Преобрази дома си с малко пари

Photo by Chris Knight on Unsplash

Photo by Chris Knight on Unsplash

Автор: New Me

19 Октомври 2018

Дори да не разполагате с много време или средства, няколко хитри трика ще ви помогнат да преобразите тотално всяка стая в дома си. 

Ето няколко страхотни съвета от специалистите.

Открояващ се килим. Гарантирано ще освежи стаята и ще прибави красив акцент, който да се забелязва още с влизането. Не се страхувайте да експериментирате с материи и цветове - всяка промяна ще си заслужава.

Цветен акцент. Диван, фотьойл или дори възглавничките върху тях. Огледайте се и вижте колко много неща биха могли да сменят цветя си. Изберете едно или няколко, но без да прекалявате. 

Декорации по стената. В момента има безброй варианти да декорирате стените в дома си по наистина уникален начин. Стикери, 3D декорации и каквото още ви хрумне - граници няма.

Малко боя. Даже не подозирате колко ще промените една стая, ако пребоядисате дори една стена в нея. Изберете контрастен на останалите стени цвят и създайте разкошен цветен акцент в дома си.

Холна масичка "направи си сам". Разгледайте в нета многото лесни и супер атрактивни идеи за холни масички, които да си направите сами с подръчни материали. Евтино и много красиво.

Ново осветление. Ако си мислите, че една лампа или полилей не могат да променят атмосферата, значи се лъжете жестоко. Пробвайте с голяма разчупена лампа в ъгъла на стаята или с ефектен полилей - със сигурност няма да останат незабелязани.

Изкуството е велико. А най-хубавото е, че вече е по-достъпно от всякога. Без значение дали ще е картина, ваза, статуетка, плетиво или каквото още ви хрумне. Имате много опции, а и ще ги намерите на доста прилични цени, ако се разровите.

Пуф. Свежо, младежко и уютно. На кой ли не му се иска да се отпусне блажено в пуф, когато види такъв. Пробвайте с един в дома си, ще създадете наистина приятна атмосфера и няма да съжалявате.

Цветя. Старо, но изпитано решение за по-красив и уютен дом. Можете да експериментирате с различни цветя, дръвчета, подправки и да сътворите невероятен акцент, с който да преобразите всяка стая в дома си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща