все още като че ли пренебрегваме ръцете.

Истинската възраст личи по състоянието именно на ръцете - вените стават по-забележими, кожата изтънява, появяват се петна, които не могат да бъдат скрити. Добрата новина е, че ако полагаме грижи можем да забавим този процес. И тук на помощ идва новият ни фаворит...

КРЕМ ЗА РЪЦЕ Срещу тъмни петна 

Специфична грижа

ПРОДУКТИ ЗА СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

Всеки ден различните части на тялото са изложени на външна агресия и това изисква специални грижи. С продуктовата гама "Специфична грижа", DermEden разработват точните продукти, за решаване на конкретните проблеми, по всяко време!

– С нова формула и нов аромат –

За предпазване на ръцете от външна агресия

Ръцете са постоянно изложени на редица външни агресии (промени в температурата, замърсяване, бактерии и др.). Затова те се нуждаят от специален продукт за хидратация и анти-ейдж. Този овлажняващ крем е обогатен с Ниацинамид, Дионова и Хиалуронова киселина, за профилактика и премахване тъмните петна по ръцете . Неговата копринена и лека текстура остава върху ръцете като “втора кожа”.

Този продукт е с антибактериално действие, благодарение на съдържащите се в него Хлорхексидин и Цинк.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете няколко пъти на ден, с леки масажни движения, докато проникне напълно.

Опаковка от 50 ml

Направен под дерматологичен контрол!

Този продукт е срещу тъмни петна. Защо обаче в него няма UV филтри?

В Крема за ръце няма UV филтри, защото решихме този продукт да има лека текстура, която да позволява нанасяне няколко пъти на ден. Може да използвате продуктите от серията Дневна грижа, ако ще се излагате на слънце.

Дали този Крем за ръце е ефективен при много суха и напукана кожа?

Този продукт хидратира добре, но не е подходящ за много сухи ръце. За много суха и напукана кожа препоръчваме Възстановящия крем на DermEden.

Какви са антибактериалните свойства на този крем?

Антибактериалните съставки в Крема за ръце на DermEden предпазват ръцете от различните микроорганизми, но запазват полезните за кожата. Докато водно-алкохолните гелове унищжават всички бактерии по кожата, дори и тези, които я предпазват от външни агресии или възпаление.
Важно е да се отбележи, че в нашия Крем за ръце има бактериостатична съставка - хлорхексидин. Последният прдотвратява развитието на бактериите, но без да ги убива (за разлика от бактерицидните продукти). 
В допълнение, този крем не изсушава ръцете, като се случва при водно-алкохолните гелове.

Хлорхексидинът опасен ли е за моята кожа?

Хлорхексидинът е антисептична съставка, която потиска разможаването на бактериите. Освен това, Кремът за ръце се използва на малка площ, което допълнително намалява евентуалните опасности за кожата.

Може да разгледате всички продукти тук!   

Очаквайте част 11         

 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща