Първото, което видиш, разкрива от какво имаш нужда в момента

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

20 Февруари 2019

Понякога една картинка и асоциациите, които правим с нея, могат да разкрият повече за това какви сме и от какво имаме нужда на този етап, без дори да осъзнаваме.

Предлагаме ви един любопитен тест - разгледайте картинката отдолу и преценете кое сте забелязали първо, а после вижте и какво издава това за вас.

Човешко лице в профил

Вашият фокус винаги е върху голямата картина. Знаете какви са целите и приоритетите ви и се стремите да ги постигнете. Понякога обаче детайлите ви убягват, което може да ви заблуди как да подходите в дадена ситуация. Винаги търсите начин за развитие и не обичате да тъпчете на едно място. Като цяло постоянно се стремите към нещо повече, но не материално, защото за вас важните неща са други. 

Отговорът, който толкова упорито търсите понякога, е в отношенията с околните. И точно от това се нуждаете най-силно - да бъдете заобиколени от хора, на които можете да разчитате. Затова оставете сърцето си отключено за нови възможности и емоции и не подхождайте предубедено към околните.

Вижте още: ТЕСТ: Алфа жена ли си?

Куче, свито на кълбо

Вие сте перфекционисти и се вглеждайте и в най-малките детайли. На вас просто нищо не ви убягва. Само по себе си кучето е символ на вярност и стабилност, така че ако първо то е привлякло вниманието ви, най-вероятно именно от това имате нужда на този етап в живота си. И го търсите не само в близките си, но и в партньора. 

Като цяло се чувствате спокойни в кожата си, обичате съзерцанието и сте философска и дълбока натура. Онова, което ви трябва, е точният човек, с когото да споделите всичко, което ви вълнува. Това, върху което е необходимо да поработите още, е да не бързате да се хвърляте на 100% в нещата и да се доверявате сляпо на околните, включително на човека до вас. Не насилвайте никога взаимоотношенията си, не всичко трябва да се получи на всяка цена и това е за добро. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща