Признаците, че на нея просто вече не й пука

Автор: New Me

17 Юли 2018

Тъжната истина за връзките е, че рядко са съвършени. Има много случаи, при които хората просто спират да обичат, въпреки че са във връзка. Само любовта не е достатъчна, за да поддържаме връзка. Нужно е време, ангажираност, упорита работа и ежедневни усилия, за да се получат нещата.

Колкото по-рано успеете да забележите проблемите във връзката си, толкова по-лесно ще можете да оправите нещата. Ако усещате, че нещо не е както трябва, опитайте се да наблюдавате жената до вас. И ако има тези признаци в поведението, нещата не са за подценяване.

Вижте още: Очакванията, с които смазваме любовта

1.Не изглежда, че вече я е грижа

Чувствате, че не полага никакви усилия и че любовта към вас бавно умира. Сякаш е загубилa интерес към живота като цяло, но всъщност тя е загубила интерес към вас.

2. Не ви прави комплименти

Първоначално физическото привличане е това, което ви събра. Тя ти казваше, че си красив, умен и невероятно я привличаш. Но после комплиментите започнаха да избледняват, а сега вече изобщо ги няма.

Вижте още: 7 мита за секса

3. Не полага грижи да спаси връзката ви

Тя вижда, че връзката ви умира и не полага никакви усилия, за да я спаси от бавна и болезнена смърт.

4. Комуникацията помежду ви е все по-рядка

Комуникацията винаги е основата на всякакви силни отношения. Когато вече нямате дълбоки и смислени разговори, това индикира, че тя вероятно е загубила интерес към вас.

5. Тя действа независимо от начина, по който се чувствате

Вашите мисли и чувства са без значение за нея. Тя ще направи това, което иска, независимо от това как ще ви накара да се чувствате.

Вижте още: Ако правите това, сте срещнали сродната си душа

6. Няма благодарност за жестовете

Преди се радваше дори на най-малките прояви на внимание. А днес вашите жестове са посрещнати с нищо повече от безразличие.

7. Вие винаги сте инициатор на разговорите

Ако винаги сте този, който се опитва да започне разговори, тогава трябва да се притеснявате. Ако наистина беше влюбена във вас, щеше да търси мнението ви за различни въпроси, които се появяват в живота й.

8. Физическата интимност е рядкост.

Целувки. Прегръдки. Нощи в спалнята. Те са неща от миналото. Когато физическата интимност започне да изчезва, можете да бъдете сигурни, че връзката ви не върви в правилната посока.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща